normalno da tuku prognoze kad su nisko stavili iste te
hahaha
lud zbunjenoga
rubini opet najavljuje teski oporavak, dok jedni umom on drumom, a sto ako je on u pravu, kaj bu onda ovi radili koji su kupovali kvadrate po 2-3 iljade ojra i ove autice
Kakav tulum u Europi
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
a i Ameri se pripremaju
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
Što se nas tiče biti ću prilično "razočaran" ako naši vrli stručnjaci ne održe Crobi u crvenom.
Dajte, možete vi to, bez obzira na sve.
Caterpillar Profit Tops Forecasts, Raises Outlook
Caterpillar Profit Tops Forecasts, Raises Outlook
i Kokakola isto tako.
dajte se ljudi osvijestite
kad ameri budu izlazili iz krize krajem godine mi cemo tek ulaziti u istu
zato sad navalite na ljeto, piva, konjak, stock
i u šumu po drva
i u šumu po drva
Pa ako je to tako, zašto smo onda pali duplo više od tih istih Amera do sada. U 2008, god. imali smo
rast BDP-a (ništa posebno, ali bio je rast), rekordnu turističku sezornu, smanjenje nezaposlenosti,
većina naših poduzeća bilježila je najbolje poslovne rezultate. U isto vrijeme Ameri su ušli u recesiju,
imali drastičan pad BDP-a, počela su masovna otpuštanja, aktastrofalna izvješća, i mi roknemo duplo više od njih. Jednom smo roknuli zbog njih, a sada trebamo i zbog nas. Valjda je to u redu.
i u šumu po drva
frende posto je ocito da nisi u dionicama,ispravi me ako grijesim a i ako jesi po postovima se da zakljuciti da ne prodajes pa si postavljam pitanje sto tebe drzi ovdje ,zasto ne uzivas u moru pivi stocku , ledo sladoledu itd…
ovi u US nikako da padnu,hm da malo ih zeza mali promet,opet s druge strane ako su ovoliko rasli u zadnjih 7 dana na za njih malom prometu, nekako mi nije tesko zakljuciti da im prodaja dosta suplja…. [thumbsup]
Ja se nakrco danas do jaja. Hvala prodavačima. Uz malo mozga dupli novci za 2 mjeseca. Pozdrav!
Nadam se da ne govoris o ZSE. [cool]
Institucionalni investitori danas povećavaju izloženost dioničkom tržištu i smanjuju izloženost ulaganju u državne obveznice”, izjavio je Andrew Garthwaite, strateg za ulaganja na globalnom financijskom tržištu.
“Većina investitora propustila je uložiti u dionice kada je tržište prolazilo svoje dno i sada propagiraju trenutni uzlet kao uzlet u medvjeđem tržištu kratkoročnog daha. Ljudi, što vam je? Svako bikovsko tržište koje sam ikada vidio počinjalo je dok su ga plahi medvjedi nazivali kratkoročnim uzletom duboko u tržištu vladavine medvjeda. Bikovsko tržište imamo već više od četiri mjeseca”, izjavio je Jeffrey Saut, direktor investiranja i Raymond James & Associates koji upravlja sa 222 milijarde američkih dolara.