Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovce ponovno ošišane a što je nainerasntnije uopće ne bleje

Dow 8,028.82 +3.82 +0.05%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

S obzirom koliko su danas u svijetu dionice pale, realno je sutra za očekivati odbijanac.

Ja sam siguran u to i nije me stra.
Zelenit će se, a oni koji su imali manje strpljenja će lupati glavon u zid.
[/quote]
Evo ljudi i baron jednom pogodio je da se zajebavao ali izgleda da jedino tako može pogoditi.

Dow 8,028.82 +3.82 +0.05%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ameri otišli u plus. Nema više svinjske gripe!

Futuresi lagano prima zeleno.
Dow 7940 -62 -0.77%
S&P 500 849.7 -7.1 -0.83%
Nasdaq 100 1364 -9.25 -0.67%

Ode dow na 9000 bodova. Ne mislim naravno danas ali u roku 2 tjedna bi mogao. Zapamtite ovaj post.! [thumbsup]

s ovakvim drhtavcima koji "trguju" na ovoj burzi čisto sumnjam. vratim se s posla kad ono armagedon a ameri u laganom plusu. priznajem glup sam što uopće trgujem ovdje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

FOREX
Fundamenti sugeriraju da recesija popušta
Autor/izvor: SEEbiz / DailyFX
Japanski jen jača zbog preliminarnih rezultata testiranja stresa američkih banaka i svinjske gripe, britanski prihodi od prodaje u trgovini na malo najviši su od siječnja prošle godine, a UBS-ov pokazatelj švicarske proizvodnje porastao je prvi put nakon četiri mjeseca.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/fundamenti-sugeriraju-da-recesija-popusta,43871.html

EUROPSKA TRŽIŠTA
Europske burze nokautirane testiranjem stresa i svinjskom gripom
Autor/izvor: SEEbiz / Reuters
LONDON – FTSEurofirst 300 indeks europskih dionica zaronio je 2,1 posto, predvođen padom zrakoplovnih poduzeća zbog epidemije svinjske gripe, bankarskog sektora zbog preliminarnih rezultate testiranja stresa te proizvođača luksuznih dobara.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/europske-burze-nokautirane-testiranjem-stresa-i-svinjskom-gripom,43879.html

Ode dow na 9000 bodova. Ne mislim naravno danas ali u roku 2 tjedna bi mogao. Zapamtite ovaj post.! [thumbsup]

Neki nikako to da svate.
Američani odletili u nebo.
Triba imati čiste mudante za kupovinu danas. Ali tko nije proda, dobit će biti svjetska, kako kaže
moj barba Šime. [thumbsup]

Pogledajte kako normalni ljudi razmišljaju…
Da je meni samo milijun $, obnovio bi vozni park i zamijenio kokošarnik za kuću…, ostatak bi naravno išao u dionice…., ako bi išta ostalo….. [proud]

Da je meni samo milijun $, obnovio bi vozni park i zamijenio kokošarnik za kuću…, ostatak bi naravno išao u dionice…., ako bi išta ostalo….. [proud]

Nazalost, kolega, odavno je znano da 2% covjecanstva ima u vlasnistvu cca 50% planete. Tu lezi odgovor na mnoga pitanja. No, istovremeno zamislimo da se na taj nacin podijeli lova nama Hrvatima – sutradan bi eventualno 1 promil ostao raditi nesto dok bi ostatak nacije digao sve 4 u zrak. I eto problema.

Tko god je ovo napravio skidam mu kapu do poda!
Svaka čast!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

tko god je ovo napravio nezna računat

New Report

Close