Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da se sada šuti kada se banke u USA žestoko oporavljaju. Jučer i prekjučer kada je padalo onda se trubilo na sva zvona.
Vidjet ćemo sutra kako će proći banke u EU a posebno u Beču gdje je bio masakr banaka bez ikakve osnove.

BAC +29,61%
C +29,29%

Kažu da će se ova ekstremna volatilnost u financijskom sektoru zadržati i dalje, te da ćemo imati priliku to gledati idući period, a sve sa pitanjem: Da li će U.S. morati nacionalizirati svoj bankarski sektor ili če se izbjeći nacionalizacija, današnjim danom korak su dalje od nacionalizacije bankarskog sektora, a već sutra …

Dow 8,228.42 +279.33 +3.51%

Nasdaq 1,507.07 +66.21 +4.60%

S&P 500 840.23 +35.01 +4.35%

10 Yr Bond(%) 2.5260% +0.1810

U Amera sve u dobrom plusu. Skoro su anulirali jučerašnje gubitke. Možda je ovo testiranje dna, ali mi u svakom slučaju nije baš drago vidjeti ih oko 8000, vrlo je lako da krenu malo dolje, a onda to znači da još nismo vidjeli dna. Ja ću biti vrlo oprezan u sljedećem razdoblju.

Ja sam se opekao na izglasavanju bejlauta i od tad sam veoma oprezan. Nadam se da su i drugi jer ne trebaš biti lumen da vidiš kakva je situacija. Vrtim 20% a ostalo u kešu i tako već dugo dugo. Od bejlauta [angry]
Ali mislim da je svatko svjestan situacije u kojoj se nalazimo i da nije potrebno zazivati krah, slom i drugo samo zato jer to nekome u tom danu odgovara. Manite se toga loša vam je karma.
Fer play.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Apple poludio u aftermarketu, s 83 na 88$. Rezultati?

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Danas sam se nakrcao dionicama u SAD-u pa sad sto bude da bude. Mogao bi DOW u kratkom vremenu napast 10 000 bodova.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Lukicu, đe si to, bolan kupijo, na virtualki? [lol] [lol] [lol]

09.01.09

Izgleda da igra pocinje – stizu podaci o kojima sam pisao. Bit ce tu svega a ako DJIA ostane iznad 7000 bit ce dobro.

[lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

DOW +3,51%
NASDAQ +4,60%
S&P500 +4,35%

Vidim da je recesija završila.
Ajd fala bogu.
Već sam mislio da će trajati cijelu godinu.
Mislim da je sad vrijeme za bull-market i za Dow na 10000 i Crobi na 4000.
Pa firme nam super posluju,nezaposlenost je u padu,Ingra se dokapitalizira jer su puni para,ja danas u Peoplesu na ručku a unutra krcato.
Nemoš dobit stol.
Pa ako to nije dokaz da nema krize onda ne znam što je.
Sad treba uletiti da vlak ne pobjegne.
[wink]

Očajanje ih je podiglo na noge a konzumerizam im je dao pravac .Sve ono što se kod nespriječenog razvoja društva od nacionalnog organizma moralo izbaciti kao kulturni izmet uzlazi sada uz ždrijelo ; konzumeristička civilizacija povraća neprobavljeni barbarizam.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Beholder se baš večeras našao da priča kataklizmi, nije li to ipak u najmanju ruku čudno nakon što je Amerika porasla toliko i što će sutra opet rasti.

Samo je Apple imao u aftermarketu 5% rasta, futuresi u dalje u jakom zelenom. Ipak je tu ljubomora prisutna.

A sto ce jadan, mora sada nadrukat DOW bar 3% dolje…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

A sto ce jadan, mora sada nadrukat DOW bar 3% dolje…

Teško, a reći ću ti i zašto. Pa američko tržište je više manipulirano nego naše.
Soroš…Buffet…i ini…tamburaju kako ćele

Promet je bio iznimno veliki, što ukazuje na rast i sutra.

DOW +3,51%
NASDAQ +4,60%
S&P500 +4,35%

hahahahaha

Vidim da je recesija završila.
Ajd fala bogu.
Već sam mislio da će trajati cijelu godinu.
Mislim da je sad vrijeme za bull-market i za Dow na 10000 i Crobi na 4000.
Pa firme nam super posluju,nezaposlenost je u padu,Ingra se dokapitalizira jer su puni para,ja danas u Peoplesu na ručku a unutra krcato.
Nemoš dobit stol.
Pa ako to nije dokaz da nema krize onda ne znam što je.
Sad treba uletiti da vlak ne pobjegne.
[wink]

Očajanje ih je podiglo na noge a konzumerizam im je dao pravac .Sve ono što se kod nespriječenog razvoja društva od nacionalnog organizma moralo izbaciti kao kulturni izmet uzlazi sada uz ždrijelo ; konzumeristička civilizacija povraća neprobavljeni barbarizam.

[/quote]
[lol] [lol] [shocked] [lol] [lol]

Apple poludio u aftermarketu, s 83 na 88$. Rezultati?

Bolji od očekivanog

Apple earnings show slight gain, top expectations
SAN FRANCISCO (MarketWatch)
Apple Inc.–(AAPL 82.83, +4.63, +5.9%) on Wednesday reported a fiscal first-quarter profit of $1.61 billion, or $1.78 a share, on revenue of $10.17 billion. During the same period a year ago, Apple earned $1.58 billion, or $1.76 a share, on revenue of $9.6 billion. The results beat the estimates of analysts surveyed by FactSet Research, who forecast Apple to earn $1.29 a share on $10.16 billion in revenue for what is typically the company’s busiest business period of the year. The company didn’t give any more comments about the health of Chief Executive Steve Jobs, who is taking a medical leave from Apple until late June.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Da vidiš tamo manipulacija, te pismo, te ovo, te ono, na kraju rezultati bolji od očekivanog. Hrvatska je mala beba po manipulacijama od Amerike.

New Report

Close