Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BURZE
Gripa podiže dionice proizvođača lijekova
Autor/izvor: SEEBiz / Hina / Reuters
LONDON – Opasnost od pandemije od koje su u Meksiku dosad umrle 103 osobe ojačati će prihode nekih proizvođača lijekova i cjepiva.
Dionice australskog Bita Holdings, čiji inhalacijski lijek protiv gripe Relenza ima licencu GlaxoSmithKlinea, skočile su u ponedjeljak za 82 posto.

Očekuje se da će potražnja za lijekom Tamiflu, koji se nalazi u formi tablete, biti najveća, te su dionice Rochea u ponedjeljak poskupjele 3,5 posto u jutarnjoj trgovini na zueriškoj burzi.Relenza, generički poznat kao zanamivir, jedan je od dva lijeka, uz Tamiflu kompanije Roche Holding, koji se pokazao djelotvornim protiv novog tipa gripe koja se proširila na Sjedinjene Države i Novi Zeland.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/farmaceutika/gripa-podize-dionice-proizvodaca-lijekova,43780.html

Danas sve u minusu:

nafta, gas, zlato, silver, futuresi indeksa

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Danas sve u minusu:

nafta, gas, zlato, silver, futuresi indeksa

pa ti sad budi pametan ……najbolje prespavati dan… :-))

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Futuresi cca -1.5%, DAX -2%, a mi -0.66% odskačemo od DAX-a +1.34% u korist Crobia, ma mogu svi padati, Crobia to previše i ne dira, sve do jedanput, a onda …

Kolega kako je DOW završio u petak, kako je DAX završio u petak, još smo mi najgore prošli.
[/quote]

da, to je naša prokleta "sreća"

ma kakav cash-r-a, 100% in

Kao što sam i rekao ništa od pada zbog prasići.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kao što sam i rekao ništa od pada zbog prasići.

prasici se lade…US showprogram part 2 [lol] [lol] [lol]
posto memogu vise prasetinu,moraju preci na janjetinu,tak da si moraju podici cijene da se vise zaradi ipak je jagnjetina skuplja… [lol] [lol] [lol]

http://www.poslovni.hr/114671.aspx

opet mi završili u minusu, a ameri polako smanjuju….

ma kakav cash-r-a, 100% in

nesto mi govori da ce oni danas vise od 1 u plus,cek samo poslije 18h

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

a ja si razmišljam koje su šanse da mi narastemo…

svaki dan isto, futuresi u totalnom rasulu – mi naravno padamo…

oni otvore i okrenu – mi zatvaramo!

sljedeći dan isto… pa isto… pa isto… !!! [lol]

a ja si razmišljam koje su šanse da mi narastemo…

svaki dan isto, futuresi u totalnom rasulu – mi naravno padamo…

oni otvore i okrenu – mi zatvaramo!

sljedeći dan isto… pa isto… pa isto… !!! [lol]

i još bi dodala da mi to izgleda ko da ekipa gleda fjučurse i Ameriku i kak oni padaju tak i oni spuštaju ask sve niže i niže.I onda kad dođe blizu 16.00h onda daju sve po bidu i gotovo.
A nikakvih loših vijesti ni tu ni u Ameriki

bloomberg je iznenadio i ovaj rast koliko se sjecam…. [undecid],meni to ne znaci puno,vidjet cemo koliko znaci ulagacima u USA,vidjet cemo vec sutra…

Sve ide po planu kod nas, i u Amera. Lipo sam ti reka. [thumbsup]

New Report

Close