Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obama protiv ostavke ministra financija

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je da ne bi prihvatio ostavku ministra financija Timothyja Geithnera kada bi ju ovaj ponudio.

Geithner je na meti kritika zbog svog neuspješnog blokiranja najmanje 165 milijuna, a možda čak i svih 218 milijuna dolara bonusa isplaćenih menadžerima u osiguravateljskoj tvrtki AIG, koja je dobila milijarde dolara državne pomoći, prenosi Reuters. Obama je u intervjuu za televizijsku postaju CBS rekao da "ne bi prihvatio ostavku Geithnera jer je pred njima još dosta nezavršenog posla". Ovu podršku ministru financija Obama je dao uoči tjedna koji bi mogao biti ključan za Geithnera jer se očekuje da će već sutra objaviti plan za spas bankarskog sektora.
PD

hmmmm… puca polako i Obamin tim. ako padne neka ostavka, padat će burze kao kamen

kolega mene bas zanima kako ce burze reagirati na sutrasnje predstavljanje plana,ja mislim da ipak idu up up..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Cijela Azija jako zelena!
Nikkei +2.90%

Futures +1.80%

Ovo je najbolja TA [thumbsup]

E-Mini S&P 500 Jun 09 Up 18.75 (2.45%)
Mini Dow Jones Indus.-Up 168.00 (2.33%)

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kakvi rast u europi naše predtrgovanje to ne pokazuje da bi i kod nas bilo kao u europi.
bar za sada.

dan je pametniji od noći

kakvi rast u europi naše predtrgovanje to ne pokazuje da bi i kod nas bilo kao u europi.
bar za sada.

Kako ne pokazuje. Prodaja je utekla visoko, visoko…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

bar za sada.

Kako ne pokazuje. Prodaja je utekla visoko, visoko…
[/quote]
ja nosim očale pa ne vidim baš sve. [thumbsup] [wink]

dan je pametniji od noći

… Prodaja je utekla visoko, visoko…

I nije baš, stanje prodaje je gotovo identično kao u petak, a kupnja se ne diže gore tako da se ne nadam nekom većem zelenilu kod nas. Sve vuče na još jedan dan s malim prometima.

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

* FTSE 100
* 3,890.47
* +1.24%

* FTSE 250
* 6,346.70
* +1.18%

* DAX INDEX
* 4,140.98
* +1.78%

* OMX 20
* 230.03
* +1.36%

* IBEX 35
* 7,820.10
* +1.43%

* FTSE JSE 40
* 19,341.01
* +2.41%

* SWISS MKT
* 4,846.16
* +1.23%

* RTS INDEX
* 485.93
* +1.02%

who dares, wins

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://www.cnbc.com/id/29824744
Mislim da je dno dostignuto, i svaka čast našim tehničarima ali te teorije valova padaju u vodu, ništa od 1100 bodova. [thumbsup]

Ajd ne pričaj gluposti.
Ako gazda baron kaže da idemo na 700 onda idemo.
Whuahuahha

Samo čekajte da se jedna vijest objavi na business.hr glede naše drage burze, joooooj kakav će onda tek biti relly.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe EU LJEPO GRABI….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Malo sam škicnuo Budimpeštansku burzu i podaci su sljedeći: Unazad 2 godine vrh indexa im je bio na 30 000 bodova (mislim da se zove BUX), a sada je na nekih 10 300. Znači pali su oko 65% s tim što se lagano opravljaju, a mi smo sa 5400 na 1350 znači oko 75%. Napomenuo bih da je kod njih pozvan MMF prije par mjeseci, kod nas još nije. Toliko o katasrofi zvanoj MMF i njegovom mogućem dolasku.

pogledaj tecaj forinte [wink]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Malo sam škicnuo Budimpeštansku burzu i podaci su sljedeći: Unazad 2 godine vrh indexa im je bio na 30 000 bodova (mislim da se zove BUX), a sada je na nekih 10 300. Znači pali su oko 65% s tim što se lagano opravljaju, a mi smo sa 5400 na 1350 znači oko 75%. Napomenuo bih da je kod njih pozvan MMF prije par mjeseci, kod nas još nije. Toliko o katasrofi zvanoj MMF i njegovom mogućem dolasku.

pogledaj tecaj forinte [wink]
[/quote]

a ja bih dodao: pogledaj kada budu radili oni rebalans kakav će biti [thumbsup]

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close