Kada ima najboljeg CEO-a sa dobrim genima
https://www.wellsfargo.com/about/corporate/executive_officers/kovacevich
[/quote]
ne znam kakvi su mu geni, ali čovjek ima stav:
“Integrity is not a commodity. It’s the most rare and precious of personal attributes. It is the core of a person’s — and a company’s — reputation.”
– Dick Kovacevich, Chairman
Kada se u Hrvatskoj stvori kritična masa ovakvih ljudi i ovakvih kompanija, krenuti će na bolje.
"Ljudi sa stavom", snaga su i Wells Fargo & Co., i naših kvalitetnih (koje će se dugoročno održati) kompanija, i cijelog društva. Gdje toga fali danas – falit će i nečega drugog u budućnosti!
Vrijednost može stvoriti novu vrijednost, i nikako drugačije. Samo Bog stvara iz ničega.
Pravi preokret u Europskoj Uniji.
DAX je bio +2%, a trenutno je -1%.
Nafta je kliznula ispod 35 dolara po barelu
Crude Oil 34.74 -1.77 -4.85%
Dow 8158 -85 -1.03%
S&P 500 838.9 -9.7 -1.14%
Nasdaq 100 1189.25 -7.75 -0.65%
Manjka optimizma preko bare [rolleyes]
Nafta je kliznula ispod 35 dolara po barelu
Crude Oil 34.74 -1.77 -4.85%
Dow 8158 -85 -1.03%
S&P 500 838.9 -9.7 -1.14%
Nasdaq 100 1189.25 -7.75 -0.65%
Manjka optimizma preko bare [rolleyes]
Vjerojatno će Obamamanija narednih par dana održavati US indexe, a onda….
ps.
možda sam u krivu, ali izašao sam u keš u petak pa šta bude
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
ne znam tko bi se htio znojit sutra u kešu a inauguracija samo što nije počela..
[/quote]
Ništa se neće dogoditi dok se ne vide djela.Već je ovih dana počeo govoriti da neće moći ispuniti sve što je obećao.Bitno je doći na vlast.Obećanja ništa ne koštaju.Sjetite se naših izbora 2001.Šta je napravljeno od obečanja-jedno veliko ništa.Tako ni Obama ne može napraviti čuda.Još će puno puta trebati njihovih 800 mlrd.
vrijeme je za cash-r-a
ne znam tko bi se htio znojit sutra u kešu a inauguracija samo što nije počela..
[/quote]
Jel znaš onu narodnu: kada svi očekuju rast, dogodi se pad.
[/quote]
europljani već eno inauguraju u crveno
Bojim se tih crnih dana, čuo sam da čak ni njegovi nisu glasali za njega iz razloga što im je obećao radna mjesta.[yawn] [yawn]
[/quote]
ako ne uzmemo u obzir da za Ameriku dolaze crni dani možda i nije loše biti u dionicama
[/quote]
Inauguracija nije crni dan.