Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Sutra je korekcija na svim dionicama,ameri su u -,GM ce proglasiti stecaj najvjerovatnije u petak,a i neizvjestan je BDP koji ce se u americi objaviti u petak,volijo bi da sam izaso danas,ali imam nesto kesa pa cu uletiti u mogucoj korekciji,ali ne prije petka,ako bi se moglo ujutro sta prodat po danasnjim pribliznim cjenam to cu napraviti,a ako bi bijo veci pad, necu prodavat,sve u svemu neizvjesno ce biti sutra i u petak,oprezno!
Kolega, prošlo je vrijeme korekcije grobexa nakon svakog crvenila vani. Ekipa je odlučila podići cijene i ma koliko se to vama sviđalo ili ne crobex će reagirati sa padom od najviše 2 % na početku trgovanja, dok će do kraja polako ići prema malom padu od 0,5 – 1 %. Zar mislite da su danas kupovali mali i naivni kupci. Varate se u igru su se vratili velike ribe koje su se natovarile i sada dižu cijenu kako bi se istovarili, ali pri znatno višim cijenam od ovih danas.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Sutra je korekcija na svim dionicama,ameri su u -,GM ce proglasiti stecaj najvjerovatnije u petak,a i neizvjestan je BDP koji ce se u americi objaviti u petak,volijo bi da sam izaso danas,ali imam nesto kesa pa cu uletiti u mogucoj korekciji,ali ne prije petka,ako bi se moglo ujutro sta prodat po danasnjim pribliznim cjenam to cu napraviti,a ako bi bijo veci pad, necu prodavat,sve u svemu neizvjesno ce biti sutra i u petak,oprezno!
Obično ljudi kažu suprotno nego što misle. Dakle ti ujutro kupuješ. [proud]
@ jomiii
Vidim da ste tek konstantirali da su ameri završili u minusu ne navodeći koliki je to minus, a budući da nije mali pad u pitanju ja ću to uraditi.
DOW JONES – 2.05 % ( -173,47 )
NASDAQ – 1.11 % ( – 19.,35 )
S&P – 1.90 % ( – 17.27 )
Varate se u igru su se vratili velike ribe koje su se natovarile i sada dižu cijenu kako bi se istovarili, ali pri znatno višim cijenam od ovih danas.
Zašto to mislite? Zbog velikog prometa, velikog broja transakcija i euforičnog porasta cijene?
Varate se u igru su se vratili velike ribe koje su se natovarile i sada dižu cijenu kako bi se istovarili, ali pri znatno višim cijenam od ovih danas.
Zašto to mislite? Zbog velikog prometa, velikog broja transakcija i euforičnog porasta cijene?
[/quote]
ako u sljedećih nekoliko dana ne bude drastičan pad prometa uz blagi pad cijene, ovo ti ne vrijedi.
naime, ja sam već u par navrata u ovih mjesec dana pomislio da smo na vrhu jajeta, a ono par dana hlađenja, pa novo jaje.. i tako se nižu jaja…
moguće je da jebaš ovo jaje, ono pravo, finalno jaje, i da će B1 biti cijelo dugo toplo ljeto, al to se da primjetiti na vrijeme. mislim da je najbolje bez naglih poteza..
Sad vidim, jučer cijela regija u debelom plusu, makedonija, ako dobro vidim čak 6,82 %. Prema njima se mi moramo ravnati, kao što smo se i ravnali,kad smo padali.
Kina drugi dan zaredom preko +5%, futuresi u plusu [thumbsup]
LAŽEŠ !!!
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
[/quote]
Trenutno je 4:2 za zelene, dakle situacija se popravlja. Treba znati da su oni mjesec dana prije nas počeli šibati zeleno i još ne posustaju.
Ovdje upišite svoj komentar…
LAŽEŠ !!!
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
[/quote]
kako olako pišeš teške riječi
polako ćeš stići do cilja