Quelle: Börse FrankfurtvergrößernDAX Aktien Top Flop
FRESENIUS MEDICAL CARE 32,6 +1,2%
FRESENIUS 38,7 +0,1%
MERCK 74,3 -0,1%
HANNOVER RUECKVERSICHERUNG 26,2 -4,3%
VOLKSWAGEN 236,0 -4,9%
COMMERZBANK 4,9 -6,0%
DOW -1,82 %
NASDAQ -2,28 %
S&p – 1,99 %
Stocks slide on jobs data.
To razumijem jer neki kažu da je tamo kriza, ali zašto mi padamo kad je kod nas sve u redu i nema nikakvih problema
[cool]
New orders for U.S. manufactured goods jumped 1.2 percent in May, their largest increase in nearly a year, the Commerce Department reported on Thursday, beating analysts’ expectations.
Auuu …, Američki indexi oštro zaronili u crveno S&P u minusu -2.91%, DOW(N) u minusu -2.61% …
New orders for U.S. manufactured goods jumped 1.2 percent in May, their largest increase in nearly a year, the Commerce Department reported on Thursday, beating analysts’ expectations.
ma sve je to nevažno, njima je 2/3 BDP opća potrošnja. najviše skaču na consumer confidence i pad novog broja nezaposlenih. kako ih je sad već 9,6% nezaposleno potrošnja je smanjena, ljudi spremaju novce pod madrac i zato i jest ovo njesra. dok se ne okrene opet poznati potrošački mentalitet malo će se korigirati. ono čega je mene doista strah, jer ovo iznad su ipak jo-jo vijesti, jest Q2 izvješća banaka. Ako C, WFC, JPM i MS zabilježe minuse mislim da im ne gine dublja korekcija ovog bulla. Sudeći po prometima i minusima danas izgleda da insideri polako kreću u prodaju. GS namjerno nisam spomenuo jer je to tvrđava netransparentnosti, financijske mafije i lobija, neću reći koje istočne zemlje jer će me moderator opet brisati
a bome ne sjećam se da li sam ikad vidio na svi 3 indeksa ovakav flat tijekom dana. nakon prvih pola sata praktički je ravna linija [shocked]
Auuu …, Američki indexi oštro zaronili u crveno S&P u minusu -2.91%, DOW(N) u minusu -2.61% …
Dugo te nije bilo, falio si nam.
Dugo te nije bilo, falio si nam.
[/quote]
Je. Falil je ko prist na dupetu
Futursi nastavili u crvenom [undecid]
Futuresi su zeleni, a zeleno će vjerojatno otvoriti i EU
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures