Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Došlo i užasno izvješće o nezaposlenosti.

Prijve onih koji se prvi puta prijavljuju kao nezaposleni narasli na 667 000.
Prijave onih kojima nije prvi puta da se prijavljuju najveće dosad u povijesti.

To stvarno ide up,up [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Entent*

čekajmo završetag odnosno zatvaranje burze u USA.
Ako završe sa plusom onda sam sebi skačeš u usta, jer svi znamo kaj znači kada tržište više ne reagira na negativne vijesti.

No čekajmo 22 h pa ćemo vidjeti.

Ja sam u dionicama 50-50 tako da mi je svejedno

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Užasno izvješće o durable goodsima.

Orders for durable goods sinks 5.2% in January

WASHINGTON (MarketWatch) – Demand for U.S.-made durable goods fell for the sixth straight month in January amid widespread weakness from both domestic and foreign buyers. Orders for durable goods — such as airplanes, computers and washing machines –fell 5.2% in January, the Commerce Department reported Thursday. Orders fell in every major sector. The report was much weaker than the 3% drop expected by economists surveyed by MarketWatch." [bye]

btw entent

zlato pada slobodnim padom.
Pozdrav majstore.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://finance.yahoo.com/news/667K-new-jobless-claims-apf-14476793.html;_ylt=Ahbx4BYQ8C0O1fWIbBbUFmC7YWsA

btw entent

zlato pada slobodnim padom.
Pozdrav majstore.

Ajde nije to tako puno, samo 6% u 2 dana [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ne znam kako bi ameri danas mogli uopće biti zeleni kraj ovakvih vijesti, ali im se futuresi gadno zelene. Ako danas završe u plusu, mislim da je to-to.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

@ENTENTINIS

Jbg. izgleda da ameri ne čitaju tvoje kako ti kažeš "užasne" postove i bezobrazno se zelene, futuresi cijeli dan, a i indexi na otvaranju… [lol]
Čak i Evropa cijeli dan u plusu, ccc, jednostavno neće da te slušaju , a armagedon je pred vratima [lol]
Vidjet će svi oni kad se burze ugase, a ti ostaneš [thumbsup]
Naravno pišući kako najgore tek dolazi [wink]

EUROPSKA TRŽIŠTA
Royal Bank of Scotland uzletjela 22 posto

http://seebiz.eu/hr/analize/royal-bank-of-scotland-uzletjela-22-posto,38612.html

I u nizu užasnih izvješća evo još jedno

New home sales at all-time low

"Sales of newly constructed homes fell 10% in January, sinking to the lowest level on record, according to a government report released Thursday.
The U.S. Census Bureau reported that new home sales fell to a seasonally adjusted annual rate of 309,000 in January from a revised 344,000 in December. It was the lowest level since the Census Bureau began keeping records in 1963. Economists were expecting a sales rate of 324,000, according to consensus estimates compiled by Briefing.com."

[bye]

I u nizu užasnih izvješća evo još jedno

New home sales at all-time low

"Sales of newly constructed homes fell 10% in January, sinking to the lowest level on record, according to a government report released Thursday.
The U.S. Census Bureau reported that new home sales fell to a seasonally adjusted annual rate of 309,000 in January from a revised 344,000 in December. It was the lowest level since the Census Bureau began keeping records in 1963. Economists were expecting a sales rate of 324,000, according to consensus estimates compiled by Briefing.com."

[bye]

a ameri cepaju gore [bye]

Njemačku ne čekaju bolji dani

Njemačko gospodarstvo nastavit će bilježiti pad aktivnosti i u 2010. dok će ostala gospodarstva eurozone početi bilježiti oporavak, procjenjuju stručnjaci Europske grupe za ekonomsko savjetovanje (EEAG).
Vaš link

Evo odbijanac ide, samo što nije….

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

New Report

Close