Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
ovaj pad u Europi bio je velik danas ali vidim da je austrijski index pao 4 i pol posto a belgijski 3 i pol ti su ekstremi pretpostavljam zbog pada omv-a i krize belgijske vlade. ostali indeksi su imali relativno prihvatljiv pad.
Ako se nastavi a sve su prilike i da hoce ovi padovi po svjetu barem do petka jer i u petak je razgovor izmedju IRANA i EU ako poslje tih razgovora bude pomaka trziste ce reagirat a u AMERICI 6 tjedana pad pa jos do petka mislim da ce biti dobar preokret ali to je samo moje misljenje pa ipak sami odlucite
Potpuno se slazem sa Febom i dodajem da ih sibamo po tom pitanju 5000%
Prezivjeti sa prosjecnom placom 4500kn u ovakvim uvjetima u kojima se trenutno nalazimo je umjetnost a ameri bi davno vec pocrkavali da nisu glavni svjetski krpelji. Najzaduzenija zemlja na svijetu koja jedino zna stvarati krize i raditi lose filmove o rambu i to jos u nastavcima. nevjerovatno
Čita li Samodol kakve se mjere uvode u USA?
Provjeri li HANFA povremeno transakcije na ZSE da vidi da li se market makeri bave short short selling-om! Mislim da se oni bave upravo tim i da su upravo oni rušili cijene. Uloga MM je da stabiliziraju burzu i povećaju likvidnost, a naši su učinili upravo suprotno.
Nafta je lijepo pala, nema šta.
To je dobra vijest.
Fannie i Freddie su u minusu od 19%.
To je loša vijest.
Vi odlučite koja je od ove dvije vijesti bitnija
@febo
Sa onim 3000% ….Crobex nije nikakav problem…za tebe…ili
e decko moj…imate vi puno toga da se ucite u HR…
ajd da više ne spamamo temu (a vidim da ne čitaš PM-ove) daj svoje mišljenje ako se ne slažeš..
nigdje ne vidim da si ti izložio ikakav stav o navedenom osim što si iz cijelog konteksta izvukao tih
3000%, pa dobro ako nismo 30 puta bolji od Amera (rooster je naveo razliku u broju populacije nas i njih) onda smo bolji od njih i više s obzirom da je nas sve manje a njih sve više…
pa naravno da imamo puno toga za učiti u HR ( tranzicijska smo zemlja), samo neka nas životu ne uče tvoji vrli Švedi, Karl Bildt, Stotenberg i ostale anemične spodobe čije žene bi sve dale za jedan lijepi hrvatski nježnik u tihoj zvjezdanoj noći [kiss]
[/quote]
@febo
I mis je mislio da je veci od slona….
i nemoj usporediti Svedsku i Hrvatsku…samo zaboravi to
ja sam pratio i jedne i druge…iako sam roden Hrvat..svedi su napredniji manje vise u svemu…
sorry…men så är det…tako je
To je dobra vijest.
To je loša vijest.
Gleda li netko CNN?
Bernake je u glavnoj ulozi čitav dan, a film koji se prikazuje je Bernake Horror Show. [bye]
Danas je Dow Jones prvi put nakon 2 godine prešao razinu 11000. Samo par sati ali trend je vrlo
jasan. A vi samo kupujte Inu.
Bit ćete sretni ako izvučete 10% gubitka.
To je dobra vijest.
To je loša vijest.
Gleda li netko CNN?
Bernake je u glavnoj ulozi čitav dan, a film koji se prikazuje je Bernake Horror Show. [bye]
[/quote]
Izgleda da je Bernanke danas sa svojim govorom ulio veliko povjerenje investitorima, jer većina indexa se zazelenila. A i cijena nafte se jako spustila. Trenutno je negdje na 138 dolara/barelu.
Vidim ti bi malo Ine. Kakve veze pak sad ima iNA sa amerikom? Ina ovisi o ponudama koje ce stici u vladu.
Potpuno se slazem sa Febom i dodajem da ih sibamo po tom pitanju 5000%
Prezivjeti sa prosjecnom placom 4500kn u ovakvim uvjetima u kojima se trenutno nalazimo je umjetnost a ameri bi davno vec pocrkavali da nisu glavni svjetski krpelji. Najzaduzenija zemlja na svijetu koja jedino zna stvarati krize i raditi lose filmove o rambu i to jos u nastavcima. nevjerovatno
dobio si kečinu zbog ovog što si rekao o rambu [tongue]
zadnji nastavak je bio jako dobar..
Jedan od boljih [tongue]