Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oohohohooooooooooooo, pa ovo je zeleno ludilo preko bare!
Sutra kolege letimo skupa s EU barem +3%
Joj što će biti sutra navala na kupnji u 10.00, a ovi što su danas prodali čupat će kosu

http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

DOW +3,32%
NASDAQ +3,90%
S&P500 +4,01%

Što reći?
Odmah da se ispričam kolegi optimistu-evo čak je i on jedanput pogodio da će biti odbijanac.
Ovo je naravno kratkog daha jer ne postoji niti jedan razlog za odbijanac osim stada ovaca koje trče pred rudom.
A kako to ovce obično završe bolje će znati reći uvažene kolege koje su u dokupu već tjedan dana.
Dakle, ovaj odbijanac se dogodio zbog svjedočenja Bernankea koji je rekao da nema potrebe da banke budu nacionalizirane.I tako dao priliku svojim prijateljima da se iskrcaju do kraja.
Bernanke je rekao da se nada da će izaći iz recesije krajem godine(ha,ha,ha),
ali je svjestan da će za izlazak iz krize trebati više nego dvije do tri godine.
A KAKO BI TO MOGLO POMOĆI CROBEXU I SVIMA NAMA?
BOJIM SE NIKAKO!!!!
[bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://finance.yahoo.com/

AMERI 3 i pol % u plusu juhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A mi bu sutra mogli padati još, u najbolje slučaju rast na početku i onda stagnacija.

Braniteljski fondovi OUT, mirovinski fondovi OUT.

Ne dajte se navlačiti od strane kolege, koji će vam prodavati na nižim razinama u panici.

[/quote]
braune, ako tipiraš na mene, meni iskreno paše da pada, ali ja uvijek navijam za rast!
ionako je sve ovo prejeftino

Oohohohooooooooooooo, pa ovo je zeleno ludilo preko bare!
Sutra kolege letimo skupa s EU barem +3%
Joj što će biti sutra navala na kupnji u 10.00, a ovi što su danas prodali čupat će kosu

http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones

DJI – 7,350.94
mini DJI 7,304.00

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Iako prikazuje da su futuresi u plusu od 2,64% to i nije tako, već su u -0,64%, no izgleda se ipak izračunavaju drugačije jer prikazuje da su na pozitivnoj nuli…
Uvijek je tako i potrebna je veća doza optimizma da se taj plus prebaci preko zaključnog DJI-a od 7350….

Ako se ovako zadrži onda vam je đabe prerano se radovati…, Ameri su morali odraditi odbijanac jer ipak ne mogu skroz padati…., ovo mi se više čini samo kao predah prije nastavka negativnog trenda…, no… daj Bože da sam u krivu… i futuresi podebljaju plus…

DOW +3,32%
NASDAQ +3,90%
S&P500 +4,01%

Što reći?
Odmah da se ispričam kolegi optimistu-evo čak je i on jedanput pogodio da će biti odbijanac.
Ovo je naravno kratkog daha jer ne postoji niti jedan razlog za odbijanac osim stada ovaca koje trče pred rudom.
A kako to ovce obično završe bolje će znati reći uvažene kolege koje su u dokupu već tjedan dana.
Dakle, ovaj odbijanac se dogodio zbog svjedočenja Bernankea koji je rekao da nema potrebe da banke budu nacionalizirane.I tako dao priliku svojim prijateljima da se iskrcaju do kraja.
ali je svjestan da će za izlazak iz krize trebati više nego dvije do tri godine.
BOJIM SE NIKAKO!!!!
[bye]

a kako bi moglo odmoćiako oni sutra padnu?

i daj glasnije malo , nevidim što pišeš [lol]

DOW +3,32%
NASDAQ +3,90%
S&P500 +4,01%

Što reći?
BOJIM SE NIKAKO!!!!
[bye]

Iz ovoga se da zaključiti da ti još bar 2-3g. nećeš ulaziti ni u šta. [thumbsup]
Nećeš valjda sve te godine i dalje pisati…? [pray]
Šta ako up krene ranije, a ti toliko energije potrošio u najavu dugogodišnje sveopće kataklizme i gladi?? [sealed]

AIG in talks with U.S. government, sees $60 billion loss: source

"American International Group, rescued twice last year by the U.S. government, is asking for more aid and bracing for a fourth-quarter loss of roughly $60 billion, a source familiar with the matter said. It would be the biggest loss in a quarter in corporate history.CNBC, which first reported AIG’s discussions, said the losses to be announced next Monday were due to writedowns on commercial real estate and other assets. It said the insurer’s board will meet next Sunday to work out an agreement with the government.
In case they do not reach a deal, AIG’s lawyers at Weil, Gotshal & Manges LLP were preparing for the possibility of bankruptcy, CNBC said."

IMA DA SE REBRA ODBIJAJU !!!! [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

mavane

ušao je ententinis itekako, kaj misliš zašto nije pisao mjesec dana???

Ako se ovako zadrži onda vam je đabe prerano se radovati…, Ameri su morali odraditi odbijanac jer ipak ne mogu skroz padati…., ovo mi se više čini samo kao predah prije nastavka negativnog trenda…, no… daj Bože da sam u krivu… i futuresi podebljaju plus…

Ameri su kao morali odraditi odbijanac jer ne mogu stalno padati, a mi možemo svaki dan po -3% ? Ma genijalno [lol]
A što ako Ameri i sutra odrade +3%? Pa onda isto i u petak? Misliš da mi nećemo skupa s njima rasti? [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://finance.yahoo.com/

AMERI 3 i pol % u plusu juhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A mi bu sutra mogli padati još, u najbolje slučaju rast na početku i onda stagnacija.

Braniteljski fondovi OUT, mirovinski fondovi OUT.

Ne dajte se navlačiti od strane kolege, koji će vam prodavati na nižim razinama u panici.

[/quote]

Što se to dešava sa braniteljskim fondom, rasprodati će se udjeli i ugasiti, ima li tko kakav info!?

[bye]

"American International Group, rescued twice last year by the U.S. government, is asking for more aid and bracing for a fourth-quarter loss of roughly $60 billion, a source familiar with the matter said. It would be the biggest loss in a quarter in corporate history.CNBC, which first reported AIG’s discussions, said the losses to be announced next Monday were due to writedowns on commercial real estate and other assets. It said the insurer’s board will meet next Sunday to work out an agreement with the government.
In case they do not reach a deal, AIG’s lawyers at Weil, Gotshal & Manges LLP were preparing for the possibility of bankruptcy, CNBC said."

ovo je vijest od jučer, a oni narasli 3,5 % danas [bye] [bye]

ovo je vijest od jučer, a oni narasli 3,5 % danas [bye] [bye]
[/quote]

Već 9 bilijuna dolara uloženo, a ne odbijaju se

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

New Report

Close