Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hahaha,kako se samo druka prema dolje,trejderi izgleda izasli pa sad kao panika,svijet propada,pa normalno da ima losih vijest ali sve vise boljih pristize,da i cijena nafte skocila zbog pirata u somaliji ovo je najsmijesnije sto sam cuo u zadnji tjedan dana,svi mi znamo o cemu se radi…..alo ba,panicari davno napustili burzu,hahaha sutra bi moglo biti skoka na otvaranju danas ga izlaz trejdera malo ustopao:-)))))

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

pozitivo

AZIJSKA TRŽIŠTA
Azija: Dionice rastu prema najoštrijem tjednom uzletu od kolovoza 2007.
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
ZAGREB – Azijske dionice u petak rastu i tjedan će vjerojatno zaključiti najoštrijim tjednim uzletom od 2007. godine. Razlog tome su bolji od očekivanih poslovni rezultati američkih poduzeća i više cijene osnovnih sirovina što je potaknulo optimizam da se globalno gospodarstvo oporavlja.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/azija-dionice-rastu-prema-najostrijem-tjednom-uzletu-od-kolovoza-2007.,41169.html

NASTAVLJENA SERIJA
Wall Street: S&P 500 nastavio najoštriji mjesečni uzlet od 1974.
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
ZAGREB – Američke dionice u četvrtak su uzletjele, produžujući svoj najoštriji mjesečni uzlet od 1974. godine, a razlog su poslovni rezultati Best Buy Co. i ConAgra Foods Inc. bolji od očekivanja.
Best Buy, najveći američki lanac elektronike, skočio je 13 posto, a ConAgra, proizvođač Banquet zamrznutih večera i Slim Jim mesnih narezaka, uzletio je 9,2 posto. General Motors uzletio je 14 posto nakon što je uspješno završio pregovore sa sindikatom.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/wall-street-s_p-500-nastavio-najostriji-mjesecni-uzlet-od-1974.,41162.html

http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/sport/tata-group-novi-sponzor-manchester-uniteda%3f,41163.html

Indijci se pokrenuli. U ova doba kad fali keša, mogli bi sa svojim superjeftinim proizvodima napraviti boom, tj. jedan od kotačića u novoj raspodjeli i dio novog uzleta.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Nikkei 225 8,626.97 3:00AM ET 9.36 (-0.11%)
Shanghai Composite 2,374.438 3:00AM ET 12.734 (0.54%)

Nestabilna prognoza za azijske burze
Vaš link

Nikkei 225 8,626.97 3:00AM ET 9.36 (-0.11%)
Shanghai Composite 2,374.438 3:00AM ET 12.734 (0.54%)

Nestabilna prognoza za azijske burze
Vaš link

pa oni su ovih dana bili u rastu,nor malno da se mora povremeno i unovciti,i mi smo u utorak i juce prije podne izlaz…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ne kužim zašto su nalai Topolaneka samo zato što je reko istinu.
Jedino im nije rekao da prije pakla trebaju proći kroz Čistilište [smiley]

Topolanekove izjave o američkom "putu u pakao" krivo interpretirane?
Business.hr/Hina
27.03.2009 11:33
Pročitaj komentare (0) /forum/Default.aspx?page=subject&forum={ForumVID}&subject={SubjectVID}
Pročitajte sve komentare na forumu ({PostCount})
5daca4cd-e459-4622-991a-9cd6cedb3db9
Ocijenite članak (0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
Češko predsjedništvo Europske unije odbacilo je kao krivo interpretirane riječi premijera u ostavci Mireka Topolaneka da je američko ubrizgavanje novca u ekonomiju "put u pakao", pišu europski mediji.

"Ne, on to nije rekao", rekao je potpredsjednik vlade Alexandr Vondra na novinarskoj konferenciji, nakon Topolanekovog govora na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta u srijedu.

Iako je Topolanekova vlada dala ostavku, on još uvijek djeluje kao premijer u ostavci, dok ne bude imenovan novi šef vlade.

EU se crveni, futuresi također. Vrijeme je za lagano vraćanje u keš
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ameri danas bez problema probijaju 8000.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ameri danas bez problema probijaju 8000.

čekaj prvo 13.30 pa ćemo vidjeti kamo dalje.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Hvala više. Ja namjerno kupio da padnemo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

FTSE
3908.91
-16.29
-0.42%
DAX
4204.96
-54.41
-1.28%
CAC 40
2866.03
-26.04
-0.9%

FTSE
3908.91
-16.29
-0.42%
DAX
4204.96
-54.41
-1.28%
CAC 40
2866.03
-26.04
-0.9%

Ti postaš ovisno da li si kupio ili prodao.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close