U potpunosti se slažem kolega. Izgleda da smo protiv većine. Nikada nisam volio razmišljati u grupi. Nadam se da će nam se to isplatiti.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://www.vecernji.hr/vijesti/okupirali-francusku-burzu-video-20700
Ovo je izgleda pravi put za brzinsko dizanje indeksa.
Kako sam proživi jedno vrijeme tamo znam da Francuzi nisu ovce i da se ne daju smo tko šišati.
Slažem se sa time da se je jesen do sad uvijek koristila za početak nekakvih gadnih pizdarija ali mi ni je jasno kaj se dobija sa time da se baš sve valute devalviraju. U odnosu na što ? Zlato, robu?
Roha ne bude dirao kunu pa ćemo moći kupiti pola Amerike !? [lol]
ide i kuna dole skupa s eurom
Slažem se sa time da se je jesen do sad uvijek koristila za početak nekakvih gadnih pizdarija ali mi ni je jasno kaj se dobija sa time da se baš sve valute devalviraju. U odnosu na što ? Zlato, robu?
Roha ne bude dirao kunu pa ćemo moći kupiti pola Amerike !? [lol]
[/quote]
u odnosu na što?
Devizni tečaj je cijena jedne valute izražena drugom valutom. Promatraju se međusobni tečajevi vodećih valuta, no obično se jedna značajna valuta, npr. američki dolar, koristi kao standard za iskazivanje i usporedbu svih tečajeva. Zavisi od vrijednosti valuta koje se uspoređuju i od ponude i potražnje valute na deviznom tržištu.
U odnosu na ŽELJE i POZDRAVI.
[/quote]
u odnosu na što?
Devizni tečaj je cijena jedne valute izražena drugom valutom. Promatraju se međusobni tečajevi vodećih valuta, no obično se jedna značajna valuta, npr. američki dolar, koristi kao standard za iskazivanje i usporedbu svih tečajeva. Zavisi od vrijednosti valuta koje se uspoređuju i od ponude i potražnje valute na deviznom tržištu.
[/quote]
ak ih budu sve devalvirali bagra iz G-20. ak devalviraju euro i kuna ide s njim, na to sam mislio
ništa od sloma dečki i cure. banke su jake, prvi znak bear trapa. neki drugi put. [wink]
Vrijednost novca je u tome koliko robe i usluga možeš za njega dobit. A ne koliko možeš dobit drugog novca.
Iran zamijenio dolar eurom pri izračunu vrijednosti naftnog stabilizacijskog fonda
Vaš link
Iranska središnja banka objavila je da u sklopu diversifikacije svojih rezervi smanjuje njihov udio u dolarima, no nije željela iznositi pojedinosti toga postupka.