Ovce ponovno ošišane a što je nainerasntnije uopće ne bleje
Dow 8,028.82 +3.82 +0.05%
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
S obzirom koliko su danas u svijetu dionice pale, realno je sutra za očekivati odbijanac.
Ja sam siguran u to i nije me stra.
Zelenit će se, a oni koji su imali manje strpljenja će lupati glavon u zid.
[/quote]
Evo ljudi i baron jednom pogodio je da se zajebavao ali izgleda da jedino tako može pogoditi.
Dow 8,028.82 +3.82 +0.05%
Futuresi lagano prima zeleno.
Dow 7940 -62 -0.77%
S&P 500 849.7 -7.1 -0.83%
Nasdaq 100 1364 -9.25 -0.67%
Ode dow na 9000 bodova. Ne mislim naravno danas ali u roku 2 tjedna bi mogao. Zapamtite ovaj post.! [thumbsup]
s ovakvim drhtavcima koji "trguju" na ovoj burzi čisto sumnjam. vratim se s posla kad ono armagedon a ameri u laganom plusu. priznajem glup sam što uopće trgujem ovdje.
FOREX
Fundamenti sugeriraju da recesija popušta
Autor/izvor: SEEbiz / DailyFX
Japanski jen jača zbog preliminarnih rezultata testiranja stresa američkih banaka i svinjske gripe, britanski prihodi od prodaje u trgovini na malo najviši su od siječnja prošle godine, a UBS-ov pokazatelj švicarske proizvodnje porastao je prvi put nakon četiri mjeseca.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/fundamenti-sugeriraju-da-recesija-popusta,43871.html
EUROPSKA TRŽIŠTA
Europske burze nokautirane testiranjem stresa i svinjskom gripom
Autor/izvor: SEEbiz / Reuters
LONDON – FTSEurofirst 300 indeks europskih dionica zaronio je 2,1 posto, predvođen padom zrakoplovnih poduzeća zbog epidemije svinjske gripe, bankarskog sektora zbog preliminarnih rezultate testiranja stresa te proizvođača luksuznih dobara.
Ode dow na 9000 bodova. Ne mislim naravno danas ali u roku 2 tjedna bi mogao. Zapamtite ovaj post.! [thumbsup]
Neki nikako to da svate.
Američani odletili u nebo.
Triba imati čiste mudante za kupovinu danas. Ali tko nije proda, dobit će biti svjetska, kako kaže
moj barba Šime. [thumbsup]
Pogledajte kako normalni ljudi razmišljaju…
Da je meni samo milijun $, obnovio bi vozni park i zamijenio kokošarnik za kuću…, ostatak bi naravno išao u dionice…., ako bi išta ostalo….. [proud]
Da je meni samo milijun $, obnovio bi vozni park i zamijenio kokošarnik za kuću…, ostatak bi naravno išao u dionice…., ako bi išta ostalo….. [proud]
Nazalost, kolega, odavno je znano da 2% covjecanstva ima u vlasnistvu cca 50% planete. Tu lezi odgovor na mnoga pitanja. No, istovremeno zamislimo da se na taj nacin podijeli lova nama Hrvatima – sutradan bi eventualno 1 promil ostao raditi nesto dok bi ostatak nacije digao sve 4 u zrak. I eto problema.
Tko god je ovo napravio skidam mu kapu do poda!
Svaka čast!