Dobro jutro.
Škrgut je opet u modi, kao što sam i očekivao, ali sam se nadao da ću danas uspjeti iskrcati
INA i VIRO.
Zadao sam naloge, nadam se da će biti dovoljno optimista da to pokupe.
Nafta pala, ali pao je i dolar, najave iz Amerike su toliko gadne da vas ne želim plašiti s tim,
a Europa se koprca od ranog jutra.
Sve u svemu, jao i pomagaj.
Ali uvijek može i gore
He he, neiskusan si. Ja čekam da se otvori i poklapam bid na INI. Ovo što sam uhvatio je više nego dovoljno. Optimistima na kupnji puno sreće. Kapitulacija je blizu i ako se dogodi loš izvještaj GE moglo bi lagano danas u fazu kapitulacije.
Kolega Karoje, sunce će zasjati, prije ili kasnije. Sjećam se jedne jedne zime, skoro 6 mjeseci bez sunca, a onda fenomenalno ljeto, puno sunca i kupanja!!!
Dobro jutro.
Škrgut je opet u modi, kao što sam i očekivao, ali sam se nadao da ću danas uspjeti iskrcati
INA i VIRO.
Zadao sam naloge, nadam se da će biti dovoljno optimista da to pokupe.
Nafta pala, ali pao je i dolar, najave iz Amerike su toliko gadne da vas ne želim plašiti s tim,
a Europa se koprca od ranog jutra.
Sve u svemu, jao i pomagaj.
Ali uvijek može i gore
Jedina loša viest iz USA je da je jedan član FED ( KC Fed president Hoenig ) komiteta zatražio podizanje kamatnih stopa i to ne za za četvrt ili pola poena nego za više.
I to je to. Loša situacija u bankarskom sektoru je već uključena u ciene dionica.
Ovo je od jučer.
Sector ETF weakness: Real estate- IYR -7%. Commercial banks- KBE -5.8%. Broker-dealers- IAI -5.4%. Regional banks- RKH -5.3% KRE -4.1%. Homebuilders- XHB -5.3% Financials- -5.2%. Semis- SMH -4.15% HHH -3.5%. To je vuklo indexe na dolje.
Inače dno se može prepoznati po velikoj volatilnosti.
Uzmi u obzir naftu. Ni Iranske rakete ni smanjenje rezervi za preko 5 milijuna barela nisu uspjeli podići cijenu.
Fjučersi u zelenom, nafta i dalje pada
[bye]međedi [bye] [bye] [bye] [bye] [bye] [bye] [bye] [bye] [bye]
crni sine valentine…………..prestani plašiti medvjeđu populaciju, i onako im nije do pjesme, hihihi [lol]
Nafta 135,95$ [bye]
Nafta 135.53[bye]
Ajme crvenila.
Vaš link
Čini mi se da jedino hrvati slave u svijetu.
ja bih samo pozdravio kolege makija-kakija, entenpenisa, lijepo sam Vam rekao, da ce biti najbrzeg prsta!
u poslu sam pa ne mogu dugo…
a narocito kolegu ivek123/thompsona koji je otresao Viro na 700kn jer krece depresija, naj gubiti zivce i molim bez vrijedjanja [kiss] ipak sam Vam ja buduci gost komentator na tom forumu obespravljenih.
dobio sam sms da sam Vam ja nesto kriv za ovaj rast [lol] [lol]
kao sto sam vec prije najavio, ova ce tema sve vise gubiti utjecaj..a sad idem timariti tele!
sretno svima.. [smiley]