Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ameri explodirali, futuresi POLUDILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

normalno . raste AIG 30tak%, Citi i ostala bankarska smeca

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Nećemo "pretjerivati", naši su očito u raskoraku i nevjerici, dok stigne iz dupeta u glavu. [bye]

http://www.google.com/finance

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

A DI JE KOLEGA SAMPRAS????? ON JE JOS BOLJE NAVIJAO….. [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/eurozona-gospodarsko-raspolozenje-najvise-u-10-mjeseci!,54614.html

Pisao sam o slijedu DJ na tehničkoj.
Svi su mi se ismijali, a kada ono nakon solidnih rezultata ameri rone, a gdje ćemo mi?
up, up

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Svi su mi se ismijali, a kada ono nakon solidnih rezultata ameri rone, a gdje ćemo mi?
up, up

Ako je pad od -0,5% ronjenje, onda …..
To da slučajno danas padaju -2%, ili da padaju -0,5% već tjedan-dva, onda bi mogao napisati da rone, ali ovo sigurno ne možeš nazvati ronjenjem.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Pa bože moj, svaki dan šaraju i na kraju završe u zelenom, neki nikako da nauče.

up, up

tako je kolega ap ap

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

up, up

tako je kolega ap ap
[/quote]
jos i gap imamo za US odraditi,nek si ekipa vrne film malo unatrag pa baci oko natrgovinu i to dali su se u zadnjih godinu i pol dana isti popunjavali,no frende neki nikad ne nauce,i bolje da je tako……a tako jednostavno, ako se casa ne napuni nemoze se niti proliti,mislim da s nasa nije napunila ali skoro pa niti malo,zato me vesele ovi mali prometi i lagani rast crobinja ….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Država dužna 105 milijardi kuna

.Javni dug opće države, odnosno domaći i inozemni dug središnje države, izvanproračunskih fondova i lokalne države, potkraj ožujka je iznosio 105,2 milijarde kuna, što je za dvije milijarde više nego na kraju veljače.
Dodaju li se javnom dugu opće države i ukupna državna jamstva u iznosu 34,5 milijardi kuna, taj se dug penje na 139,7 milijardi kuna, a zajedno s dugom od 11 milijardi kuna Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) ukupni se iznos penje na 150,7 milijardi.

Podaci iz najnovijega mjesečnog statističkog prikaza Ministarstva financija pokazuju da je javni dug opće države, koji je potkraj ožujka iznosio 105,2 milijarde kuna, u prvom tromjesečju ove godine porastao za 5,9 milijardi kuna, odnosno oko 6 posto.

Na godišnjoj razini u odnosu na kraj ožujka prošle godine javni dug opće države porastao je za oko 14,3 milijarde kuna ili za 15,7 posto.

Hina|Net.hr

Država dužna 105 milijardi kuna

Muharo,napiši koliko je javni dug Italije u eurima pa da usporedimo i zaključimo gdi smo mi.

Kolega, ja sam samo prenio bez i jednog komentara članak koji sadrži crnu zbilju naše države. Ako vam se da vadit podatke za USA ili italiju samo naprijed, samo ne zaboravite da jedni (USA) štancaju dolara koliko hoće, a drugi dobiju EUR koliko im treba od EU.
A mi? Gdje smo mi????
Ne ide to "up, up" kako neki ovdje drukaju, nego ide "u p.m."

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Ne ide to "up, up" kako neki ovdje drukaju, nego ide "u p.m."

pa ne znam, dionice su uglavnom skuplje cca 100% od dna iz ožujka i kako vidim rastu… e sad.. ako je to odlaženje u "u p.m." onda bih ja vrlo rado da odemo "u 3 p.m." [bye]

I'LL BE BACK

New Report

Close