lomi se na 130! drž, ne daj! [yawn]
Kak sam ujutro napisal, bilo bi super da se nafta zdrži oko 130$ uz laganu korekciju [thumbsup]
A ameri kad potegnu po 2% to je ko neka ekvvalencija s crobijom od oko 4%.
Da stvari budu jasnije zašto je se ovo u Amera moralo odbiti, pogledajte parbolički rast SKF (shorta financijske institucije 2X) u zadnja dva mjeseca (100% zarade) i jaki udarac prema gore 14.07 te povlačenje profita nakon toga.
Ali kao i svaki bull ovaj međed može još ap, ap [smiley]
Ovo je definitivno počelo ispuhavanje balona nafte vjerovatno neko zna da ce sutra pregovori biti uspjesni izmedju IRANA i EU ako to bude ok eto je na cc120—125$
Da stvari budu jasnije zašto je se ovo u Amera moralo odbiti, pogledajte parbolički rast SKF (shorta financijske institucije 2X) u zadnja dva mjeseca (100% zarade) i jaki udarac prema gore 14.07 te povlačenje profita nakon toga.
Ali kao i svaki bull ovaj međed može još ap, ap [smiley]
more, more, samo za međeda na dionici, trebaš bika na navti!
a njega zaklalo..jebiga, puno "mesa" je bilo na tom biku, da ga se ne pojede
[smiley]
navta ispod stotrijes’! [kiss]
PS-ocekivao sam te jos jucer, da nam nesto napises [smiley]
đe mi je Rooster, sigurno slavi [lol]
1.jel idemo na nominalu?
2.jel idemo dolje?
3. da rezem i bjezim, ili?
[smiley]
Evo je napokon na 129.30 Jul 17, 13:15.
2:29 PM Bush to open halfway-house in Iran – a remarkable about face from a heretofore hawkish administration.
Vidim da se barata terminologijom, da nisam je bezveze cijelo ovo vrijeme pričao.
Nego,može jedan decoupling?
[smiley]
ti uvijek pricas bezveze![tongue]
moze dekapling,
ocekujem da se Americani raspadnu kad im sljedece godine pocnu dolaziti vece rate za hipotekarne, a ne bude ih imao ko plaćat’!dakle,tek dolazak pravog sranja s nekretninama, crkavanje banaka.
očekujem gadnu recesiju, depresiju, nominalu, R&B, kugu, glad rat i smrt, ali koje nece izlaziti izvan 20milja od obale, tj. koje nece ici van granica američkog teritorijalnog mora.
ajde, nek malo i Englezima da po pi..i, zasluzili su!
..a kod nas da tele ojača u junca!zadovoljan? [kiss]
http://finance.yahoo.com/futures?t=energy
ode nafta u mp3, a ivek zavija crne labudove , s tomsonovog nicka tuzno lelece! Đe ste međedine, kako je, šta ima [lol] [lol]