Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svi medvjedi ušli danas u dionice [lol]
a tko će onda dizati crobex od sutra? [huh]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

oni koji su danas prodavali…:-))

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

DOW
7921.93
172.12
+2.22%
NASDAQ
1578.28
49.33
+3.23%
S&P 500
831.9
18.02
+2.21

oni koji su danas prodavali…:-))
[/quote]

hm, malo sumnjam u to jer toliko naivni nisu…
ameri su visoko zatvorili, a bolje da nisu jer bi bio solidan rast i sutra. ovako če vjerojatno biti hlađenje

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

neznam u koliko sati im je sef financija iznosio plan za oporavak financijskog sustava,i mjere koje ce se poduzimati da se kriza ubuduce sprijeci jer ako su zbog tog potegli,mogli bi sutra nastaviti,vidjet cemo ujutro kako azija reagira….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

DOW
7921.93
172.12
+2.22%
NASDAQ
1578.28
49.33
+3.23%
S&P 500
831.9
18.02
+2.21

DOW
7924.56
174.75
+2.25%
NASDAQ
1587.0
58.05
+3.8%
S&P 500
832.85
18.97
+2.33%

Ajmo slobodno ispucajte te jedinice što su vam preostale…………….. [wink]

http://www.cnbc.com/id/29898832

Ima li koji naftaš da nam objasni ovo………….

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/nafta-probila-54-dolara%2c-na-najvisoj-razini-u-cetiri-mjeseca,41161.html

Ima li koji naftaš da nam objasni ovo………….

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/nafta-probila-54-dolara%2c-na-najvisoj-razini-u-cetiri-mjeseca,41161.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak/somalski-pirati-oteli-dva-tankera/427156.aspx

Možda je ovo jedan od razloga, jer kad se ovakve stvari dešavaju cijena nafte krene gore.
[cool]

Periculum in mora.

Pad američkog BDP-a u četvrtom tromjesečju 2008. iznosio je 6,3 posto
26/03/2009

Američko gospodarstvo u posljednjem je tromjesečju 2008. zabilježilo 6,3-postotni pad aktivnosti, zrcaleći pad izvoza i eroziju ulaganja u opremu i softver, priopćila je u četvrtak američka vlada.

To je nešto više od prvotne prognoze o godišnjoj stopi pada BDP-a u visini 6,2 posto za to tromjesečje, te najlošiji rezultat te zemlje u četvrtom tromjesečju od recesije 1982.

Usporedbe radi, u trećem je tromjesečju američko gospodarstvo zabilježilo pad aktivnosti na godišnjoj razini od 0,5 posto. Revidirani podatak za četvrto tromjesečje odražava nastavljene pritiske na recesijom pritisnuto američko gospodarstvo.

Podaci su pokazali da je SAD u navedenome razdoblju manje izvozio, uslijed pritisaka pada gospodarskih aktivnosti u cijelom svijetu. No, SAD je također manje uvozio, što je pomoglo umanjiti negativni trend, priopćio je savezni ured za ekonomske analize.

Ekonomisti strahuju da će pad međunarodne trgovine pogoršati učinke recesije, upozoravajući da valja zaustaviti jačanje protekcionizma.

Čelnici vodećih 20 gospodarstava svijeta (G20) sastat će se idući tjedan u Londonu kako bi razgovarali o mogućnostima izlaza iz međunarodne gospodarske krize.

Hina

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

upravo su mi javili iz spanjolske da trka bikova pocinje.u americi kazu da su telici dobro narasli i ojacali,a u kanadi se otvara veliki lov na medvjede. [cool]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Tu eres un maricon, pero y mucho mas. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close