Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlahović: Kriza u Hrvatskoj kulminirat će u prvoj polovici 2010.

Wall Street Stealth Lobby Defends $35 Billion Derivatives Haul
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=agFM_w6e2i00 [wink]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Danas u USA ima par zanimljivih objava o proizvodnji, gradnji kuća, prodaji automobila, mogao bi se trend preokrenuti u zeleno.

Danas u USA ima par zanimljivih objava o proizvodnji, gradnji kuća, prodaji automobila, mogao bi se trend preokrenuti u zeleno.

Već su zeleni [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

gaćice, hlačice, kuće auti, ajmo žeeeeneeee! [lol]

http://seebiz.eu/hr/burze/wall-street-terminski-indeksi-u-minusu-zbog-straha-od-korekcije,54905.html

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

ma ako ameri danas nastave kako su počeli, sutra će sve biti dobro, hehehe, samo nek se zeleni…

a i ova europa mi je smiješna, jutros krenuli dolje, kao dionice su precjenjene, a sad trče za amerima, hahaha

ma kakav cash-r-a, 100% in

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
ma ako ameri danas nastave kako su počeli, sutra će sve biti dobro, hehehe, samo nek se zeleni…

a i ova europa mi je smiješna, jutros krenuli dolje, kao dionice su precjenjene, a sad trče za amerima, hahaha

svi skupa smo smiješni. pa i američani. nasdaq izgleda ko kad ja na 10 pivi crtam cosinusoidu 🙂

luke, brodovi...

Vlahović: Kriza u Hrvatskoj kulminirat će u prvoj polovici 2010.

Slaže li se još netko sa ovom optimističnom procjenom??

Mene je pomalo nevjerojatna, ja držim da je dno naše krize u 2011., nakon čega slijedi oporavak, prema ovome oporavak možda počinje i prije same 2011. početkom koje bi po meni trebalo biti zapravo dno.

Inače njegovo mišljenje iznimno cijenim, u rangu mi je s guvernerom Rohatinskim, dvije "javne osobe" kojima jedinima vjerujem u ovoj državi.

Ali bez obrazloženja, kako i na temelju čega je ta procjena o početku 2010., a što nakon toga, možda ipak ne "oporavak" nego tek stagnacija? Dobro to već ima smisla. Uglavnom dok nemam obrazloženje teško mogu ovako iz konteksta izvučeno to prihvatiti na taj način kako zvuči.

Možda nekakva kulminacija uvjetno rečeno i može biti tako vremenski identificirana, ali oporavak… prije sredine 2011. ne vjerujem da će biti moguće govoriti o nekom oporavku, bilo bi to stvarno iznenađenje.

Ali što prije dno i brže oporavak, to će i dionice valjda krenuti prema pravim visinama odnosno za početak prema svojim realnim vrijednostima, to bi mi svakako odgovaralo obzirom da sam cca. 75 % u dionicama već duže vrijeme, držim fige za taj neočekivano brzi oporavak 😛

Već su zeleni [thumbsup]
[/quote]

vraga zeleni, EU je pljusnula nazad u crveno,a i američani. dosta uznemirujuče

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica, samo izraženo mišljenje koje se može mijenjati

ovi ameri danas su prvo zahebali cijeli svijet a sad i sami sebe…….

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

E ovo je sada ono što nam je trebalo, USA pojačava minus i samo da ga održi da bog da da ga pojača, dok EU burze ne zatvore.
Onda smo sutra na konju i u zelenilu.
Kao što sam jučer napisao, a vidim da sam obrisan, Plakata će ošišani.

Korkyra

Pisao sam o slijedu DJ na tehničkoj.
Svi su mi se ismijali, a kada ono nakon solidnih rezultata ameri rone, a gdje ćemo mi?
up, up

Ako je pad od -0,5% ronjenje, onda …..
To da slučajno danas padaju -2%, ili da padaju -0,5% već tjedan-dva, onda bi mogao napisati da rone, ali ovo sigurno ne možeš nazvati ronjenjem.

[/quote]

Ja sam za svoj post dobio 1 a ti 100.
Koja ironija.
No ja sam u cashu i sutra kupujem polagano, a ti ne.hehehehe

Ljudi up trend je tu, ali i index mora malo pasti da bi mogao opet rasti.
Navečer ću vam reći neke stvari (info uživo iz USA)

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close