Sutra Crobi leti. Vani zelenilo a kod nas branitelji pristali na rezanje, pristat će i drugi…idemo loviti zaostatak za svijetom.
ajde ne budali!! kod nas će za mjesec dana izbiti demonstracije i neredi jer nitko ne da da se njemu reže plaća i prava…past će i ova vlada a burza če potonut kao kamen!!
zato ne navlači ljude unutra osim ako im garantiraš svom svojom imovinom za kupnju po ovim cjenama!!!
[/quote]
tek kad izbiju demnotstracije burza ide gore. zato jer je to jasan znak da sablja zaista kreće. kad proračun-paraziti izađu na ulice ja ću dići margin.
[/quote]
Da Bog da taj proračun srezali na nulu.
Nikad 1 kune ni sam dobio iz njega.
Sutra Crobi leti. Vani zelenilo a kod nas branitelji pristali na rezanje, pristat će i drugi…idemo loviti zaostatak za svijetom.
ajde ne budali!! kod nas će za mjesec dana izbiti demonstracije i neredi jer nitko ne da da se njemu reže plaća i prava…past će i ova vlada a burza če potonut kao kamen!!
zato ne navlači ljude unutra osim ako im garantiraš svom svojom imovinom za kupnju po ovim cjenama!!!
[/quote]
tek kad izbiju demnotstracije burza ide gore. zato jer je to jasan znak da sablja zaista kreće. kad proračun-paraziti izađu na ulice ja ću dići margin.
[/quote]
[/quote]
bit će to dobro kolega, ja jedva čekam demonstracije.
Kad su glasali pogriješili su i treba da to plate jer će brzo zaboraviti.
A jesu li pogrjesili ovi u americi,kini,indiji,meksiku,velikoj britaniji,njemackoj,austriji, po cjelom svjetu,daj molim te ne budali,kriza je u cjelom svjetu.
@ Dođoh
uvijek pratimo USA I uvijek ćemo je pratiti..Nek samo oni rastu i 27 vlada može padati, 10000 Aliena može povlaciti svoju lovu iz banaka, 6 MMF -a može doć, ali mi ćemo RASTI
[lol] [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://www.poslovni.hr/121983.aspx
straživanje: Recesija u SAD-u slabi, no kraj vjerojatno nije blizu
Bundesbank: Recesija napokon slabi!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=54e73439-08e2-45b6-b05a-6e31de55467e
Spas CIT-a ulio novi optimizam na Wal Street: Čeka se rast
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a3cb378a-b3b2-4646-9f4e-dd84bbf21677
A jesu li pogrjesili ovi u americi,kini,indiji,meksiku,velikoj britaniji,njemackoj,austriji, po cjelom svjetu,daj molim te ne budali,kriza je u cjelom svjetu.
[/quote]
Njih su kratkoročno izvarali, a mi smo dugoročno pogriješili.
Na zimu se u Svijetu više nitko ne će sjećati krize jer će im smisliti novu zanimaciju.
Mi naše dugove ne će mo tako brzo zaboraviti jer će nas vjerovnici na to stalno podsjećati.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
bit će to dobro kolega, ja jedva čekam demonstracije.
[/quote]
He he kad ne pristanu na smanjenje, onda će u jesen ić protestirat ispred zgrade MMF-a u Washington, a sindikat će da plati putne troškove, treba kupovat dionice CRALA.
Najesen opet rebalans, oporavak krajem 2010.
Vlada i Hrvatska narodna banka još uvijek mogu izbjeći dolazak Međunarodnog monetarnog fonda
ZAGREB – Rezanje potrošnje predviđeno u predstojećem, trećem rebalansu proračuna nije dovoljno, pa se do kraja godine može očekivati barem još jedno preslagivanje računa države, tvrde ekonomisti koje smo jučer anketirali.
Anketa je obuhvatila makroekonomiste vodećih hrvatskih banaka – Gorana Šaravanju iz Zagrebačke banke, Hrvoja Stojića iz Hypo banke i Zdeslava Šantića iz Raiffeisena, te Damira Novotnyja, neovisnog ekonomista. Naši sugovornici ne iskljčuju ni mogućnost dolaska Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Hrvatsku do kraja godine, iako ih većina vjeruje da Vlada i HNB još mogu izbjeći čvršće vezivanje uz tu međunarodnu financijsku instituciju.
Nitko od naših sugovornika ne očekuje početak oporavka hrvatskoga gospodarstva u ovoj godini, nego tek sredinom ili čak krajem 2010. No, ni tada ne treba očekivati brz oporavak, već će se on odvijati po znatno sporijoj dinamici od one na koju smo ranije navikli.
Jutarnji list
http://www.seebiz.eu/hr/analize/azija-dionice-rastu-zbog-vjere-u-skori-oporavak,51449.html
Mislim da je jasno kako je recesija završila. Povjerenje investitora se vratilo. Ono što smo vidjeli u zadnjem kvartalu je da se stanje u gospodarstvu počelo vraćati u red. Sve se normalizira”, u intervjuu za Bloomberg televiziju izjavio je Chong Yoon Chou, direktor investiranja u Aberdeen Asset Management Asia Ltd. koji upravlja sa 27 milijardi američkih dolara
“Oporavak profitabilnosti američkih poduzeća samo je početak. Sličan obrazac dogodit će se svugdje diljem svijeta što nam je dalo poticaj za trenutni uzlet olakšanja”, izjavio je Koichi Ogawa, glavni upravitelj portfeljima u Daiwa SB Investments Ltd. koji upravlja sa 28 milijardi američkih dolara.
Zbog danih općih slabosti gospodarstva i straha za profitabilnost poduzeća u drugom ovogodišnjem kvartalu, do danas objavljeni poslovni rezultati predstavljali su više nego ugodno iznenađenje. Ovaj će se tjedan uzlet dioničkog tržišta očito nastaviti. Crv se pokrenuo. Investitori se bolje osjećaju kako se u gospodarstvu počinje osjećati sigurnost”, izjavio je Dean Gulis, upravitelj sa 2,5 milijarde američkih dolara u Loomis Sayles & Co.
Linija potpore na naftnom tržištu porasla je nakon rasta cijena na dioničkim tržištima. U zraku možemo osjetiti optimizam koji vlada na financijskim tržištima, a potekao je iz rasta globalnog dioničkog tržišta. Ako poduzeća ovaj tjedan nastave objavljivati poslovne rezultate bolje nego što smo ih donedavno očekivali, čak i da poduzeća ostvaruju gubitak, dioničko tržište moglo bi nastaviti svoj uzlet”, izjavio je Mike Sander, investicijski savjetnik u Sander Capital.