Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Dali zna netko koliko je (velikih) banaka u SADu propalo? Kad je kod nas bila bankarska kriza (kriza nesolventnosti) neke su propale, druge su prodane….monetarne mjere mogu pomoć, ali nisu rješenje..kad bi se stabiliziralo tržište nekretnina bilo bi super, al za sada ništa od toga…dok loše banke ne propadnu, zdrave ih preuzmu, stabilizira se tržište nekretnina ne vjerujem u bull u ameriki. a crobex je možda u bullu, možda nije, to ne znam…istina prilike nam u državi nisu baš sjajne, al nije katastrofično za sad..naš problem je šta smo zavisni o europi, a tamo je čini se gore nego u sad-u….governor šta ti misliš?
u 2008. nam je bilo lijepo, turistička sezona OK, banke OK, sve OK,izvješća nikad bolja, pa smo pali za 80%, dionice uglavnom za 90%. to je odgovor na tvoje pitanje.
ok..može se i tako gledat, to je jedan kontrarijanski pristup…samo malo mi smrdi da će sad na loša izvješća, opću nelikvidnost, lošu turističku sezonu uspjet održat rast..cijeli spektakl (ovaj pad svuda) nizašto….jasan mi je rast indije koja ima jako IT tržište, jeftinu radnu snagu, jeftin onaj tato auto i tako. al europa mi smrdi…a mi, mi smo jedna tabula rasa koja,na žalost, ovisi o stranim investicijama
Dali zna netko koliko je (velikih) banaka u SADu propalo? Kad je kod nas bila bankarska kriza (kriza nesolventnosti) neke su propale, druge su prodane….monetarne mjere mogu pomoć, ali nisu rješenje..kad bi se stabiliziralo tržište nekretnina bilo bi super, al za sada ništa od toga…dok loše banke ne propadnu, zdrave ih preuzmu, stabilizira se tržište nekretnina ne vjerujem u bull u ameriki. a crobex je možda u bullu, možda nije, to ne znam…istina prilike nam u državi nisu baš sjajne, al nije katastrofično za sad..naš problem je šta smo zavisni o europi, a tamo je čini se gore nego u sad-u….governor šta ti misliš?
Broj propalih americkih banaka u 2009 narastao na 40
http://seebiz.eu/hr/banke/broj-propalih-americkih-banaka-u-2009.-narastao-na-40,48832.html
Broj propalih americkih banaka u 2009 narastao na 40
http://seebiz.eu/hr/banke/broj-propalih-americkih-banaka-u-2009.-narastao-na-40,48832.html
[/quote]
to je jako dobro. što ih više propadne to je bolje. prirodna selekcija.
A i koji će mu k…c da to zna. Ti znaš pa kako ti je to pomoglo?
Pa pomogne mi utoliko da se nakon bure ni ne pomislim ici kupati [wink]
nemaš ti pojma što je hladno more. drž se ti Crikve [bye]
U Crikvu ti ne bi isao ni da mi platis. Zadnja jadranska ljetovanja su mi bila Šolta, Korčula, Hvar, Lastovo i Vis. Ne znam sto je hladno more? Al ga valjas. Odi u Norvesku pa zagazi u arkticki ocean da dobijes pojam sto je hladno more (bio zadnja 2 ljeta).
Car je gol vec neko vrijeme a sad to ide i javno …
Car je gol vec neko vrijeme a sad to ide i javno …
Ovi naši u Hrvatskoj uče od najboljih.
U Crikvu ti ne bi isao ni da mi platis. Zadnja jadranska ljetovanja su mi bila Šolta, Korčula, Hvar, Lastovo i Vis. Ne znam sto je hladno more? Al ga valjas. Odi u Norvesku pa zagazi u arkticki ocean da dobijes pojam sto je hladno more (bio zadnja 2 ljeta).
[/quote]
ha!! znao sam da briješ na tu Skandinaviju. Dobro je što si išo po ljeti pa ti je bio stalno dan. Jel se bacila koja baba niz glečer?
[/quote]
ha!! znao sam da briješ na tu Skandinaviju. Dobro je što si išo po ljeti pa ti je bio stalno dan. Jel se bacila koja baba niz glečer?
[/quote]
Promrzle skandinavke se vjerojatno rado bacaju u Alienov topli zagrljaj…misim da tu leži ključ njegove velike ljubavi prema Skandinaviji [lol]