Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je doba dobrih vijesti u Americi iza nas.

Zadnjih 2 mjeseca su konstantno naglašavali dobre vijesti.

Sada je situacija drukčija, i zato je Amerika jučer ljosnula.

1. u 73% slučaja na dan inauguracije DJ rokne kako treba (činjenica, a ne zeka peka)
2. sa kojim nas to dobrim vijestima vesele?–meni su to sve katastrofa vijesti
3. nekako nema panike kako bi vi to htjeli–zakaj?- svi ste u cashu
4. a to da nije dobro nije to i bakica zna, samo je pitanje dali će ameri prema dnu ili ne (po meni pravo dno će biti tek krajem ožujka jer se tada odlučuje dali GM ide u povijest ili ne
5. opusti se, odluči koja ti je cijena povoljna i postavi se tamo gdje misliš da je oke

Koliko god pišeš gluposti fondovi ti neće prodati radi toga, još manje mirovnici a ljudi koji svaki dan čitaju forum ne obračaju pažnju na tebe i slične jer od ljeta samo drukate dolje.
I ja sam bio druker i to žešći ali pobogu gdje je po vašem dnu?
Ajmo lijepo Vas molim da postate koje su cijene povoljne za vas i na kojim dionicama. Nemojte sada filozofirati već samo napišite koje i gdje. (odnosi se na barona i entent)

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

SocGen očekuje 2 milijarde eura dobiti

Francuska banka Societe Generale objavila je danas da za 2008. godinu očekuje neto dobit u iznosu od otprilike 2 milijarde eura, zahvaljujući maloprodajnim bankarskim aktivnostima i diverzificiranom poslovanju.

Dionice SocGena skočile su jutros 3,3 posto na Pariškoj burzi, piše Associated Press. Službene rezultate za prošlu godinu, banka će objaviti 18. veljače.

Kako se kaže za situaciju koja je gora od katastrofalne ili koja je gora od užasne?
Postoji li takav pojam jer evo počeo sam sumnjati da postoji jerbo da postoji isti bi se koristio ali kako ne postoji onda ne postoji ni situacija koja je gora od užasne ili katastrofalne.
I dalje smatram da si ti jedini koji takav pojam može pronaći ako postoji odnosno izmisliti ako ne postoji.

@Pobjeda

Mislim da po komentarima je lagano panika i strah počinju na ZSE.

Nitko ne zna di je dno, i to je najgore, a svi se nadaju najboljem, a to je malo bolje, a možda i gore.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

čuj ja sam pripremio još novaca za dokup…ali mi se čini da nema panike…mislim svi koji su paničari po prirodi su već davno napustili burzu i zaključili da to nije za njih, stranaca skoro nema…tako da i ne vidim tko bi to tako prodavao…

neznam…paše mi i plus i minus…trenutno mi je svejedno…
znam da nebum tržio niti po ask-u a još manje po bid-u…

čekajmo amere danas…danas odlučuju Buffet i ekipa…nažalost ne ti i ja.. [lol]

ali prijatelju daj se izjasni gdje je onda po tebi dno?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

DAX u plusu
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Mig bi nam mogao reći koju riječ o decouplingu

[bye]

dekapling ti je kad se US polomi sa 5% minusa, a kod nas nista..jedva 1% crvenog.
danas kad se odbiju 1%, a mi sutra 0,5-1%.
zadovoljan?

***obrisano***
[/quote]

crobex u plusu..
nemoj vene isjeć’
[bye] [bye]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Naravno da nije. Mi ćemo zabilježiti pad, ali ne tako strašan.

BTW, BDI bi danas mogao imati rast, ne veliki. [thumbsup]

YES, WE CAN!!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

čuj ja sam pripremio još novaca za dokup…ali mi se čini da nema panike…mislim svi koji su paničari po prirodi su već davno napustili burzu i zaključili da to nije za njih, stranaca skoro nema…tako da i ne vidim tko bi to tako prodavao…

neznam…paše mi i plus i minus…trenutno mi je svejedno…
znam da nebum tržio niti po ask-u a još manje po bid-u…

čekajmo amere danas…danas odlučuju Buffet i ekipa…nažalost ne ti i ja.. [lol]

ali prijatelju daj se izjasni gdje je onda po tebi dno?

Natrpo sam se. Ajmo sad gore [thumbsup]

Naravno da nije. Mi ćemo zabilježiti pad, ali ne tako strašan.

BTW, BDI bi danas mogao imati rast, ne veliki. [thumbsup]

YES, WE CAN!!!!

[/quote]

Možemo mi i do 1000.

YES, WE CAN !!!

YES WE CAN!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ako Ameri danas odu u minus, jadna li ima majka.

A i nama u paketu s njima.

Yes,we can !!!

New Report

Close