zoki zoki
pa vidis da kola odose nizbrdo
kakva ta kakvi bakraci
odosmo mi u mp3 ne u ta
jhahaha
Sutra Crobi leti. Vani zelenilo a kod nas branitelji pristali na rezanje, pristat će i drugi…idemo loviti zaostatak za svijetom.
Sutra Crobi leti. Vani zelenilo a kod nas branitelji pristali na rezanje, pristat će i drugi…idemo loviti zaostatak za svijetom.
ajde ne budali!! kod nas će za mjesec dana izbiti demonstracije i neredi jer nitko ne da da se njemu reže plaća i prava…past će i ova vlada a burza če potonut kao kamen!!
zato ne navlači ljude unutra osim ako im garantiraš svom svojom imovinom za kupnju po ovim cjenama!!!
ajde ne budali!! kod nas će za mjesec dana izbiti demonstracije i neredi jer nitko ne da da se njemu reže plaća i prava…past će i ova vlada a burza če potonut kao kamen!!
zato ne navlači ljude unutra osim ako im garantiraš svom svojom imovinom za kupnju po ovim cjenama!!!
[/quote]
Dionice su već potonule kao da je pala nuklearna bomba na Hrvatsku. U državama koje su bankrotirale, dionice su pale duplo manje. Dakle, čak i ako bankrotiramo, Crobi bi trebao biti na cca 3500 kn.
Ali što ću se raspravljati tu sa nekim školarcem koji nema pojma.
Pa nemoj onda školarca učiti krivo. Crobi može biti 3500bodova a nikako ne kuna.
Dakle, čak i ako bankrotiramo, Crobi bi trebao biti na cca 3500 kn.
Jel to neđe oko 500 eura?!
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
što je sad ovo dosad ovik pratili usa……sad kad oni napokon se zelene mi nikakko da se pokrenemo……
ima ko kakvu ideju???
pogledaj malo grafove, volumene itd unatrag par mjeseci,vrati se na 9.3. da nebih ja nist sugerirao napravi si fino sam analizu i znat ces gdje smo otprilike,mozda ti slika bude jasnija….pozz
@ Dođoh
uvijek pratimo USA I uvijek ćemo je pratiti..Nek samo oni rastu i 27 vlada može padati, 10000 Aliena može povlaciti svoju lovu iz banaka, 6 MMF -a može doć, ali mi ćemo RASTI
@ Dođoh
uvijek pratimo USA I uvijek ćemo je pratiti..Nek samo oni rastu i 27 vlada može padati, 10000 Aliena može povlaciti svoju lovu iz banaka, 6 MMF -a može doć, ali mi ćemo RASTI
znam dizel i sam mislim tako cijelo vrijeme, ako smo ih pratili prosle godine u padu unatoc rekordnoj godini po dobiti, vjerujem da cemo ih pratiti i u rastu mozda uz povremene oscilacije koje se ubrzo iskorigiraju s njima….postom prije sam htio reci zasto mal rast na malom volumenu,tj da smo malo trenutacno skepticni,sto je meni trenutacno ok,volio bih da sto duze rastemo na malim volumenima…..btw S&P probio 950…. [thumbsup]
@ Dođoh
dobra [lol]
ali MMF da dođe, to bi bilo raketiranje burze jedno 20% UP momentalno, to je jasno [thumbsup]
[/quote]
tek kad izbiju demnotstracije burza ide gore. zato jer je to jasan znak da sablja zaista kreće. kad proračun-paraziti izađu na ulice ja ću dići margin.