Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode nafta i ispod 129$

Ako ovak nastavi za mjesec dana smo na 100$

Nafta na 100$ uskoro….analisti na Yahoo-financen.
Sve tehničke analize govore da je kraju divljanje naftom.Tehnikel trade is over!!!!!!!!.Izvor- President S.Bleier.
Big pulback coming!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nafta na 100$ uskoro….analisti na Yahoo-financen.
Sve tehničke analize govore da je kraju divljanje naftom.Tehnikel trade is over!!!!!!!!.Izvor- President S.Bleier.
Big pulback coming!!!!!!!!!!!!!!!!!

A za dva mjeseca će nafta na 40$ i pred Božić…….. ko da krize uopće nije niti bilo.
Hrana će pojeftiniti, dolar će odletiti na 6kn.
Kao u bajci. [wink]

Mislim da ništa od 100$ za naftu ove godine. Vjerojatnija mi se čini šetnja od 120 do 140.
Ljeto je pa malo valova ne škodi, a ko se utopi, utopi, razbije o stijene, razbije.
Oni koji prežive pričat će priče djeci i unucima.
S jačim opadanjem lišća mogla bi i cijena do 100$ ispod jako teško, samo zanima me tko će u tom slučaju imati muda reći car je gol i vratiti sve na razinu uoči krize. Prije da će svi skretati pogled i klicati novome ruhu. Starog se neće ni sjećati. Jer će svi jednostavno biti priviknuti na novu "normalnu" razinu.

bogat čovjek nema briga, samo zadovoljstva

Mislim da ništa od 100$ za naftu ove godine. Vjerojatnija mi se čini šetnja od 120 do 140.
Ljeto je pa malo valova ne škodi, a ko se utopi, utopi, razbije o stijene, razbije.
Oni koji prežive pričat će priče djeci i unucima.
S jačim opadanjem lišća mogla bi i cijena do 100$ ispod jako teško, samo zanima me tko će u tom slučaju imati muda reći car je gol i vratiti sve na razinu uoči krize. Prije da će svi skretati pogled i klicati novome ruhu. Starog se neće ni sjećati. Jer će svi jednostavno biti priviknuti na novu "normalnu" razinu.

je, je, moš mislit…………..nego koliko će zaraditi oni sretnici što su kupovali naftu na 147 usd???
a i komoditis ne stoje bajno ( eh ta pohlepa bljedolikih crno narukvica po uredima što ih nazivaju banke ) [tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

JOJ ako sutra pregovori budu uspjesni izmedju IRANA i ostali zemalja a ukljucuje se u pregovore i AMERIKA to ce biti JAK SIGNAL u svjetu a nama dolaze izvjesca koja ce po meni na pojedinim dionicama biti jako jako dobra pa ide ponuda za INU mislim da sljedi oporavak pravi

JOJ ako sutra pregovori budu uspjesni izmedju IRANA i ostali zemalja a ukljucuje se u pregovore i AMERIKA to ce biti JAK SIGNAL u svjetu a nama dolaze izvjesca koja ce po meni na pojedinim dionicama biti jako jako dobra pa ide ponuda za INU mislim da sljedi oporavak pravi

Vidim ti si se konačno usudio kupiti nešto dionica i sada će cijelom svijetu biti bolje?

Ajde, nek ti bude… [smiley]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

NBDL stars beat Iran basketball team
Sat, 19 Jul 2008 11:54:34

The Iranian national basketball team has been defeated in its first match playing against the NBA Developmental League stars in the US.

The US side won a 79-60 victory over Iran before more than 2,000 spectators on Friday, Fars news reported.

The match was held in four 10-minute sets according to US NBA rules.

Iran’s national basketball team is slated to hold four friendly matches in the US.

The Iranian outfit was invited by the NBA to play the matches in preparation for the 2008 Beijing Olympic Games.

Nadam se da ovome ne treba komentar!

Vidim ti si se konačno usudio kupiti nešto dionica i sada će cijelom svijetu biti bolje?

[/quote]
reko sam javno sta sam kupijo a i ponovicu DLKV-R-A————–DDJH-R-A————-HDEL-R-A ———–dalekovod na 805 djuru na 116(prosjek) i hidru 740(prosjek)

Solana: Iran talks on right track
Sat, 19 Jul 2008 21:18:02

EU foreign policy chief Javier Solana says G5+1 talks with Iran’s top nuclear negotiator Saeed Jalili are moving in the right direction.

In a joint press conference on Saturday, Solana termed the meetings as constructive and hoped that both sides would reach a consensus in the upcoming weeks.

"Five weeks ago in Tehran we discussed how to best fulfill mutual commitments. We promised to refrain from new UNSC resolutions as long as Tehran agrees to suspend many nuclear activities, including the installation of new centrifuges," said Solana.

We are still looking for an answer to these questions which were posed in Tehran and discussed here in a very constructive atmosphere, he added.

Jalili, for his part, said that despite the common ground between Iran and the five permanent members of the UN Security Council plus Germany (G5+1), some differences of opinion still remain that must be further discussed.

"What is most important is that we brought a constructive approach to the table in order to gain positive relations based on a collective obligation," he said.

He hoped that Iran’s recently-submitted package of proposals would help both sides gain a desired outcome in the negotiations.

SBB/AA

[/quote]
reko sam javno sta sam kupijo a i ponovicu DLKV-R-A————–DDJH-R-A————-HDEL-R-A ———–dalekovod na 805 djuru na 116(prosjek) i hidru 740(prosjek)
[/quote]

Pa nije ti baš neki ulaz !?
Misliš li da će rasti, kad ponavljaš već 3X šta si tržio, i to na 3 različite teme !?

New Report

Close