Stižu izvješća, biti će svih nijansi crvene.
Novi pad industrije u eurozoni u "ekstremno lošem izvješću"
Vaš link
DOW na 7920 bodova !!!!!!!!!
Probijeno 8000. Idemo dalje.
Stižu izvješća, biti će svih nijansi crvene.
Novi pad industrije u eurozoni u "ekstremno lošem izvješću"
Vaš link
Što je ovo??? [shocked] Sveznajuči pojma nema [lol] [lol] Zar nije trebao biti smak svijeta?? [rolleyes]
Ameri pozelenili [thumbsup]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ameri ljepo povukli u + što li nas čeka sutra???
Mi imamo svoj tempo razvoja, donekle pratimo Amere, ali se ne preslikavamo 100%. Niti smo se preslikali u rujnu 2008. na vrhu niti se preslikavamo po tipu patterna na dnu. Al dugoročni trend je vezan! Nebitno kako Ameri završe, ja ostajem pri tvrdnji da niže od 1550 neće ići i da ide jači odbijanac i val (c) min. do 1909.
Halo majstori, što se događa kad se probije duplo dno?
Imam nekoliko njih u vidu gdje je dno već probijeno i još par kandidata
nista se ne dogadja.
to onda nazoves "shadow"
ameri ce cini se u plus…
[lol]
[/quote]
USA=SDP
crvena boja je u modi ove sezone
^SSEC Shanghai Composite 2,011.68 2:00AM ET Up 21.03 (1.06%)
Svi ocekuju pad danas, a EU smanjuje minus. Vidjecemo na kraju dana, moglo bi bit i zeleno.. nece DOW ispod 8000.
Čestitam kolega.
Jeste možda koristili tehničku analizu za ovakvu preciznost ili onako po osjećaju?
Jedino tko može toliko promašiti su naši vrli stručnjaci na temi Tehnička analiza.
Čast iznimkama kao kolegi Baronu i Vladu koji stvarno jedini imaju pojma
Banks continue to squeeze credit to U.S. economy, Fed says
WASHINGTON (MarketWatch) – "The credit squeeze on the economy worsened in the past three months, the Federal Reserve reported Monday, with U.S. and foreign banks continuing to make it more difficult for U.S. businesses and consumers to borrow money. At the same time, most banks reported weaker demand for most types of credit as economy slumped."
Ha,ha,ha,ha, dobro funkcionira taj bejlaut.
Fenomenalno nadasve.
UČINAK NULA!!!!!!
Još deset bejlauta i da vidiš.
Ja sam optimista [bye]
Consumer spending and incomes fall
WASHINGTON – Consumer spending fell for a record sixth straight month in December as recession-battered households, worried about surging layoffs, boosted their savings rates to the highest level since May.Economists expect consumer spending, which accounts for the largest portion of total economic activity, to remain weak this year, prolonging an already painful recession.
The Commerce Department reported Monday that personal consumption spending dropped by 1 percent in December. That was slightly worse than the 0.9 percent decline economists expected. The government also revised its November estimate lower to show spending fell 0.8 percent rather than 0.6 percent in that month."
Treba biti optimističan i ne podlijegati depresiji
[rolleyes] [bye]
Kolo sreće se okreće, i ta spika [bye]
jači smo od evrope, tonemo brže
http://seebiz.eu/hr/analize/americki-podaci-europske-dionice-potopili-2%2c6-posto,36510.html
Nasdaq i S&P prešli u plus [yawn]
Banks continue to squeeze credit to U.S. economy, Fed says
Ha,ha,ha,ha, dobro funkcionira taj bejlaut.
Fenomenalno nadasve.
UČINAK NULA!!!!!!
Još deset bejlauta i da vidiš.
Ja sam optimista [bye]
još je keynes 1930 govorio da banke u ovakvim vremenima imaju sklonost ka gomilanju keša. pokupiti će svu lovu koju mogu i držati će je u riznici. svaka čast vama kolega, glas razuma u moru ludost
evo danas nam se opet javljaju bottom diggeri [lol]
rekao sam vam već, sudbina crobexa je trocifrena i to više nitko ne može spriječiti. moja slobodna procijena je da bi do ljeta mogli vidjeti i crobija na 7xx, pogotovo ako uspije ova suluda dokapitalizacija Ingre.
još vas malo na površini drže trezori, ali kada i to presuši burzu komotno možemo zatvoriti do iduće godine. mirovinci su dobili dopuštenje da budu 100% u rh obveznicama i kako stvari stoje to je film koji ćemo gledati idućih mjeseci.
jedino što nas još može izvući je da dt krene u preuzimanje ht-a
ili to ili će sanader prisiliti njemce da se nakrcaju obveznicama
nekako mi se čini da je sanader objasnio hansu da on može podjeliti dividendu, ali tu lovu preko granice neće moći odnjeti
samo je pitanje dana kada će se hanfa morati pripojiti hnb-u, ako će si htjeti isplatiti plaću
situacija je koma, a tek smo startali
Bravo kolega, upravo je i to na pragu mog razmišljanja.
Još koji mjesec i neće više postojati uvjeti održanja trgovanja na Zagrebačkoj burzi te bi je kao takvu i trebalo zatvoriti.
Mislim da i vodeći ljudi burze o tome razmišljaju.
Oni i kompletna brokerska industrija jednostavno ne mogu više plaćati račune.
A za trgovinu obveznicama nije potrebno držati burzu otvorenom.
ili nek rade samo parnim datumima