Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A i maloprodaja raste u USA. Prodaja autosa rasla 2,3% npr!
Drugi mjesec zaredom.

Još par dana za ukrcaj i mislim da kreće bull [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Goldman Sachs upravo objavio fantastičan rezultat. EPS 5,71$!!!! Sad gledajte amere kako će eksplodirati

Skoro 100% bolje od očekivanog.
Ode to na 200!
[/quote]

A evo ga crveni se u premarketu… To ima samo kod njih… [lol]
[/quote]
Pa svako dijete zna da je Goverment Sucks glavni dirigent ove krize i znaju unaprijed SVAKI POTEZ . Jer su to njihovi potezi [lol] Zajedno sa JPM i ostalima koji su vec pali "u borbi".
Pa sad bi ja trebao krenut kupovat sve odreda po S&Pu jer je GS zaradio … srednji prst.
To je za budale i nitko vise ne pusi njihovu spiku

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

sad kad hrvati polude i uzmu lovu
http://www.seebiz.eu/hr/burze/burza-kao-kladionica-i-hrvati-se-mogu-kladiti-na-kretanje-dax-a-i-dow-jonesa,50945.html

ebote…kad sutra Nikkei napravi harakiri!

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

sad kad hrvati polude i uzmu lovu
http://www.seebiz.eu/hr/burze/burza-kao-kladionica-i-hrvati-se-mogu-kladiti-na-kretanje-dax-a-i-dow-jonesa,50945.html

ja imam plan otvorit kladionicu: KLADJENJE NA KLADJENJE … pricao sam malo sa shankijima u kaficu do kladionice i kazu da je to super!!

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Bome objave li Morgan Stanley ,Bank of America i ini ovako dobra izvješća za 2Q,moglo bi se dobro zazelenit u Americi,a već dobro znamo da kad veliki na Wall streetu prnu, na ZSE zasmrdi.Čini mi se da ide jedan period za kapitalizitranje dobiti.

…..Čini mi se da ide jedan period za kapitalizitranje dobiti.

medveđi ples već traje od prije 1.6.

eto…ipak se ameri popravlju…sad su +0,3

smiješno će biti da kad se azija i eu zatvore da ameri opet odu dolje [lol]

ajde šta ste se stisli [lol] buy on rumours, sell on news, najstariji postulat [lol] do kraja dana će im indeksi preći +1%, uopće ne dvojim. evo GS probio 150$ kao nož maslac

Kad se već spominje GS, evo za one koji nisu vidjeli kako izgledaju transakcije neke likvidnije donice u USA.

vidim ekipa se jako brine da ameri slučajno ne održe rast…….možda danas u minus
al sutra zato u plus………

@sir

Danas su ameri trebali biti bar +1 da bi se nazvao preokret…jer su ionako bili u mjesečnoj silaznoj putanji

naravno…mogu sutra u +5…no današnji minus može pokolebati ulagače na aziji pa onda u EU i tako kako se svijet vrti vrhnje se bere

trenutačno:

nafta ide u minus
a plemeniti metali rastu

Sutra Goldmine i Just Profit daju izvješća….to ne podbacuje. [cool]

In Goldman we trust.

New Report

Close