sappy neka trpaju jedinice,sto vise to bolje,mislim da su to ovi sto vole kupovati kad se vrati likvidnost,sto ih vise ima nekako osjecam da cemo biti likvidniji…… [cool]
Banke trguju
S druge pak strane, u Antea brokerima kažu da ne trguju vani jer trenutno nemaju ni sredstava za uvođenje takvih aplikacija. “Mi možemo uvesti mogućnost trgovine na primjerice Wall Streetu. No, provizije su vani skupe, a smatramo da je kod nas bolje ulagati. No to sve ne znači da jednom nećemo uvesti takav sustav”, rekla nam je Lidija Zupanek, direktorica Antea brokera.
Ma da, kod nas je bolje ulagati… Ako to kaže direktorica Antea brokera onda je to nepobitna istina…[lol]
A provizije su vani možda skupe ako se trguje preko skrbnika. No kod stranih brokera su uglavnom prilično povoljne.
Rutgers/University of Michigan consumer sentiment reading drops to 63.2 as mood darkens (story to come)
DB-DAX Realtime Chart Indikation
Realtime:
5.344,50
-1,05%
Vortag: 5.401,11
DB-DOW Jones Realtime Chart Indikation
Realtime:
9.306,00
-0,98%
Vortag: 9.398,19
Što bi da je tak crveno vani? [shocked]
pojma nemam, ali gadno se crveni…sve više pišu da slijedi nova jaka korekcija na tržištima kapitala, a kad vidimo kako rokaju ameri bojim se da su u pravu [cry]
Pad povjerenja potrošača u Americi je u pitanju. Dosta nebitan podatak ali dovoljan z akapitalizaciju dobiti. dakle idući tjedan ponovo rast iako bi ja htio pad kod nas jer trebam još dosta toga kupiti. [sealed]
pojma nemam, ali gadno se crveni…sve više pišu da slijedi nova jaka korekcija na tržištima kapitala, a kad vidimo kako rokaju ameri bojim se da su u pravu [cry]
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones
[/quote]
ma nije to ništa, otkrili ponovo toplu vodu da je osobna potrošnja podbacila
dakle idući tjedan ponovo rast iako bi ja htio pad kod nas jer trebam još dosta toga kupiti. [sealed]
Imati češ prilike. Sigurno:
A o kompetenciji ljudi iz mojeg prethodnog posta evo što su pisali prošlo ljeto:
Očigledno banda i investicijskih kuća navlaći žestoko. Pogotovo kada se pogleda graf danas na kraju trgovanja. Goldman, JPM, ML, MS, sve su to samo navlakači i ništa više. Identična priča kao i prošle godine. Tko popuši priče o oporavku niti ne zaslužuje ništa drugo nego da izgubi novce. Udar koji dolazi biti će po svoj prilici jači od ovog koji je završio u ožujku. Jedino ako ne iskemijaju neki luđački Q3 rast GDP-a u US. Ali pomalo ostaju bez municije čini mi se.