Tako je uvaženi kolega Savo, vidim ja da je neuroza među kešistima velika, samo ne znam kako će im to pomoći da se smire gledajući ovaj UPUP trend koji se sprema idućih tjedana.
Vidjelo se na primjeru Janafa što znači kad ekipa neće da kupuje po soma i dvjesto, e onda lijepo moraju poslije kupovati 100% skuplje, a tako će biti na mnogim našim dionicama……..
Evo ti citav bid na JANAFu pa gledaj:
.842,00 7
1.797,00 5
1.796,00 1
1.794,01 1
1.789,00 7
1.788,00 1
1.787,02 2
1.777,10 14
1.777,01 6
1.777,00 4
1.773,00 6
1.760,00 4
1.703,00 3
1.625,00 10
1.399,96 5
1.200,00 6
A sta se tice gledanja upupup … ja samo iskljucim ovu spravu. Evo vidi sad. Odo na kaficu [wink]
Evo što je sve do sada pogodio:
http://www.trendsresearch.com/forecast.html
http://www.trendsresearch.com/index.htm
A evo kako vidi stvari nadalje:
http://www.bhraja.ca/index.php?option=com_content&task=view&id=3666
Upišite u JUBITO njegovo ime i prezime pa će vam stvari biti jasnije ako vam ovo nije dovoljno jasno.
State regulators close three banks
"State regulators shuttered three banks Friday evening, bringing the total number of bank failures this year to nine.
FirstBank Financial Services of Georgia and Alliance Bank and County Bank of California become latest victims of banking crisis.
Economists expect the number of failed banks to continue rising this year as the financial crisis plays out and the economic outlook remains dark."
Ja sam optimističan a kako i ne bi bio
[bye]
Tako je uvaženi kolega Savo, vidim ja da je neuroza među kešistima velika, samo ne znam kako će im to pomoći da se smire gledajući ovaj UPUP trend koji se sprema idućih tjedana.
Vidjelo se na primjeru Janafa što znači kad ekipa neće da kupuje po soma i dvjesto, e onda lijepo moraju poslije kupovati 100% skuplje, a tako će biti na mnogim našim dionicama……..
ATPL
JDPL
ADRS
LKPC
LKRI
DLKV
HDEL
VDKT
ZABA
PBZ
VIRO
itd
itd [thumbsup]
Merline, upravo sam to mislio napisati. Bit će samoozljeđenje čekičanjem po prstima .
ATPL dijeli dividendu od 7% yield[shocked], vozarine u oporavku, casha puni ko brod… mora da će firma propast. [lol] [lol] Već vidim kako će na 1400 bit sigurno ulaganje. Sad im je naravno rizična. hehe za popizdit.
[/quote]
Ja se stao na ATPL na bid na 500 kn, i kakva je situacija, morat ću i niže.
Nažalost.
Cash is the KING. [thumbsup]
Ovo što kaže puta 2…jer takvi su političari.
Biden priznao da postoji 30 posto šanse da Obamin plan ne pomogne
Vaš link
Nažalost.
Ali Barone već je bila 500 kuna. Žao mi je što se nisi nakrcao na vrijeme ko svi normalni ljudi. Mislim da si konačno pogodio avatar. Stvari na kraju ipak sjednu na svoje mjesto.
Prema "buffettmetru" pravo je vrijeme za kupnju američkih dionica, hrvatske još bolja prilika
Kada su novinari 2001. godine nakon puknuća internetskog balona i pada Wall Streeta pitali je li sada pravo vrijeme za kupovinu dionica Buffett je odgovorio da je idealno kupovati kada tržišna kapitalizacija tvrtki na burzi padne na 70 do 80 posto američkog BDP-a.
Psi laju karavane prolaze, samo da vam kažem, trenutno su dionice najjeftinije za ulaganje, a vi kako hoćete. Možete kupovati nekretnine, zlato, devize, gotovinu, sve vam je to skuplje od dionica.
Ja sam se nakrcao, a vi? a što ćete vi?? što ako Armagedon ne dođe, što ćete onda??
Ne kažem da će bull tržište trajati godinama, ali mjesecima, to je vrlo vjerovatno.
A ispucali ste sve loše vijesti, nema više. Nemate više niti čime drukati na pad.
Hehe
Nazdravlje
Nažalost.
Ali Barone već je bila 500 kuna. Žao mi je što se nisi nakrcao na vrijeme ko svi normalni ljudi. Mislim da si konačno pogodio avatar. Stvari na kraju ipak sjednu na svoje mjesto.
[/quote]
Stari moj ja sam se iskrcao na 5000 bodova,vjerovao ili ne.
A avatar je bull koji bi trebao tebe predstavljati, ošišanog do kože. Ja sam bear [wink]
ATPL se čeka i niže od 500 kuna, mislim volio bih one pare koje su u eurima prebaciti u dionice, ali
mislim da treba prodavati, i ne slušati UP UP jer je uvijek obratno.
A ispucali ste sve loše vijesti, nema više. Nemate više niti čime drukati na pad.
Hehe
Nazdravlje
Ja ću ipak pričekati da prođu lokalni izbori. Nekako mi se čini da će se tek onda vidjeti da smo u banani kada se sve raspadne. Jednostavno ne vidim način da opstane. Naravno, good luck u dionicama. And God bless.
Na većini svjetskih tržišta je UP trend; indexi rastu na velikim a padaju na malim volumenima i to je osnovna značajka UP trenda, bar ja tako mislim.
Biti će tu još rastova i padova ali malo je vjerojatno da će nešto utjecati na trend.
Stabilan bull market se može očekivati početkom 3q2009. Može i ranije ali i kasnije ali to u mnogo čemu ovisi o uspjehu razgovora o preustroju svjetskog gospodarstva na održive osnove, preustoju nadnacionalnih organizacija, političkim i gospodarskim odnosima između USA – EU – JAPAN – CHINA – RUSSIA – BRAZIL -KOREA…
Na većini svjetskih tržišta je UP trend; indexi rastu na velikim a padaju na malim volumenima i to je osnovna značajka UP trenda, bar ja tako mislim.
Biti će tu još rastova i padova ali malo je vjerojatno da će nešto utjecati na trend.
Stabilan bull market se može očekivati početkom 3q2009. Može i ranije ali i kasnije ali to u mnogo čemu ovisi o uspjehu razgovora o preustroju svjetskog gospodarstva na održive osnove, preustoju nadnacionalnih organizacija, političkim i gospodarskim odnosima između USA – EU – JAPAN – CHINA – RUSSIA – BRAZIL -KOREA…
Svi su problemi počeli sa velikim američkim bankama i nema generalnog oporavka dok ne počne oporavak velikih američkih banka, onda banaka u EU itd.
Banke su lakmus papir izlaska iz ove krize. Poslije njih mogu uslijediti brodari pa građevinari pa druge industrije..taj redoslijed nije toliko važan, ali banke moraju biti prve