Tko će koga spašavati, nešto si zabrljao?
Ništa ja nisam zabrljao, samo gledam unaprijed.
[/quote]
Kao otkrio si toplu vodu….tržište dobara i usluga (čitaj i tržište rada) i financijska tržišta su povezana. Kako država monetarnom i fiskalnom politikom utječe na oba tržišta,istovremeno i ovisi o njima.
Za te modele i međuovisnost palo je nekoliko Nobelovih nagrada još prije 50 godina.
[/quote]
Kao otkrio si toplu vodu….tržište dobara i usluga (čitaj i tržište rada) i financijska tržišta su povezana. Kako država monetarnom i fiskalnom politikom utječe na oba tržišta,istovremeno i ovisi o njima.
Za te modele i međuovisnost palo je nekoliko Nobelovih nagrada još prije 50 godina.
[/quote]
Da samo što sam ja to prvi napisao u HR, a nisam čuo da je itko to javno izrekao.
Uostalom vidiš da kolegi uopće nije jasno što sam napisao, dapače misli da sam se zabunio.
[smiley]
[/quote]
[/quote]
Da samo što sam ja to prvi napisao u HR, a nisam čuo da je itko to javno izrekao.
Uostalom vidiš da kolegi uopće nije jasno što sam napisao, dapače misli da sam se zabunio.
[smiley]
[/quote]
Pa sad…prvi u HR…..jest da smo selendra ali teško da si prvi, možda prvi na ovom forumu iako ni to nisam siguran. [smiley]
[/quote]
[/quote]
[smiley]
[/quote]
Pa sad…prvi u HR…..jest da smo selendra ali teško da si prvi, možda prvi na ovom forumu iako ni to nisam siguran. [smiley]
[/quote]
Već kad si se ovako lijepo složio sa mnom oko napisanog, dokaži da nisam prvi, ja to nisam nigdje pročitao niti u HR niti čuo vani na CNBC ili sl. medijima.
A CNBC gledam svaki dan, za današnje dobro jutro, bili su Q2 rezultati francuskog i njemačkog gospodarstva. [smiley]
Dokaži da si prvi s obzirom da se slažeš sa mnom da nisi siguran jer nisi to nigdje pročitao. [smiley]
Dokaži da si prvi s obzirom da se slažeš sa mnom da nisi siguran jer nisi to nigdje pročitao. [smiley]
Budimo pametni, kakvi jesmo.
Lakše je tebi dokazati nego meni, kako bi ja to dokazao da mi je samo znati, opet se šališ?
Ti možeš dokazati ako nađeš neki članak ili link o tome, vrlo je jednostavno, upotrijebi maštu ( i google ) [smiley]
Napiši mi što da utipkam u google osim " da li je Plavi sa fouma PD prvi u HR izjavio da će financijski sektor pomoći državi (i valjda realnom sektoru)" jer teško da ću tako išta naći [smiley]
Napiši mi što da utipkam u google osim " da li je Plavi sa fouma PD prvi u HR izjavio da će financijski sektor pomoći državi (i valjda realnom sektoru)" jer teško da ću tako išta naći [smiley]
Ja sam mislio da si informatički načitaniji, al dobro, ja za svakoga to mislim jer sam ja nekada radio u odijelu koji je bio kao informatički pa mi sve to dođe..premda sam zahrđao malo priznajem..
Ne tako Febo, ajme meni..idem po grožđe u frižider , moram se dogovriti sam sa sobom da li si ozbiljan ili me (opet) zafrkavaš.
odi rađe po sok od grožđa u frižider, to će te skulirati. paše sa ledom i mineralnom.
Payback time.
Je. I kod nas je slična situacija. Država pokupila lovu od banaka. Sam što će sada pokupiti i lovu od nas a bankama vratiti neće!!!! Bitno da spasimo javni sektor kao što je rekao gospodin Ribič. (Č zato jer mislim da je slovenc).