Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
…iiiiiiiiiiiii….???? što će biti sutra????? ameri će izgleda završiti u opakom minusu…onda sutra nastavljamo pad…ne zaboravimo azijate jer sada ameri uglavnom slijede njih…mijenjaju se uloge ekonomske moći…a ameri su dužni azijatima kolko oćeš…ako azijati buju zeleni i to dobro zeleni onda bi i kod nas moglo biti nešt boljše…inače ode dole ko po loju….ponavljaju se scene od prije nekoliko mjeseci…tko je pratio pažljivo netreba crtati grafove…ima ih od prije koliko hoćeš…SRETNO SVIMA. ja sam i dalje 50:50, tako da mi odgovara i pad i rast…da ne bude da drukam…SAMO IZNOSIM SVOJE MIŠLJENJE NA SLOBODNOM FORUMU…
…iiiiiiiiiiiii….???? što će biti sutra????? ameri će izgleda završiti u opakom minusu…onda sutra nastavljamo pad…ne zaboravimo azijate jer sada ameri uglavnom slijede njih…mijenjaju se uloge ekonomske moći…a ameri su dužni azijatima kolko oćeš…ako azijati buju zeleni i to dobro zeleni onda bi i kod nas moglo biti nešt boljše…inače ode dole ko po loju….ponavljaju se scene od prije nekoliko mjeseci…tko je pratio pažljivo netreba crtati grafove…ima ih od prije koliko hoćeš…SRETNO SVIMA. ja sam i dalje 50:50, tako da mi odgovara i pad i rast…da ne bude da drukam…SAMO IZNOSIM SVOJE MIŠLJENJE NA SLOBODNOM FORUMU…
potpisujem ovo,ali ako ameri zavrse u opakom minusu mogli bi sutra i korigirati…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=858360b8-140c-4673-b863-64bd1c0b3e28&ref=lastadd
Konjica dobija dodatnog sijena. Bit će i za nas.
Baš Obama ispričao kaj će biti i kako će se stvari razvijati.
Kaže da Baron nema pojima i da previše druka [lol] [lol] [lol] [lol]
– GM (na Baronovu žalost) neće propasti već će zajedno sa USA vladom obaviti restruktuiranje cijele kompanije
– crysler- ima rok od 30 dana da sredi odnose sa Fiat-om (moraju se spojiti) u protivnom propada tj. neće dobiti pomoč vlade
– ford je na svojim nogama i sve je u redu
potpisujem ovo,ali ako ameri zavrse u opakom minusu mogli bi sutra i korigirati prema gore naravno…..
[/quote]
DAX 3,991.71 (-5.04%)
Očito da nitko više ne vjeruje amerima.
Objasnite kolege zašto je DAX toliko u minusu? Ovo nije kapitalizacija dobiti, ovo je pravo potonuće.
Baš Obama ispričao kaj će biti i kako će se stvari razvijati.
Kaže da Baron nema pojima i da previše druka [lol] [lol] [lol] [lol]
– GM (na Baronovu žalost) neće propasti već će zajedno sa USA vladom obaviti restruktuiranje cijele kompanije
– crysler- ima rok od 30 dana da sredi odnose sa Fiat-om (moraju se spojiti) u protivnom propada tj. neće dobiti pomoč vlade
– ford je na svojim nogama i sve je u redu
Kolega, evo malo istinitijih vijesti….
White House questions viability of GM, Chrysler
WASHINGTON (AP) — President Barack Obama refused further long-term federal bailouts for General Motors and Chrysler, saying more concessions were needed from unions, creditors and others. He raised the possibility Monday of controlled bankruptcy for one or both of the beleaguered auto giant
Vaš link
Obratite pozornost na KONTROLIRANI STEČAJ Gm-a, (Obama)
neki su pitali što se događa kad dođe MMF, evo pa čitajte: [bye]
Mađarskoj potrebne brze i bolne reforme
Budući mađarski premijer Gordon Bajnai danas je izjavio je da su zemlji potrebne brze i bolne reforme kako bi prebrodila najdublju recesiju u zadnjih dvadesetak godina.
"Mađarskoj prijeti teška gospodarska kriza, što znači da nemamo puno vremena", upozorio je Bajnai dodavši da bi "svaki izgubljeni tjedan mogao značiti gubitak desetaka tisuća radnih mjesta[/b]", prenosi Reuters. Bajnai, koji nije član nijedne političke stranke, dobio je odobrenje socijalista, a zatim i liberala te će na dosadašnjoj premijerskoj dužnosti naslijediti premijera u ostavci Ferenca Gyurcsanya.
Budući mađarski premijer tvrdi da ga ne zanima popularnost, a Mađarima je obećao krv i suze u spašavanju zemlje koju je jače od ostalih zadesila svjetska gospodarska kriza. Također je kazao kako smatra da će se vlada pod njegovim vodstvom održati toliko dugo koliko njegov program bude podupirao parlament.
PD
DAX 3,991.71 (-5.04%)
Očito da nitko više ne vjeruje amerima.
Objasnite kolege zašto je DAX toliko u minusu? Ovo nije kapitalizacija dobiti, ovo je pravo potonuće.
DAX je ispod 4000 bodova, izbrisani su svi dobici prošlog tjedna, sutra će EU nastaviti tonuti, to je tek početak potonuća [cry]
Ode nafta ispod 50$ opet.
a nama sutra benzin opet ide gore, i to preko 7 kn! pa kako ćemo mi izaći iz krize kad imamo najskuplji benzin u EU zbog gubitaša INE koja se krcala naftom na 140 dolara [embarass]
Gle ove amerikance. Sad se kao nešto gegaju na 7500 a onda će u 20 min pred kraj zakucat još koju stoticu niže. Staklari.