Uskoro zahtjev za pokretanjem postupka protiv Kosor

Naslovnica Forum Komentari članaka Uskoro zahtjev za pokretanjem postupka protiv Kosor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

najbolje da joj Čuljak zalijepi jednu zidarsku

Ja bih na njenom mjestu u Saboru počeo dizati ruku za Kukuriku, a Karamrak i ostali ADZ-ssovci nek si misle. Što joj mogu? Može ih podjebavati koliko hoće.
A članstvo u ADZ-u. Ha-ha! Jača stvar. Pametni su već svi ionako pobjegli. Ostao je samo talog.


…A članstvo u ADZ-u. Ha-ha! Jača stvar. Pametni su već svi ionako pobjegli. Ostao je samo talog.

Je ima bit da je u kukuriku sve sama krema.Zato nam i je ovako dobro.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Stara boljka bivših članova SKH-YU… partitokracija stvori svoju djecu i na kraju ih pojede.To su radili veliki-grande vođe Tovariši-Drugovi Staljin-Tito-Mao i ostali crveni kmeri….[emo_plazi]

“Nebi se štel mešati” , al fakat ženska ima jezičinu ko krava rep .

Istine radi , iako je ona znala bolje voditi Hrvatsku Vladu od Zorana Milanovića , to joj nedaje pravo da laprda okolo bez dogovora u stranci .
Bar dok je članica stranke .

.

njena taština ne da joj mira jer ona ne može prihvatiti da više nije premijerka, nije predsjednica HDZ-a, još kratko vrijeme bit će samo saborski zastupnik i onda zauvijek nestaje s političke scene kao nebitna politička figura koju nećemo pamtiti ni po čemu dobrom [emo_palacd]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Još ćete vi plakati za Jacom. Ženska je dovršila pregovore sa Slovencima za ulazak u EU, počela je trpati kleptomane iza rešetaka i dovela je BDP u pozitivu (iako su namjestili pozitivnu “0”). Valjda ćemo doživjeti nešto slično što će biti rezultat dvojice stručnjaka Milanovića i Karamarka.


najbolje da joj Čuljak zalijepi jednu zidarsku

papci tuku žene [emo_palacd]



najbolje da joj Čuljak zalijepi jednu zidarsku

papci tuku žene [emo_palacd]
[/quote]
ništa ti ne razumiješ[emo_namigusa]

New Report

Close