Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tako je govorio Zaratustra! [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@ Mig.

Svi pisu ono sto znaju.
Ekipa zna citati bloomberg vijesti, napraviti copy paste clanka.

Napraviti analizu firme nezna.

I to je to, jednostavno.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kolega mig vas ću imenovati predsjednikom moga fan-club-a.
Evo odlučio sam.Stvarno ste se iskazali i zaslužujete tu časnu titulu.
Nadam se da ste primjetili da u svim mojim porukama koje ste stavili ja upozoravam ljude da pišu na krivoj temi i to je jedino što im zamjeram.
Pa nemojte mi sad tu implicirati nešto što ne stoji.
Nismo valjda dotle dogurali.
Pa mogu i ja sad tražiti vaše poruke i stavljati ih van konteksta.
Ali neću jer mi se to fakat neda.
A imam i pametnijih stvari za napravit.
Pozdrav [smiley]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

a tek nam slijedi rast.

Istina, rast slijedi. Pitanje je samo kada? Po meni ne baš tako brzo. Pogotovo ne do tvojih očekivanih 5000. [cool]

http://www.moneyandmarkets.com/Issues.aspx?Dead-cat-bounce-Beware-of-bear-market-trap-1985

http://www.moneyandmarkets.com/Issues.aspx?The-Great-American-Nightmare-1994

http://www.moneyandmarkets.com/Issues.aspx?Ben-Bernanke-Destroyer-of-Worlds-1988

Every indicator we examine is virtually screaming that this is nothing more than a bear market trap — a dead cat bounce — and that the worst of this crisis is still ahead of us.

@ivek/thompson

krivo si skopčao [lol] [lol] [lol]

to je tvoj ETENTINIS napisao 01.06.08. tebi!
to je njegov citat!!

ja ne znam jel nam slijedi rast ili pad, nadam se rastu, jer je to fundamentalno opravdano, a bit ce kako Novoselac, Stimac i ostali odluce!
zivio! [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@ Mig.

Svi pisu ono sto znaju.

I to je to, jednostavno.

Kolega bluemen, ja se zahvaljujem na vašim savjetima,ali mi nije jasno o kakvim analizama firmi vi govorite.
Da ja radim analizu Fannie Mae ili Wachovia?
Pa ne ulažem ja na NYSE da bi me to zanimalo.
Mene samo zanima kako će utjecati gubitak od 9 milijardi dolara Wachovie na američku burzu, a onda kako će američka utjecati na europske i na našu.
A kao što vidite dok vi radite analize Ingre još od kad je bila na 60 000 i sad kad je na 30 000 po DCF metodi,
ja se bavim utjecajem globalnih kretanja na burze jer mi je to zanimljivo.
Ne znam samo kako vam je pomogla analiza Ingre.
Siguran sam da su i fond menadžeri dobro izanalizirali Ingru kad su je kupili na 60 000.
Ja sam u plusu a vi?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

dobro jutro dobri ljudi!
jutros je proljeće stiglo i sve se zeleni!
Amerika sva zelena, Azija se zeleni poslije monsunskih kiša i te kako, Australija sa Zelandom ista stvar,
američki futuresi su zeleni, dolar se zeleni na sve strane, samo nam je Nafta pocrnenjela i spustila se na 128$ i to je nastavak trenda!
danas sam siguran da ćemo i mi biti zeleni! [thumbsup]

dan je pametniji od noći

ja sam bio zato jucer navece na ribici, pa decki kako vam se da rasprvaljat, svaka čast

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

sa blumbija …

Asia Stocks Rise Most in 3 Months as Credit, Oil Concerns Ease; Banks Gain

kakav krasan naslov …

I love the Smell of Profits in the Morning

@ Mig.

Svi pisu ono sto znaju.

I to je to, jednostavno.

Kolega bluemen, ja se zahvaljujem na vašim savjetima,ali mi nije jasno o kakvim analizama firmi vi govorite.
Da ja radim analizu Fannie Mae ili Wachovia?
Pa ne ulažem ja na NYSE da bi me to zanimalo.
Mene samo zanima kako će utjecati gubitak od 9 milijardi dolara Wachovie na američku burzu, a onda kako će američka utjecati na europske i na našu.
A kao što vidite dok vi radite analize Ingre još od kad je bila na 60 000 i sad kad je na 30 000 po DCF metodi,
ja se bavim utjecajem globalnih kretanja na burze jer mi je to zanimljivo.
Ne znam samo kako vam je pomogla analiza Ingre.
Siguran sam da su i fond menadžeri dobro izanalizirali Ingru kad su je kupili na 60 000.
Ja sam u plusu a vi?
[/quote]
Vise ti vrijedi ovaj post nego 20 prijasnjih jer si spomenuo hrvatske firme.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

sa blumbija …

Asia Stocks Rise Most in 3 Months as Credit, Oil Concerns Ease; Banks Gain

kakav krasan naslov …

A kako će to nama pomoći. Pragmatično gledajući, nema razloga da OMF-ovi puste ručnu. [sealed]
Možda malo ako naši medvjedići odriješe kesu, pratimo forum i vidjet ćemo jasne signale. [cool]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

dobro jutro dobri ljudi!
jutros je proljeće stiglo i sve se zeleni!
Amerika sva zelena, Azija se zeleni poslije monsunskih kiša i te kako, Australija sa Zelandom ista stvar,
američki futuresi su zeleni, dolar se zeleni na sve strane, samo nam je Nafta pocrnenjela i spustila se na 128$ i to je nastavak trenda!

za ovakv lijep post nisam dobija nikakovu ocijenu, sram vas i stid bilo!
danas sam siguran da ćemo i mi biti zeleni! [thumbsup]

[wink]
neka Vam je dobar dan dobri ljudi!

dan je pametniji od noći

New Report

Close