lako za uspone i padove na burzama, ali ovo postaje vrlo zabrinjavajuće, svinjska gripa širi se SAD-om, a već je potvrđena u više EU zemalja. pitanje dana je kad će se pojaviti kod nas, pogotovo s dolaskom sezone. reperkusije na sezonu, ako se ubrzo ne zaustavi širenje virusa, bit će
To i ja primijetih i moram priznat da me poprilicno zabrinjava jer smo onda vrlo naje…
Pfizer Reports First-Quarter Profit of 54 Cents a Share vs 49 Cents a Share Estimates (story to follow)
lako za uspone i padove na burzama, ali ovo postaje vrlo zabrinjavajuće, svinjska gripa širi se SAD-om, a već je potvrđena u više EU zemalja. pitanje dana je kad će se pojaviti kod nas, pogotovo s dolaskom sezone. reperkusije na sezonu, ako se ubrzo ne zaustavi širenje virusa, bit će
To i ja primijetih i moram priznat da me poprilicno zabrinjava jer smo onda vrlo naje…
[/quote]
Da, a proračun se puni prilivom sredstava od turizma, hm, hm, pitam se pitam, kakva li će ove godine biti sezona!?
TURISTIČKA SEZONA 2009. – (RECESIJA + SVINJSKA GRIPA) = ?
Chrysler CEO: Agreement with Daimler Facilitates Proposed Alliance with Fiat, Meeting Govt Requirements (story to follow)
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
S obzirom koliko su danas u svijetu dionice pale, realno je sutra za očekivati odbijanac.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
S obzirom koliko su danas u svijetu dionice pale, realno je sutra za očekivati odbijanac.
Ja sam siguran u to i nije me stra.
Zelenit će se, a oni koji su imali manje strpljenja će lupati glavon u zid.
DAX trenutno na -2.57%, Crobi na – 1.48%. Razlika u korist Crobia – 1%.
Tako je i jučer bilo a znamo kako je završilo DAX u plusu a mi u babani.
A kako li će biti udaranja po asku kad li se otvori Amerika u zadnji pola sata.
Biti će lipota za vidit.[smiley]
Barone, ma jesi li se to opet na vrhu ukrcao??? [lol]
Declines In Home Prices Continued in Feb. But the Rates of Price Decline Slowed (click for more)