Eu u teškoj banani.
Amerika će danas pasti ko kruška.
Osim ako neće.
Crobex pada li ga pada.
A dno se ne nazire na vidiku.
A šta mi ovdje pričamo već mjesec dana?
Gdje su nam svi optimisti da nam malo pričaju o tome da smo na dnu( MIG i dosta njih su kupovali na dnu prije dva tjedna) i preuzimanju INA-e(kupovalo se i na 3100)?
Pa gdje su?
Vjerovatno na asku.
Taktika-daj što daš
kolega, ne znam kak vam zvijezdica već nije crvena.. ne smijete tako plašiti ljude, jednostavno vam moraju kečinu zavrtit.. [lol]
[/quote]
Dobar je strah ko ga ima.
A i ne plašim ja ljude.
Ja ih samo spuštam na zemlju.
Evo recimo MIG dok ne ostane bez gaća će pričati o svojim velikim zaradama i kupovanju na dnu.
A kad Crobex rokne ja ću mu biti jedan od rijetkih prijatelja.
A prijatelje treba njegovati i poštovati.
Wachovia-četvrta najveća banka u Americi je izvijestila o gubitku od 9 milijardi dolara u drugom kvartalu i o rezanju dividende za 87%.
Nije bed,ide to up
[/quote]
Stari ak imaš iskustva to je već unaprijed odrađeno, slijede procjene za 3Q i to je pitanje
od važnosti…
Očito je da se situacija vani nije ni približno smirila, kada svi očekuju da je najgore prošlo, onda ga izgleda gadno povuče dole, bojim se da će se to odraziti i na Crobex, sada do kuda će ići, ostaje da vidimo, …
Samo ovog puta, euforija u svezi INE je splasnula, te neće moći Inom braniti Crobi, ili da, ostaje da vidimo!
Pozdrav. [bye]
Očito je da se situacija vani nije ni približno smirila, kada svi očekuju da je najgore prošlo, onda ga izgleda gadno povuče dole, bojim se da će se to odraziti i na Crobex, sada do kuda će ići, ostaje da vidimo, …
Samo ovog puta, euforija u svezi INE je splasnula, te neće moći Inom braniti Crobi, ili da, ostaje da vidimo!
01.06.08. | 00:54 mamus | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 18565 | profil
korisnik od: 15.02.2008.
ocjena poruke
43%
zajednica –
moderatori
Evo Hrvatska na putu ka EU bez prepreka, u 5. brzini ka EU, još potvrđen trend, dont sell in may, ove godine ne vrijedi, biti će zanimljivo idućih dana, …
Tko je prodao, …
Pozdrav. [bye]
Mamus jesi to ti? Koji zaokret! Pa izgleda da si ti prodavao kad si oharbrivao ljude?! da mozda ne kupujes danas [tongue]
ma ne, Vipy… on nas je sve uvjerio da ATPL ide na 6 000 tamo prije jedno mjesec dana… [lol]
Fjučursi najavljuju težak pad.
Wachovia rezultati katastrofalni.
Može li gore?
Dow 11,469.38 +2.04 +0.02%
Vidim kolega opet ste bili u pravu
nafta 127 $,pritisakna naftu….ide to na 120$ do petka.
Ja sam na bidu za naftu na 70 dolara i mislim da neću morati dugo čekati.
Fjučursi najavljuju težak pad.
Wachovia rezultati katastrofalni.
Može li gore?
Dow 11,513.02 +45.68 +0.40%
Ako može još jedna procjena sa sutra bio bih vam jako zahvalan vidim da imate veliko znanje pa je šteta ne podjeliti ga sa nama.