Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Možda se ovakav scenario odigra, što bi po meni bilo moguće, ali ??
Čudni su putevi Gospodnji ??
Ako mi sutra odemo preko 0,5% u plus, čak i bilo kakav plus, biti ću ugodno iznenađen. Vjerojatnije je da će taj put Gospodnji nastaviti prema dolje.
No sa našom burzom se nikad ne zna, lako je sa par milja kn promijeniti krvnu sliku jednog trgovinskog dana ako se nekome sprdne.
[/quote]
Bojim se da su nam puti za sutra pomalo več zacrtani,osim ako ne naprave kontra preokret u foto finišu kao sinoć.
Ako mi sutra odemo preko 0,5% u plus, čak i bilo kakav plus, biti ću ugodno iznenađen. Vjerojatnije je da će taj put Gospodnji nastaviti prema dolje.
No sa našom burzom se nikad ne zna, lako je sa par milja kn promijeniti krvnu sliku jednog trgovinskog dana ako se nekome sprdne.
[/quote]
Bojim se da su nam puti za sutra pomalo več zacrtani,osim ako ne naprave kontra preokret u foto finišu kao sinoć.
http://finance.yahoo.com/
[/quote]
Ja ne bih bio tako siguran. Stigla su izvješća. Auuuu.
Više ne vrijedi ona stara "po jutru se dan poznaje",sad "po većeri prethodnog dana".Ovaj svijet se totalno iskrenuo.
Obama unveils $3.6 trillion budget for ‘new era’
Stižu friške vijesti…
667K new jobless claims; new-home sales tumble
WASHINGTON (AP) — New jobless claims rose more than expected last week and the number of Americans continuing to receive unemployment benefits has topped 5.1 million, fresh evidence the recession is increasingly forcing employers to shed jobs.
The 667,000 new claims are the most since October 1982, though the labor force has grown by about half since then. The four-week average of initial claims, which smooths out fluctuations, rose to 639,000, the highest in more than 26 years.
Vaš link
Kriza je gotova, ali ne znam zašto takve vijesti dolaze…..
…ŠKRIP, KVRC….ode caklina……[bye]
Čekaj samo ponedjeljak, pa da vidimo što će biti sa AIG-om i 60 mlrd. $ gubitka!
Entent*
čekajmo završetag odnosno zatvaranje burze u USA.
Ako završe sa plusom onda sam sebi skačeš u usta, jer svi znamo kaj znači kada tržište više ne reagira na negativne vijesti.
No čekajmo 22 h pa ćemo vidjeti.
Ja sam u dionicama 50-50 tako da mi je svejedno
DOW -1,22%
NASDAQ-2,38%
S&P500 -1,58%
Podsjetite me tko kome skače u usta?
I što to znači kad tržište ne reagira na negativne vijesti?
[bye]
eto ti ga na…
Dow 7,182.08 -88.81 (-1.22%)
S&P 500 752.82 -12.08 (-1.58%)
Nasdaq 1,391.47 -33.96 (-2.38%)
sutra će opet futuresi biti 1-2% u plusu i opet će prodavati za 5% više oni koji su kupili danas pred zatvaranje [undecid]
Do sad potrošeno već $8.5 trilion!!! Gdje je kraj? Tonemo dalje.
Futuresi zakopani poslije zatvaranja. Ne bu dobro.
Dow 7160 -68 -0.94%
S&P 500 752.2 -9.3 -1.22%
Nasdaq 100 1129 -25 -2.17%
Nadam se da sutra neće biti "bježte žene bit’ ćete j…..".Samo u našem slučaju žene=dioničari.
Da vam malo razbijem misli,jer znam da ste svi u transu nakon ovog finiša amera i već si zamišljate šta nas sutra čeka.
Sreća da su završili.
Problem bank list tops 250
The government’s closely watched list of troubled banks grew during the fourth quarter to its highest level since 1994, regulators said Thursday.
The Federal Deposit Insurance Corp. reported that the number of firms on its so-called "problem bank" list grew to 252 during the last three months of 2008, compared with 171 banks making the list in the prior quarter.
"There is no question that this is one of the most difficult periods we have encountered during the FDIC’s 75 years of operation," agency Chairman Sheila Bair said Thursday."
Valjda je svima jasno da se stvari tek zakompliciravaju.
Financijski sustav je na rubu kolapsa.
Vjeruj mi ! Ne znaš šta mislim u ovom trenutku.