Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ax
5.400 1,3%
Fjučersi su zeleni ko gmajna.

who dares, wins

ax
5.400 1,3%
Fjučersi su zeleni ko gmajna.

Da, opako se pocelo grabit. Sada je vrijeme i za nas malo.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Brutalna izvješca u americi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SVE ĆE IZGORIT,

IDE SE GORE!
GORE!
GORE!

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

S&P napada 1000
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

S&P upravo dostigao 1000 bodova.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

ATX 2300+.

Nedavno smo mi bili viši. 20% razlike.
Il’ će oni gadno dolje, il’ ćemo mi gadno gore. [undecid]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ATX 2300+.

To i ja gledam već punih mjesec dana. Tamo banke razvaljuju. Ja ne vjerujem da će oni više puno dole, jedino preostaje da mi ovo nadoknadimo.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mi idemo gore, vidljivo od petka.. a ameri će se još jednom iskorigirati ispod ovih razina ali još neko vrijeme ne. Ovaj tjedan bi oni morali malo dole, e sad hoćemo li im se mi zdušno u tome pridružiti i shebati predstojeći rast.. lako moguće da hoćemo jer smo u lošijoj situaciji od većine svijeta po pitanju probavljanja svih silnih loših vijesti koje su nas zadesile. Vani su to već sve bikovi pojeli i sad su u fazi knjžavca i bogami krenuli ka sirištu, mi smo u buragu tik nakon preživanja i čekamo kapuru.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://finance.yahoo.com/news/Signs-of-healing-in-apf-12879424.html?x=0

Better-than-expected reports on manufacturing and housing sent stocks sharply higher Monday. At one point during the session, the Standard & Poor’s 500 index moved past the 1,000 mark for the first time since early November[/b

http://www.poslovni.hr/123280.aspx

na ulagače je pozitivno djelovala i izjava bivšeg čelnika Feda Alana Greenspana koji smatra da se
recesija bliži kraju.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/dolar-tone-jer-ulagaci-ponovno-navaljuju-na-dionice,52552.html

Dolar tone jer ulagači ponovno navaljuju na dionice
Zbog toga su investitori postali bikovi kada je riječ o ulaganju u američko gospodarstvo.

S&P upravo dostigao 1000 bodova.

Prestigao!

ATX 2300+.

To i ja gledam već punih mjesec dana. Tamo banke razvaljuju. Ja ne vjerujem da će oni više puno dole, jedino preostaje da mi ovo nadoknadimo.
[/quote]
To je i meni indikator i slažem se u potpunosti, ako cijeli svijet priča o oporavku teško da se može očekivati pad. Naravno nemoguće je očekivati debelo zelenilo iz dana u dan, ali za sutra što se tiče ZSE-a očekujem nešto jako dobro, jedino me brine grupni rast tj. ono što je podcjenjeno i dobro treba da leti, ono što ne valja, e to ne valja i niti ne treba gore.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@ Micha

A kako bi onda utopili vlastite promašaje?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close