azija – svi vazno osim hong konga dobro u plusu
futuresi – katastrofa
moja procjena (vjerojatno kriva, hehe) – dax otvara sigurno u minusu, oslo i bec u plusu… ostalo neizvjesno… kod nas ce biti valovito
Gledao ti sinoć poslovni dnevnik i prognozu gosp. Karduma, ha!?
nisam ja gledao karduma,sta je rekao..??
Japan u ogromnom plusu
Nikkei 225 8,318.07 +208.54 +2.57%
nekima smrkene a drugima svane
AZIJSKA TRŽIŠTA
Azija: Dionice rastu zbog špekulacije o bankrotu američke automobilske industrije
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
ZAGREB – Azijske dionice rastu po prvi put nakon tri uzastopna dana pada zbog špekulacije da će se japanski i južnokorejski proizvođači automobila okoristiti mogućim bankrotom General Motorsa i Chrysler LLC.
nekima smrkene a drugima svane
AZIJSKA TRŽIŠTA
Azija: Dionice rastu zbog špekulacije o bankrotu američke automobilske industrije
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
ZAGREB – Azijske dionice rastu po prvi put nakon tri uzastopna dana pada zbog špekulacije da će se japanski i južnokorejski proizvođači automobila okoristiti mogućim bankrotom General Motorsa i Chrysler LLC.
upravo o tome ja razmišljam već par dana, njima najviše paše da pada američka autoindustrija
Japan u ogromnom plusu
Nikkei 225 8,318.07 +208.54 +2.57%
DAX u ogromnom minusu
DAX 4,021.62 4:41AM ET 63.14 (-1.55%)
Kako to da su ta dva indexa tako različita?
EUROPSKA TRŽIŠTA
Banke predvode pad europskih dionica
Autor/izvor: SEEbiz / Reuters
ZAGREB – FTSEurofirst 300 indeks europskih dionica na vrijednosti je izgubio 1,1 posto, a pad uoči sastanka G20 predvode dionice banaka i proizvođača roba.
FTSEurofirst 300 indeks europskih dionica u srijedu je do trenutka pisanja teksta potonuo 1,1 posto.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/banke-predvode-pad-europskih-dionica,41664.html
[/quote]
DAX u ogromnom minusu
[/quote]
Mozda je jedan iz Azije i pase mu pad GM-a, a drugi iz Europe pa mu ne pase bankrot GM-a.
DAX u ogromnom minusu
[/quote]
Mozda je jedan iz Azije i pase mu pad GM-a, a drugi iz Europe pa mu ne pase bankrot GM-a.
[/quote]
Izvrstan komentar kolega! [lol]