Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DAX 5.568,00 ovi se izgleda ne zaustavljaju do 6000 ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

U 10 sati se lomi dan za nas, Njemački Business Climate. US New Home Sales je tek u 16 sati.

Njemački Business climate bolji od očekivanog.

No respect

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Današnji dan mi izgleda preslika jučerašnjeg s tim da bi mogli ako Durable Goods Orders budu pozitivni malo više pozeleniti.

bit će bolje................

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Futuresi se okreču, idemo opet u plus [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ajmo sad narudžbe tvorničke u 14.30 i da opet skoče [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Durable Goods Post Biggest Gain in 2 Years, Up 4.9%, Fueled by Transportation, but Rose Only 0.8% Ex-Transports (story developing)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Durable Goods Post Biggest Gain in 2 Years, Up 4.9%, Fueled by Transportation, but Rose Only 0.8% Ex-Transports (story developing)

Brm, brm [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

kao i par puta zaredom, sell on news. kad otvore onda će retail opaliti po asku i eto ih na +1% [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

"Durabl gud ordersi" su došli BRUTALNI!!!!!

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

"Durabl gud ordersi" su došli BRUTALNI!!!!!

+4,9

IMT?

Cinimi se da ekonomija ulazi u novi ciklus rasta e sada koliko ce to trajati vidjecemo.

SAM PROTIV SVIH

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/ifo-indeks-porastao-iznad-ocekivanja-analiticara,54409.html

New Report

Close