Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JP Morgan Posts $0.28 Profit per Share vs. $0.04 in Second Quarter, Revenue Beats Estimates (story to follow)

Ako se to poklopi s Unemployment Claims eto tarapane opet!!!

JP Morgan Posts $0.28 Profit per Share vs. $0.04 in Second Quarter, Revenue Beats Estimates (story to follow)

Ako se to poklopi s Unemployment Claims eto tarapane opet!!!
[/quote]

UNEMPLOYMENT INSURANCE WEEKLY CLAIMS REPORT

SEASONALLY ADJUSTED DATA

In the week ending July 11, the advance figure for seasonally adjusted initial claims was 522,000, a decrease of 47,000 from the previous week’s revised figure of 569,000. The 4-week moving average was 584,500, a decrease of 22,500 from the previous week’s revised average of 607,000.

gle ove podatke!!!!

SEASONALLY ADJUSTED DATA

In the week ending July 11, the advance figure for seasonally adjusted initial claims was 522,000, a decrease of 47,000 from the previous week’s revised figure of 569,000. The 4-week moving average was 584,500, a decrease of 22,500 from the previous week’s revised average of 607,000.

The advance seasonally adjusted insured unemployment rate was 4.7 percent for the week ending July 4, a decrease of 0.5 percentage point from the prior week’s revised rate of 5.2 percent.

The advance number for seasonally adjusted insured unemployment during the week ending July 4 was 6,273,000, a decrease of 642,000 from the preceding week’s revised level of 6,915,000. The 4-week moving average was 6,666,750, a decrease of 110,250 from the preceding week’s revised average of 6,777,000.

16:04….ameri se bore za proboj

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

CIT Group Seeking $2 Billion to $3 Billion in Secured Financing From Private Investors, CNBC Has Learned (story developing)

Netko se u nekoj drugoj temi referirao na Citigroup, pa evo malo informacija.

Više na cnbc.com

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

19:22…ameri se i dalje bore za proboj

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

boooooom

http://www.cnbc.com/
još ako google, ibm te sutra c i bac izbace izvješće barem u okviru očekivanog biti će rellyja…

fino su ameri opet potegli…neka neka možda se i mrdnemo sa ovih razina… možda i dinko nekaj kupi,a možda su u šumi [angry]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

pobjeda….

ma ko pametan kupuje sad kad je "neizvjesno"……
profići budu kupovali kad još malo poskupi…..i kada i moja baba bude znala da dionice rastu….. [lol] [thumbsup] [bye]

hugh
to je ok morat cemo ipak nekomu prodavati…… [lol] [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

al dobro, imaju ameri još sat vremena do zatvaranja…….valjda se nebudu predomislili…….

vec neko vrjeme su se US indexsi i zlato pratili tj kad jedno pada,pada i drugo i obrnuto,evo sad gledam napokon indexi su u plusu zlato u minusu ….. [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

CIT Group Seeking $2 Billion to $3 Billion in Secured Financing From Private Investors, CNBC Has Learned (story developing)

Netko se u nekoj drugoj temi referirao na Citigroup, pa evo malo informacija.

Više na cnbc.com

Pomješao si kruške i jabuke Citigroup je C, a CIT Group Inc je CIT!

New Report

Close