California delays $3.5B in payments
"Running short of cash, California has started delaying $3.5 billion in payments to taxpayers, contractors, counties and social service agencies.
With the governor and state lawmakers locking horns on resolving California’s budget crunch, the controller Monday halted checks covering these obligations so the state could continue funding its school system and making its debt payments.
The delay will inflict more pain on the already sorry condition of the Golden State, which is facing a $40 billion budget gap. People won’t have tax refund money to spend, businesses won’t get paid for their services and agencies won’t have funds to help the needy until the budget situation is addressed."
KUKU a bogami i LELE.
Kako bi ova vijest mogla pomoći cijenama dionica na Wall Streetu?
BOJIM SE NIKAKO!!!!
ASTA LA VISTA,BABY !!!
[bye]
Đizus, opet ode bailout u vjetar….
Stimulus Plan No.2 a Sequel to a Bad Movie
Vaš link
Obama gubi nadu……ajme hrkljuš [bye]
Obama najavio propast nekih banaka, Wall Street gubi vjeru
Na Wall Streetu su u ponedjeljak Dow Jones i S&P indeks pali zbog nesigurnosti u vezi novog plana američke vlade za sanaciju banaka i slabih poslovnih rezultata kompanija koji ukazuju na jačanje recesije.
Vaš link
Banks continue to squeeze credit to U.S. economy, Fed says
Ha,ha,ha,ha, dobro funkcionira taj bejlaut.
Fenomenalno nadasve.
UČINAK NULA!!!!!!
Još deset bejlauta i da vidiš.
Ja sam optimista [bye]
još je keynes 1930 govorio da banke u ovakvim vremenima imaju sklonost ka gomilanju keša. pokupiti će svu lovu koju mogu i držati će je u riznici. svaka čast vama kolega, glas razuma u moru ludost
evo danas nam se opet javljaju bottom diggeri [lol]
rekao sam vam već, sudbina crobexa je trocifrena i to više nitko ne može spriječiti. moja slobodna procijena je da bi do ljeta mogli vidjeti i crobija na 7xx, pogotovo ako uspije ova suluda dokapitalizacija Ingre.
još vas malo na površini drže trezori, ali kada i to presuši burzu komotno možemo zatvoriti do iduće godine. mirovinci su dobili dopuštenje da budu 100% u rh obveznicama i kako stvari stoje to je film koji ćemo gledati idućih mjeseci.
jedino što nas još može izvući je da dt krene u preuzimanje ht-a
ili to ili će sanader prisiliti njemce da se nakrcaju obveznicama
nekako mi se čini da je sanader objasnio hansu da on može podjeliti dividendu, ali tu lovu preko granice neće moći odnjeti
samo je pitanje dana kada će se hanfa morati pripojiti hnb-u, ako će si htjeti isplatiti plaću
situacija je koma, a tek smo startali
[/quote]
Izuzetna opažanja kolega.
Azija porasla, kuda ćemo danas mi, ispod 1.600 ili malo gore
http://www.seebiz.eu/hr/analize/azijske-dionice-rastu-zbog-fiskalnih-stimulacija,36528.html
Azija porasla…..[bye]
Nikkei pao unatoč odluci japanske središnje banke
Na većini azijskih tržišta cijene su dionica jutros porasle, no ulagače na Tokijskoj burzi nije uspjela oraspoložiti ni najava središnje japanske banke da će otkupljivati dionice od poslovnih banaka.
Vaš link
Banks continue to squeeze credit to U.S. economy, Fed says
Ha,ha,ha,ha, dobro funkcionira taj bejlaut.
Fenomenalno nadasve.
UČINAK NULA!!!!!!
Još deset bejlauta i da vidiš.
