Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Možeš pogledati ovdje:

Vaš link

Ili ovdje:

Vaš link

Ili na finance.yahoo.com

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Nekako mi miriši da ameri kreću u novi bull, SP index je opet iznad 900 i misim da se više ne spušta, vrlo vjerojatno su danas opet u zelenjavi, a samim time treba akumulirati dionice i na ZSE-u.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Fjučursi još zeleniji, ameri će izgledi super otvoriti [thumbsup]

Johnson & Johnson objavio rezultate bolje od očekivanih. Čeka se Goldman a mislim da je nabrže saznat info na bloomberg tv ili cnbc

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Goldman Sachs upravo objavio fantastičan rezultat. EPS 5,71$!!!! Sad gledajte amere kako će eksplodirati

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Goldman Sachs upravo objavio fantastičan rezultat. EPS 5,71$!!!! Sad gledajte amere kako će eksplodirati

Skoro 100% bolje od očekivanog.
Ode to na 200!

Ne vidim baš eksploziju. Čekaju oni prvo nas pa da vide kuda će! [thumbsup]

Ode to na 200!
[/quote]

A evo ga crveni se u premarketu… To ima samo kod njih… [lol]

Ode to na 200!
[/quote]

A evo ga crveni se u premarketu… To ima samo kod njih… [lol]
[/quote]
Ima ima i kod nas. Od nas su to i naučili.

A i maloprodaja raste u USA. Prodaja autosa rasla 2,3% npr!
Drugi mjesec zaredom.

ajde šta ste se stisli [lol] buy on rumours, sell on news, najstariji postulat [lol] do kraja dana će im indeksi preći +1%, uopće ne dvojim. evo GS probio 150$ kao nož maslac

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ajde šta ste se stisli [lol] buy on rumours, sell on news, najstariji postulat [lol] do kraja dana će im indeksi preći +1%, uopće ne dvojim. evo GS probio 150$ kao nož maslac

GS promet već laganih 10 milja, a prosječan je 17, čini se da se neki dečki nisu stigli ukrcati, jedva čekam 22:00 da vidim promet i koliko će bit zeleni.

New Report

Close