Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eh što Samodol već danas ne poduzme nešto slično…..
Sutra bi letjeli u nebesa!

The actions taken by the SEC create a situation where the short sellers are forced out of the game. If they stick around pressing their bets and talking about it loudly (a.k.a spreading rumors), they risk getting caught. The good people at the SEC will show little mercy. So they are likely to fold and step aside. That takes the pressure off the stock.

Ak je neko u krizi onda smo to prvi mi , raspitaj se malo kakva nam je likvidnost u poslovanju,
zaduženost ili kakve su nam tehnološke mogućnosti u proizvodnji.
Ameri mogu proć sto kriza ali su za nas bogovi.

BTW, ne podcijenjuj hrvatski intelekt i sposobnosti, i tu šijemo Amere jedno 3000 %
[/quote]

Auu!
Koji promašaj!
Zemlja kojoj je najveći uspjeh to što je izmislila kravatu nije zaslužila ništa drugo nego podsmijeh.
Nemojte kolega uspoređivati nas s Amerikom.
Jer s njima se nitko po ničemu ne može uspoređivati.
Superiorni su bilo kome u svakom pogledu.
A to dokazuju svaki dan a ne prodaju spike o velikom intelektu i izrazitim sposobnostima koje eto uvijek netko spriječi da dođu do izražaja.
Usporedite nas s recimo Rumunjskom ili Slovačkom.
To je naš rang
[/quote]
Potpisujem sve…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ak
Auu!
Koji promašaj!
Zemlja kojoj je najveći uspjeh to što je izmislila kravatu nije zaslužila ništa drugo nego podsmijeh.
Nemojte kolega uspoređivati nas s Amerikom.
Jer s njima se nitko po ničemu ne može uspoređivati.
Superiorni su bilo kome u svakom pogledu.
A to dokazuju svaki dan a ne prodaju spike o velikom intelektu i izrazitim sposobnostima koje eto uvijek netko spriječi da dođu do izražaja.
Usporedite nas s recimo Rumunjskom ili Slovačkom.
To je naš rang

kolega,

velik broj uspiješnih Amerikaca njihovi su imigranti, vezano za naš mentalitet kako tumačite činjenicu da je popriličan broj uspiješnih poslovnih ljudi u SAD i Kanadi hrvatskih korijena, malo čudno za narod luzera i nepoduzetnika kakvim nas Vi predstavljate.
Što se tiče stanja danas u RH, to je stvar socio-ekonomskog okruženja sa bitnim utijecajem nedavnih povijesnih zbivanja.
Nemojte iskrivljavati činjenice.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

plemeniti metali:
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

kolega,

Nemojte iskrivljavati činjenice.

bla bla bla pricas bez veze,
tipicna demagogija 90tih ako se prestalo o tome pricati znaci da bas i nije tako. ne razumijem zasto bi se trebao osvrtati na cro-amere pa oni zive u drugom svijetu i imaju druge mogucnosti a ja sam zapeo ovdje u srednjem vijeku i bas mi ne izgleda ruzicasto!!!!!

Stanje u Americi izrazito loše:

Nafta na 146,20
Dow Jones ispod 11000 bodova
Dolar i dalje pada
GM objavio da ne može isplatiti dividendu i da prodaje imovinu u vrijednosti 10 milijardi dolara da bi došao do casha
Veleprodajne cijene narasle najviše od prošlog studenog
Fannie i Freddie trenutno na -17%

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pozdravljam sve optimiste. Meni se nekako čini da smo sada već na korak od kapitulacije. Stvari očigledno postaju sve gore iz dana u dan i sada se konačno priznaje scenarij stagflacije. To znači da nema brzog i skorog oporavka i da se ključne stvari tek trebaju odigrati. Netko je postao negdje na forumu pregled Top 10 gdje se jasno vidi da se iskusniji i veći investitori debelo iskrcavaju koristeći lažni optimizam. Treba se spremiti na dugu i hladnu zimu. Tko preživi pričati će. Mislim da se uskoro kod nas također može očekivati solidna rasprodaja sudeći po ovim naslovima:

http://www.cnbc.com/id/25685288

http://www.cnbc.com/id/25688269

http://www.cnbc.com/id/25684458

Mislim da polako možemo početi slušati: "Do not cry for me Argentina" – može i Maddonina izvedba.

nafta se spizdila 2$, trenutno na 143,80.
al će bit puno koristi od toga. [rolleyes]

Nafta na 145,70
Dow Jones na 10857 i približava se opasno otporu na 10750
S&P će izgleda pasti ispod 1200

Bernanke dao izjavu da će hipotekarna kriza usporiti rast gospodarstva.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Enten…i Tho…pakaj se vi toliko radujete da burze padaju? Pa kome odgovara ovoliki pad kod nas?Nikome.Pa kod nas nema zarade kad padaju dionice…au USAje druga priča.Stvarno mi nije jasna vaša tolika radost.To se uvijek vrati.Tak će se i vama to vratiti.Nemam Inu ( na žalost ) ali mi je drago da ljudi zarade na Ini a isto tako i na drugim dionicama.Kod nas fondovi znaju kaj rade jer njima nikako ne odgovara sada da ide Crobex ispod 3550.Ipak imamoprodaju Ine a to se dogada na našem tržištu možda 2-3 puta u povijesti.Budete vidili.
A u USA je bilo toliko negativnih vijesti i burza pada već 6 tjedana da me ne bi začudilo da upravo ovaj tjedan dode do preokreta.
Radovati se tudim nevoljama je odvratna stvar.

Enten…i Tho…pakaj se vi toliko radujete da burze padaju? Pa kome odgovara ovoliki pad kod nas?Nikome.Pa kod nas nema zarade kad padaju dionice…au USAje druga priča.Stvarno mi nije jasna vaša tolika radost.To se uvijek vrati.Tak će se i vama to vratiti.Nemam Inu ( na žalost ) ali mi je drago da ljudi zarade na Ini a isto tako i na drugim dionicama.Kod nas fondovi znaju kaj rade jer njima nikako ne odgovara sada da ide Crobex ispod 3550.Ipak imamoprodaju Ine a to se dogada na našem tržištu možda 2-3 puta u povijesti.Budete vidili.
A u USA je bilo toliko negativnih vijesti i burza pada već 6 tjedana da me ne bi začudilo da upravo ovaj tjedan dode do preokreta.
Radovati se tudim nevoljama je odvratna stvar.

Ja se radujem jer sam u kešu, zar sam zao zbog toga?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

nafta 139,50$
sad oću barem 100%. [tongue]

New Report

Close