Ja sam optimista [bye]
još je keynes 1930 govorio da banke u ovakvim vremenima imaju sklonost ka gomilanju keša. pokupiti će svu lovu koju mogu i držati će je u riznici. svaka čast vama kolega, glas razuma u moru ludost
evo danas nam se opet javljaju bottom diggeri [lol]
rekao sam vam već, sudbina crobexa je trocifrena i to više nitko ne može spriječiti. moja slobodna procijena je da bi do ljeta mogli vidjeti i crobija na 7xx, pogotovo ako uspije ova suluda dokapitalizacija Ingre.
još vas malo na površini drže trezori, ali kada i to presuši burzu komotno možemo zatvoriti do iduće godine. mirovinci su dobili dopuštenje da budu 100% u rh obveznicama i kako stvari stoje to je film koji ćemo gledati idućih mjeseci.
jedino što nas još može izvući je da dt krene u preuzimanje ht-a
ili to ili će sanader prisiliti njemce da se nakrcaju obveznicama
nekako mi se čini da je sanader objasnio hansu da on može podjeliti dividendu, ali tu lovu preko granice neće moći odnjeti
samo je pitanje dana kada će se hanfa morati pripojiti hnb-u, ako će si htjeti isplatiti plaću
situacija je koma, a tek smo startali
[/quote]
Izuzetna opažanja kolega.
[/quote]
Ajde ajde jeftino ćete kupiti to je svima jasno ali nemojte se previše zaigrati.
Eu u debelom plusu
Hahahaha, al si uporan.
DEBELI plus. FTSE 0,33% DAX 0,8%
Kako tek izgleda MRŠAVI plus.
Stocks in Europe, Asia, U.S. Futures Gain; Vodafone Advances
Feb. 3 (Bloomberg) — Stocks in Europe and Asia rose and U.S. index futures advanced after Vodafone Group Plc reported sales that beat analysts’ estimates and governments from Japan to Australia widened efforts to revive economic growth.
Vodafone, the world’s largest mobile-phone company, gained 4.3 percent after third-quarter sales climbed 14 percent on a weaker pound and higher revenue in India. Sumitomo Mitsui Financial Group Inc, Japan’s third-biggest bank, increased 1.7 percent in Tokyo after the central bank said it will buy shares held by financial institutions.
The MSCI World Index rose for the first time in four days, adding 0.2 percent to 830.46 as of 8:05 a.m. in London. The benchmark index for 23 developed countries through yesterday had lost 9.9 percent in 2009, the worst start to a year since the measure was created in 1970.
Futures on the Standard & Poor’s 500 Index rose 0.3 percent after the benchmark index for U.S. equities yesterday pared its decline in late trading on optimism the White House is nearing a plan to shore up the nations banks. Japan’s central bank said today that it will buy shares held by financial institutions, while Australia announced $26.5 billion in extra spending.
“A late rally on Wall Street along with news of the Bank of Japan intervention to stabilize the country’s banking system should be enough to thaw the rather frozen mood that prevailed yesterday,” Matthew Buckland, a trader at CMC Markets in London, wrote in a note to clients.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aSOqrgUkabuw
Eu u debelom plusu
ma kakav debeli plus, vrte na na oko +0,7%, a neki se već počinju crvenjeti
@kliring
kupovina sada je direktna karta za pučku kuhinju [thumbsup]
čitao sam ekipu dok je kupovala ingru na 150 pa na 120, a sada je lijepo rasprodaju na 70
kupiti će opet na 60 pa prodavati na 40…
bogatstva se tope kao sladoled na suncu.
rekao sam već, tko ima muda neka trejda, ali u ovakvim uvjetima to je čisti rulet (place your bets, place your bets…5, red impair)
kome je do trejdanja, bolje mu je ići na forex, pa igrati na trend is my frend…
ja vam kažem, ne treba žuriti…neće rast nikome pobjeći pa čak i ako uđete tek na npr 2400, a oporavak tj. stabilizaciju će svi vidjeti…samo do tada će još mnogi pasti
prema onome što ja čitam, globalno se približavamo kraju prve trećine krize, naime do 30.9 predviđam da će svijet biti na 1/3 puta kroz krizu…a druga trećina će biti najgora (jer u njoj će kriza djelovati na sve pore života)