Dali ste vi svi na nekim drogami ili?
Mirovnici izvlače lovu iz fondova,
kasniš 6 mjeseci …
Vrijedi i to samo djelimično za PBZ grupaciju.
PBZ Equity je nešto malo skupio na nižim cijenama.
Ali,u minusu su.Vjeruj mi.
Usporedi promete na zse i sve bi trebalo biti jasno.
[/quote]
štima, ja sam više govorio načelno, da ne treba uzimati zdravo za gotovo da su im ulazi na ATH …
[/quote]
U tom slučaju štima i sa moje strane.
Naravno,nije prosjek 60000,ali je daleko viši od trenutne tržišne cijene Ingre.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
Azija završila u debelom plusu,Europa snažno gura naprijed već tjedan dana,futuresi nagovještavaju snažan rast u Americi,a mi kilavimo po tko zna koji put …ali kad se tamo zacrveni bit,onda je kod nas stampedo na dolje.
FTSE 100 5,435.20 +71.10 +1.33%
Chart for FTSE 100
DAX 6,527.41 +84.62 +1.31%
Chart for DAX
CAC 40 4,401.81 +74.55 +1.72%
A u nas mrtvilo
Dali ste vi svi na nekim drogami ili?
Kako nitko ne može shvatite neke stvari?
Mirovnici ulažu previše novaca da bi udarali po ask-u (da se ukrcaju preko ask-a trebali bi dignuti crobex preko 20%) a fondovi nemaju love za ask, eventualno samo za bid.—a bez mirovnika neidemo up 100%
Mirovnici izvlače lovu iz fondova, a fondovi bi po vašem trebali dizati crobex i to nekim imaginarnim novcem?
Meni i drugima pričate "ulaži u znanje", a ja ću vama reći otvorite svoje oći i razmišljajte glavom a ne emocijama jer ste full u dionicama.
Rekao sam Vam oporavak će biti: NAPORAN, SPOR I DUGO ĆE TRAJATI.
+ ekipa je već dva puta popušila priču sa inom i većina malih sada čeka unutra neko čudo tipa ponude za INU na 7000 kuna…..a jooooojjjj
a sada svi mi dajte jedinice [lol]
[/quote]
Evo jedno pitanje za tebe kada si tako pametan.
Dokada će mirovinci skupljati keš i jel misliš da im ta pozicija odgovora.
Mirovinci se utrpavaju u obveznice lopatom kao što vidiš. Očigledno izbjegavaju dionice do daljnjeg a za to ima more razloga.
@Sampras
Mirovinci se utrpavaju u obveznice lopatom kao što vidiš. Očigledno izbjegavaju dionice do daljnjeg a za to ima more razloga.
Kupovati obveznice na 5-6% i nije neki bajan posao uz inflaciju od preko 10%.
@Sampras
ako malo bolje razmisliš to je dobro za TK … obveznice sigurno kupuju od OIF … kojima je uža specijalnost TK, odnosno dionice …
Kupovati obveznice na 5-6% i nije neki bajan posao uz inflaciju od preko 10%.
[/quote]
Ja bi rekao da igraju na koliko toliko očuvanje kapitala. Bolje 5-6 posto prinosa od obveznica neko gubitak ako si u kešu ili još gore dionicama.
*sampras
trpaju se mirovnici u dionice ali polagano…gdje im se žuri?
imam 31 godinu i kada dođem do 55-65 želim svoju mirovinu…njima se ne žuri…stoga neće lupati po ask-u sigurno, a još sigurnije neće dozvoliti da crobex ode bye bye bez njih jer imaju moć to zaustaviti…
nisam ja kriv kaj se na našem tržištu može manipulirati…
eto netko je ponudio 35 dionica leda na 11510 i ako mirovnik to ne kupi neide ledo gore…vrlo jednostavno, a ne vjerujem da će fondovi koji su kupovali ledo na puno puno nižim cijenama kupiti taj paket…dali će ga mirovnik kupiti vidjet ćemo danas (nadam se da hoće)…
svi pričate ameri su u plus 1%..i kaj sada? i dalje su ispod najniže razine, a crobex?
u ostalom kaj ste protiv mene, ja sam u ledo i volio bi da krene gore, ali ne vidim kako će!
onda kada sam pisao sam bio 100% cash (prije tjedan – dva), sada nisam pa je logično da želim samo up up i samo up…ali ponavljam bojim se da ništa od toga…
kaj mislite da sam sado mazo, tako dok sam u dionicama da želim da padne?
nisam
[lol] [lol] samo sam realniji od Vas…a sve mi se čini da ću sa vama čekat bolje dane…ili prodat ledo kad se ovaj makne sa 4% zarade
@Sampras
Ma nemoj? Ajde mi molim te ukaži na tu činjenicu na slijedećoj slici, reci koji točno redak sugerira da se mirovinci utrpavaju u obveznice?
[img]http://www.poslovni.hr/Forum/ForumDownloads.aspx?attID=29430[/img]