Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pobjeda

Nemam targeta, ulažem prema instinktu i situaciji, bilo da je DOW na 15.000 li da je Crobex na 5000.

Kažem da Crobex nema target prema dolje, kao i Belex koji je gadno pao i još pada.

Kao što i kad Crobex nije imao targeta prema gore.

Emerging markets.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

@Lampadina

Jel po tebi ovo pad belexa, šta se s tobom čovječe događa pa ti se gubiš u vremenu i prostoru

Poslednja vrednost 541,80
Promena 28,06
Promena % +5,46 %
Datum 23.1.2009 13:00

Belex bio na 3300 bodova, sad je na 541.

Ekvivalent Crobexu ispod 1000 bodova.

O tome ti ja pričam, ali vidim da ne ide ti u glavu.

Uz vijesti da Harley Davidson daje otkaze koji su jako vazni za nase trziste kapitala imate punudu za preuzimanje Djuro Djakovic montaze.
Po cijeni od p/e oko 15-18, p/b oko 1.3
PA vi prodajte sve jer ne vrijedi.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nudili su njemci i više od te cifre koju su sada dali samo što se nije prodalo kad se moglo po većoj cijeni nego sad po daj šta daš.

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

Uz vijesti da Harley Davidson daje otkaze koji su jako vazni za nase trziste kapitala imate punudu za preuzimanje Djuro Djakovic montaze.
Po cijeni od p/e oko 15-18, p/b oko 1.3
PA vi prodajte sve jer ne vrijedi.

25% Montaže je prodan danas i službeno, stižu milijuni u Holding [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@pobjeda

Nemam targeta, ulažem prema instinktu i situaciji, bilo da je DOW na 15.000 li da je Crobex na 5000.

Kažem da Crobex nema target prema dolje, kao i Belex koji je gadno pao i još pada.

Kao što i kad Crobex nije imao targeta prema gore.

Emerging markets.

Pitam samo iz jednog razloga.
Zato jer od kada je crobex bio na 3400 drukaš skupa samnom prema dole.
Ali niti jednom nisi kupio i zadržao i nekaj zaradio.
No nije bitno.

Znate kad je dno u USA?
Kada počnu velika preuzimanja.
To treba čekati.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nudili su njemci i više od te cifre koju su sada dali samo što se nije prodalo kad se moglo po većoj cijeni nego sad po daj šta daš.

I taj daj sto das je 2X veci od trenutnih multipla danasnjih gradjevinara.Iako se DDJM ne vrednuje po multiplama vec inrinzicna vrijednost firme.

E, da i u businessu (iakko nevolim te novine) pise da Todoric trazi oko 1.5 mlrd eur za konzum ili oko 450-500 kn po dionici.
Da dobije pola od toga opet je 2X vise od cijene dionice na burzi..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Znate kad je dno u USA?
Kada počnu velika preuzimanja.
To treba čekati.

Pa evo Pfizer preuzima Whyeta za 60 milijardi dolara!

Stvar je u tome što je uprava holdinga pod političkim vodstvom koje radi u interesu svog đepa. Znam da je holding htio prodavati ddjm i prije po većoj cijeni ali nije imao dopuštenje od strane ekipe koja drma gradom. samo sam htio reći da se moglo dobit više samo da nije bilo korupcije i politike.

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

Belex bio na 3300 bodova, sad je na 541.

Ekvivalent Crobexu ispod 1000 bodova.

O tome ti ja pričam, ali vidim da ne ide ti u glavu.

Ti si izgubljen u vremenu i prostoru pa se još sam zapleteš u svojim lažima pa to na kraju umjesto da ti se čovjek smije počinje te sažaljevati.

Nisi ti pisao ni o kakvom ekvivalenti i ne laži rekao si da belex pada
[/quote]

Rekao sam općenito u zadnje vrijeme da Belex pada. Ne samo danas. [wink]

I taj daj sto das je 2X veci od trenutnih multipla danasnjih gradjevinara.Iako se DDJM ne vrednuje po multiplama vec inrinzicna vrijednost firme.

E, da i u businessu (iakko nevolim te novine) pise da Todoric trazi oko 1.5 mlrd eur za konzum ili oko 450-500 kn po dionici.
Da dobije pola od toga opet je 2X vise od cijene dionice na burzi..

[/quote]

neće dobit ni kvoter od toga

Moja zemlja se ne zadužuje bez velike nužde.

New Report

Close