u Aziji potop, a nastavak pada od jučer danas se očekuje i za EU. za crobex, bolje da ne pričamo. od Obame pomoći nema, spremamo se na duboki uron [cry] [bye]
u Aziji potop, a nastavak pada od jučer danas se očekuje i za EU. za crobex, bolje da ne pričamo. od Obame pomoći nema, spremamo se na duboki uron [cry] [bye]
Vrlo je izgledan duboki uron, ulagači su svijesni da je situacuja u svijetu izrazito teška te da postaje još teža.
U Obamu se polažu velike nade, kao da je on zadnja slamka spasa, te nam ne ostaje drugo nego pričekati da vidimo da li će uspijeti….
evo nekih realnih izjava (business):
"Na tržištu vlada razočaranje i nesigurnost, unatoč inauguraciji Obame, jer ulagači shvaćaju da je u svjetskom gospodarstvu puno problema", objašnjava Justin Gallagher, direktor u banci ABN AMRO u Sydneyu.
"Obamina ekonomska politika mogla bi imati pozitivan psihološki utjecaj na tržište. No, za implementaciju treba vremena, a za utjecaj tih mjera na gospodarstvu trebat će pričekati čak i duže", kaže Tony Tong, analitičar u tvrtki China Everbright Securities u Hong Kongu.
Ameri će zaroniti nakon inaugruracije. Tako je bilo i zadnji put.
Još ćemo s benzinom ulice prat… [lol] [lol] [lol]
Danas očekujem zeleno. Ono što je bitno za napomenuti, da tečaj kreira vijesti što znači da HR indeks nije pao toliko bezveze, nego upravo zbog vijesti koje sada pristižu. Njegov pad bio je prije svega što nas danas snalazi. Belex je pao više, a devalvacija dinara bila je unaprijed uračunata. Gledajući burze diljem svijeta i vijesti koje dolaze, mogu samo jedno reći, odnosno potvrditi ono što je jednom (više pita) rekao jedan veliki, a to je da tečaj kreira vijesti, a ne vijesti tečaj. Zato su sve te vijesti već uračunate, a i splićo vam je objasnio gdje ćemo dalje. Uostalom, pogodio je dno tamo gdje nijedan na ovom forumu nije.
Danas očekujem zeleno. Ono što je bitno za napomenuti, da tečaj kreira vijesti što znači da HR indeks nije pao toliko bezveze, nego upravo zbog vijesti koje sada pristižu. Njegov pad bio je prije svega što nas danas snalazi. Belex je pao više, a devalvacija dinara bila je unaprijed uračunata. Gledajući burze diljem svijeta i vijesti koje dolaze, mogu samo jedno reći, odnosno potvrditi ono što je jednom (više pita) rekao jedan veliki, a to je da tečaj kreira vijesti, a ne vijesti tečaj. Zato su sve te vijesti već uračunate, a i splićo vam je objasnio gdje ćemo dalje. Uostalom, pogodio je dno tamo gdje nijedan na ovom forumu nije.
Ameri i Europa su odradili pad od 15%. Moramo odraditi definitivno sukladno s njima.
Ako su Ameri i Europa tresnuli 15% onda ćemo mi 30%.
Ipak smo mi emrđing pazar
Ništa mi ne moramo odraditi, pa nije to bauštela. Strava!!!
Ništa mi ne moramo odraditi, pa nije to bauštela. Strava!!!
Držimo se DAX-a ko pijan plota, to znaš, samo ne smiješ kasti.
ne znam što tko očekuje, ali mi nikako ne padamo…
nekako vam se poremetila koncepcija, izgleda da više ne pale Ameri i EU 100 % kao do nedavno..
sada nam preostaje samo gledanje u zvijezde, tarot itd…. [bye]