Šta ako Ameri odu danas -3%, pošto su jučer išli +4%.
Gdje ćemo mi onda sutra.
@Pobjeda
Pogledaj 60-min graf na DOW Jonesu pa će ti sve biti jasno.
I ne ulijeći u dionice toliko, pa će ti onda biti krivi ameri.
DOW -1,76%
nema?
čekaj završetak.
Eto baš me interesira.
Ja očekujem rast amera od 2% danas.
[/quote]
također se toplo nadam da će preokrenuti, ali?????
[/quote]
Odbijanac na DOW-u.
-2,4% [bye]
Udar recesije: Rekordan trgovinski manjak Japana
Japan je u siječnju zabilježio rekordno veliki trgovinski manjak, nakon što je recesija u svjetskom gospodarstvu snažno pritisnula njegov izvoz, objavilo je u srijedu japansko ministarstvo financija.
Trgovinski je manjak tako u prvom mjesecu ove godine iznosio 952,6 milijardi jena (9,97 milijardi dolara). Time je Japan zabilježio manjak četvrti mjesec zaredom, i to najveći otkada je vlada počela bilježiti podatke 1979.
Vaš link
Business.hr 25.02.2009 12:43
NYSE mijenja pravila jer je i najvećima vrijednost pala ispod jednog dolara
Zbog ozbiljnog pada vrijednosti mnogih dionica koje su pojeftinile ispod jednog dolara, što je minimum za uvrštenje na Newyorškoj burzi, planira se ukidanje tog pravila, doznaje AP.
Vaš link
Za onu gospodu koja traže dno evo činenice koliko smo jači od amera, na ZSE nema dionica jeftinijih od protuvrijednosti 5 usd![shocked]
Dakle, ako ćemo se voditi iskustvima ausijeda preko bare , dok ne dođe sve po 4 kn. nije dno![rolleyes]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
nema?
čekaj završetak.
Eto baš me interesira.
Ja očekujem rast amera od 2% danas.
[/quote]
također se toplo nadam da će preokrenuti, ali?????
[/quote]
Odbijanac na DOW-u.
-2,4% [bye]
[/quote]
odbijanac……..u zeleno
bye gonzo, čestitke pobjeda [thumbsup] [proud]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Tehničari, zašto su Ameri naglo pozelenili? Koja je to formacija?
Evo reći ću vam ja. Uncle Sam će još malo naštancat zelembaća. Al ne može Uncle Sam tolko naštancat kolko ih budale po Globusu žele kupit. Nema over supply-a. hihihihihihi [lol] [lol]
E da, i ne ukida se drugi stup. To je onako… BTW [bye]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Jel se to meni čini, ili su Ameri u zelenom. Molim objašnjenje predmetnog zelenila – kakve uzročno posljedične veze uzrokuje dani momenat u TA krugovima?
Može i grafički prikaz sudbine (preferiram AutoCad, zbog detalja [lol] )
Buy, sell, hold? [undecid]
na loše vijesti ameri rastu
fed izjavio da je recesija gotova do kraja godine
http://finance.yahoo.com/
Nazad
——————————————————————————–
Optimizam po Bernankeu: Recesija će završiti ove godine!
Business.hr/Hina
25.02.2009 07:38
Pročitaj komentare (1) /forum/Default.aspx?page=subject&forum=5bca00b1-8335-46d6-994d-036b2e4536a9&subject=3e2ed0a6-ec6b-4799-b572-a16927e5f7e5
Pročitajte sve komentare na forumu (1)
b1756c24-b113-4db3-b51c-cc0a80e7ec2e
Ocijenite članak (0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
Guverner američke središnje banke – Federalnih rezervi (FED), Ben Bernanke, izjavio je u utorak da bi recesija trebala završiti ove godine te da će 2010. biti godina oporavka ako akcije američke vlade dovedu do određene stabilizacije financijskih tržišta.
Vezane vijestiBernanke razbudio Wall Street
Njegovo svjedočenje u Senatu, u kojem je također odbacio nagađanja o neizbježnoj nacionalizaciji banaka, izazvalo je uzlet dionica na Wall Streetu pa su gotovo izbrisani gubici iz prethodnog dana trgovanja.
U polugodišnjem izvješću senatskom Odboru za banke, Bernanke je predvidio da će se stezanje američkog gospodarstva vjerojatno nastaviti u prvih šest mjeseci 2009., ali i kako postoje "razumni izgledi" da se recesija okonča ove godine. Upozorio je da će za oporavak biti potrebno normaliziranje kreditnog i financijskog tržišta.
a znamo da dionice prije polijeću
[thumbsup] [smiley]