Nafta na 145,70
Dow Jones na 10857 i približava se opasno otporu na 10750
S&P će izgleda pasti ispod 1200
Bernanke dao izjavu da će hipotekarna kriza usporiti rast gospodarstva.
Nafta na 138US $ U 17:12
Eu se ispravlja i ameri su blizu odbijanca.
Zadnjih 10 dana ogromni padovi u cijelom svijetu koji su samo lagano okrznuli crobex.
Domaći katastrofičari dišu na škrge i jauču.
sa 146,60$ direkt na 136,60$ u manje od pola sata….ko i zadnji put….jel ovo ona volatilnost na vrhuncu?
http://www.cnbc.com/id/15839171/site/14081545/
Trenutno nafta na 140.
Jel to rusima ponestaje municije za presing prema amerima?
Ovakav razvoj situacije mogao bi se povoljno odraziti na sve svijetske indexe.
Oil prices tumbled Tuesday as U.S. stocks sold off amid worries about the nation’s economic health. Prices dropped more than $10 a barrel from their highest point of the day.
Eu se ispravlja i ameri su blizu odbijanca.
Zadnjih 10 dana ogromni padovi u cijelom svijetu koji su samo lagano okrznuli crobex.
Domaći katastrofičari dišu na škrge i jauču.
Samo da se ne ponovi prošlo ljeto kad su zapadni marketi odrađivali odbijanac a mi smo
padali. Ak se novosti oko ine ispušu neznam baš kaj bu s nama.
bla bla bla pricas bez veze,
tipicna demagogija 90tih ako se prestalo o tome pricati znaci da bas i nije tako. ne razumijem zasto bi se trebao osvrtati na cro-amere pa oni zive u drugom svijetu i imaju druge mogucnosti a ja sam zapeo ovdje u srednjem vijeku i bas mi ne izgleda ruzicasto!!!!!
[/quote]
blablabla…idi onda u Ameriku ako možeš, ako ne možeš znači da je problem u tebi ili u Amerikacima ili u toj državi koja te neće primiti. umjesto što sereš, kreni od sebe, ulaži u sebe pa ti možda bude dobro. ne treba ti Amerika onda
[bye]
ono što ovdje ne valja to su ostaci socijalizma koji su najupečatljviji u državnoj birokraciji. to jedino treba mijenjati ali već se radi na tome
http://biz.yahoo.com/ap/080715/oil_prices.html
sva sreca da nafta nije spekulativna, kol’ko bi onda danas bilo (da je)… [shocked]
tipicna demagogija 90tih ako se prestalo o tome pricati znaci da bas i nije tako. ne razumijem zasto bi se trebao osvrtati na cro-amere pa oni zive u drugom svijetu i imaju druge mogucnosti a ja sam zapeo ovdje u srednjem vijeku i bas mi ne izgleda ruzicasto!!!!!
[/quote]
blablabla…idi onda u Ameriku ako možeš, ako ne možeš znači da je problem u tebi ili u Amerikacima ili u toj državi koja te neće primiti. umjesto što sereš, kreni od sebe, ulaži u sebe pa ti možda bude dobro. ne treba ti Amerika onda
[bye]
ono što ovdje ne valja to su ostaci socijalizma koji su najupečatljviji u državnoj birokraciji. to jedino treba mijenjati ali već se radi na tome
[/quote]
Ajde ja ću ti odgovorit. Nije meni najvažnijne u životu dosegnut optimalno materijalno stanje
pa da zbog toga trčim bilo kamo. Kod nas nije lako al se borim i rukama i nogama da se uspijem
odmaknut od te naše nesposobnosti ili barem zaostalosti za razvijenim svijetom u stvaranju zdravih
prihoda. Bilo je perioda kad se je gulilo i po 18 sati dnevno arbajta i da ne duljim ljudi oko mene
su mi se smijali a ti isti su u gabuli i nemaju za prežganu juhu po zdravo seljački.
Znači nemoram ja u ameriku jer se budem izborio bilo gdje na svijetu da mogu normalno živjet
za razliku od većine našeg puka. Istine se ne treba sramit nego treba pokušat promijenit način
na koji živimo da bi barem nešto ostavili za druge generacije.
kad smo kod amerike
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
Drugari pratite li amere. Iz dubokog minusa na pocetku trgovanja, do zelene teritorije sada
[/quote]
[bye]
[/quote]
Ajde ja ću ti odgovorit. Nije meni najvažnijne u životu dosegnut optimalno materijalno stanje
pa da zbog toga trčim bilo kamo. Kod nas nije lako al se borim i rukama i nogama da se uspijem
odmaknut od te naše nesposobnosti ili barem zaostalosti za razvijenim svijetom u stvaranju zdravih
prihoda. Bilo je perioda kad se je gulilo i po 18 sati dnevno arbajta i da ne duljim ljudi oko mene
su mi se smijali a ti isti su u gabuli i nemaju za prežganu juhu po zdravo seljački.
Znači nemoram ja u ameriku jer se budem izborio bilo gdje na svijetu da mogu normalno živjet
za razliku od većine našeg puka. Istine se ne treba sramit nego treba pokušat promijenit način
na koji živimo da bi barem nešto ostavili za druge generacije.
[/quote]
tu nemam što nadodat osim (boldano) možeš promijenit način života kojim živiš, ne ide ti ovdje plural..osim ako nemaš namjeru dići revoluciju