Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Futuresi u zelenom ,Europa duboko u zelenom,kod nas crnilo…nije dobar znak.Podsjeća me na ono što se dogodilo 2008.g.
Futuresi u zelenom ,Europa duboko u zelenom,kod nas crnilo…nije dobar znak.Podsjeća me na ono što se dogodilo 2008.g.
hehe ma nemre bit, pa kaj nismo već bili na dnu [smiley] [undecid]
Pending Home Sales Rose for 4th Straight Month, Up 0.1%; Construction Spending Falls 0.9%; ISM Manufacturing at 44.8 (story developing)
Sve je oke ne bunim se kaj ameri rastu, ali kako to danas?
Kaj rastu jer su čuli da je dr. ivo dao otkaz ili?
Izvješća su im jadnija nego kaj sam mislio a kad ono oni u 1,5% u plusu?????? Da li će završiti iznad 931? bilo bi divno
AIG fino luduje. Reverse psychology [lol]
DAX +1,73,DJ trenutno +1,22…koja ovo banana..a gdje je jucerasnji rast evrope??…slazem se s kolegama da je ova vijest trebala potaknuti rast a ne potop..a suitra ak i mislimo rasti evropa ce u crveno mozda pa i mi opet..nevjerojatno!
Slovenski će BDP pasti šest posto
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0bb846b5-80ee-46e8-8155-ac1d93fb6be8
Eto a nama mažu oči da propadamo
nije Slovencima ništa bolje
jedino im burza očito raste za razliku od naše…
pa i sam je rekao: "ja sam svoju dionicu odradio"
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Da li se sutra nastavlja crvenilo na ZSE?
Evropa lijepo zelena, a DOW Jones isto na + 1,17%.
Je, da, pali smo 7% u jednom danu zbog nečeg što se unaprijed znalo a to je da će se onaj kandidirat za precjednika. Uostalom ima li uopće ikog tko sutra neće udarat po asku. Ako vam i kažu da nema bit će ih sigurno.
Je, da, pali smo 7% u jednom danu zbog nečeg što se unaprijed znalo a to je da će se onaj kandidirat za precjednika. Uostalom ima li uopće ikog tko sutra neće udarat po asku. Ako vam i kažu da nema bit će ih sigurno.
A tko ce to udarat po asku,TKO????????? Nije niko lud,ovo ce fondovi iskoristit i oborit ce cjene jos dole,ja definitivno ne ulazim,do daljneg sam na razgledanju,a i ako udjem taj dan i izlazim,sve dok se ovo ne stabilizira,gledajte OTVORENO bice papreno.