Izgleda da će ipak završiti u plusu. završila recesija. Ovakva situacija kod nas mi odgovara za nadokup. Još da je demonstracija nakupovat ću se fino.
Evo dok zbrojimo sva 3 indexa dobijemo točno nulu!
http://finance.yahoo.com/
Azija tone (Shanghai Composite cca -4.0%) kao da je sutra smak svijeta, Dax bi u plus još malo!
DAX 5.231,50 ,opet napad na 5300
[yawn]
danas opet zeleno
dok je dax otišao gore za 500 indexnih bodova crobehx je potonuo za 60?????? nešto ne štima kod nas
Evo, malo proučite pa možda zaključite što ne štima:
http://www.greenenergyinvestors.com/index.php?showtopic=7271
EU rastura,sve u zelenom do bola.
Decki su se malo zaigrali, do kraja dana bi mogli i u minus…budimo realni!
DB-DAX Realtime Chart Indikation
Realtime:
5.255,50
1,56%
Vortag: 5.174,74
danas opet zeleno
dok je dax otišao gore za 500 indexnih bodova crobehx je potonuo za 60?????? nešto ne štima kod nas
Opet se igraju igre iz perioda proljeće/jesen 2008. kada je cijeli svijet okrenio iz pada u rast, a mi za njima tek nakon mjesec dana. Jedini put kada smo to napravili skupa je bilo u 3. mjesecu ove godine. Očito to nekima ne odgovara, pa namjerno udaraju kontru. Evo već dva i pol tjedna idemo kontra Europe, SAD, Azije. Dali će kao u prethodna dva puta trebati čekati da prođe mjesec dana,
pa da i mi promjenimo smjer, ili su se lopine odlučile na neku drugu taktiku vidjet ćemo.
danas opet zeleno
Opet se igraju igre iz perioda proljeće/jesen 2008. kada je cijeli svijet okrenio iz pada u rast, a mi za njima tek nakon mjesec dana. Jedini put kada smo to napravili skupa je bilo u 3. mjesecu ove godine. Očito to nekima ne odgovara, pa namjerno udaraju kontru. Evo već dva i pol tjedna idemo kontra Europe, SAD, Azije. Dali će kao u prethodna dva puta trebati čekati da prođe mjesec dana,
pa da i mi promjenimo smjer, ili su se lopine odlučile na neku drugu taktiku vidjet ćemo.
[/quote]
Jeste li pratili vijesti kod nas unazad dva i pol tjedna? Zar su bile poticajne za investitore?