U Europi potpuni krah burzi.
Neki indexi se približavaju padu od 5%.
Danas primjetno kipanje kod nas po principu uvali dok možeš.
A sutra?
Sutra će uslijediti žestok odbijanac prema gore. Što više, EU indexi danas neće ni završiti u ovakvim minusima nego znatno manjim.
[/quote]
A prekosutra? Kad izađu izvešća u Americi?
Opa…Vidi šta im spremaju!!!!
SEC subpoenas over 50 hedge-fund advisers
The U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) has sent subpoenas to more than 50 hedge-fund advisers as it investigates whether individuals spread false rumors to manipulate shares in two Wall Street firms, The Wall Street Journal said, citing a person familiar with the matter……
…Separately, NYSE Regulation Inc, the regulatory unit of stock-exchange parent NYSE Euronext (NYX.N: Quote, Profile, Research, Stock Buzz), sent a letter Monday to a number of its "largest member firms" requesting details on how those securities firms monitor compliance with rules prohibiting circulation of false and misleading rumors that could roil stock prices, the paper said.
Kak su samo naši fondići ponosno trčali na zapadne markete u svibnju, još su se hvalili…
Nije meni žao fondova, pošto je to gomila nesposobnih džabalebaroša,
nego onih koji su popušili gomilu novaca u tim fondovima a to nije ništa što tek slijedi.
A ono najgore je što moraju sve ovdje isprodavati da bi se pokrili i isplatili udjele.
A znamo šta to znači
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
Ljepo se europa zacrvenila!!! [embarass]
mi ćemo to sutra odraditi!
Ak je neko u krizi onda smo to prvi mi , raspitaj se malo kakva nam je likvidnost u poslovanju,
zaduženost ili kakve su nam tehnološke mogućnosti u proizvodnji.
Ameri mogu proć sto kriza ali su za nas bogovi.
Hrvati mogu proć sto kriza pa su za Amere bogovi jer Hrvati navikli na krizu jer su u krizi od kad se rode pa dok ne umru. BTW, ne podcijenjuj hrvatski intelekt i sposobnosti, i tu šijemo Amere jedno 3000 %
Ak je neko u krizi onda smo to prvi mi , raspitaj se malo kakva nam je likvidnost u poslovanju,
Hrvati mogu proć sto kriza pa su za Amere bogovi jer Hrvati navikli na krizu jer su u krizi od kad se rode pa dok ne umru. BTW, ne podcijenjuj hrvatski intelekt i sposobnosti, i tu šijemo Amere jedno 3000 %
[/quote]
Netreba nikoga ni podcjenjivati ni precjenjivati krenuvši od sebe. Po djelima se sve vidi, možda
se nama ne sviđa američki stil života ali bolji su nadaleko od nas.
Možda zato kaj su je stvorili doseljenici koje je životna situacija tjerala da se pokrenu ali u to nećemo
ulazit bitno je da nas po djelima nadaleko šišaju. A mi možemo sebe precjenjivat kolko hoćemo.
evo malo dobrih vijesti pa neka svatko sam odluči kako dalje…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=C56C963B-DE9A-436B-990C-C523951A5603
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=24ed9934-6df1-4c7a-bdb5-8e4ebb94a252
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/u-lipnju-rekordno-niska-stopa-nezaposlenosti-od-1991.,20387.html
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b13d1a9e-65f2-499f-b484-d5eb19c28e00
[thumbsup]
BTW, ne podcijenjuj hrvatski intelekt i sposobnosti, i tu šijemo Amere jedno 3000 %
da, da zato mi jedemo govna dok ameri jedu kekse!!!!!!!! mani se demagogija!
Svatko tko je gledao malo pozornije sinoć emisiju u kojoj je sudjelovao i gosp. Polančec, koji je redovito dobivao kritike od udruge malih dioničara INE, po tko zna koji put ih je ponovo zeznuo tvrdeći dalje, citiram: OSOBNO SE VESELIM TIM DOGAĐAJIMA, JER ZNAM DA ĆU TADA IMATI SLATKE BRIGE!!!
Pa, barem da je spomenuo pored svoje malenkosti i male dioničare, ali ništa , boli njega, …
A vanka padaju indexi samo tako, i imati će utjecaja na Crobi još više, upravo zbog ovakvih lakomislenih izjava!
da, da zato mi jedemo govna dok ameri jedu kekse!!!!!!!! mani se demagogija!
[/quote]
nije demagogija, uvjerio se i u živo. toliki udio "retardiranih" u sveukupnoj populaciji nisam nigdje vidio doli u Americi. tup pogled, ispran mozak. da i keksi im baš nisu nešto, i dan danas mi se povraća kad se sjetim onog njihovog junk fooda. nema do čevapa sa lukom… [tongue]
BTW, ne podcijenjuj hrvatski intelekt i sposobnosti, i tu šijemo Amere jedno 3000 %
[/quote]
Auu!
Koji promašaj!
Zemlja kojoj je najveći uspjeh to što je izmislila kravatu nije zaslužila ništa drugo nego podsmijeh.
Nemojte kolega uspoređivati nas s Amerikom.
Jer s njima se nitko po ničemu ne može uspoređivati.
Superiorni su bilo kome u svakom pogledu.
A to dokazuju svaki dan a ne prodaju spike o velikom intelektu i izrazitim sposobnostima koje eto uvijek netko spriječi da dođu do izražaja.
Usporedite nas s recimo Rumunjskom ili Slovačkom.
To je naš rang