Uplate za okupljanje

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Uplate za okupljanje

Uglavnom pije se Postup , nije loše.

Palamida….[smiley3][smiley3]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."


ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11]

– mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male.
– to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike.
– ribu treba što manje okretati na roštilju.
– kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku.
– veću ribu trba zarezati kad ju pečemo.
– tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem.
– pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena.
– u ulje se stavi soli, može i vegete.
– kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin ….
– pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne.
– ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma.
Pozdrav !


Izgleda da mu je stvarno prigorilo , a šta će bit sa ovima koje nije još ni okrenija ,, malo prejaka žera wiking….

– još ste dobili i sliku, a kod čovijeka ubijate svu volju za daljnje roštiljade.
– bravo maistore, sljedeći put će biti puno bolje.
Pozdrav !


Je da ima malo krupnije kosti , ali ne sumnjam da je bila odlična.[smiley2]

– kod nas ti niti jedna riba nema kosti, doduše može je se pronaći kod janjaca, kokoši …..
– za žabe nisam stručna.
Pozdrav !

wiking:

ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11]

– mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male.
– to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike.
– ribu treba što manje okretati na roštilju.
– kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku.
– veću ribu trba zarezati kad ju pečemo.
– tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem.
– pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena.
– u ulje se stavi soli, može i vegete.
– kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin ….
– pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne.
– ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma.
Pozdrav !

– eh, malo je malo
– zabranjeno je uvijek najslađe
– bez okretanja, nema ništa
– čekš da ti namigne
– o tome se treba dogovorit
– naravno ulje dobro dođe
– ako nema plamena slabo se peče
– kad se začini slađe je
– eeee ulje
– naravno da ne mislimo[smiley2]

mark1:

Je da ima malo krupnije kosti , ali ne sumnjam da je bila odlična.[smiley2]

– kod nas ti niti jedna riba nema kosti, doduše može je se pronaći kod janjaca, kokoši …..
– za žabe nisam stručna.
Pozdrav !

Od pravih riba se i očekuje što manje kosti…

Ivana7 , a za ovo oko spremanja i začina za ribu rekli bi neki na forumu: “potpisujem”


wiking: ” ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11] ” – mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male. – to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike. – ribu treba što manje okretati na roštilju. – kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku. – veću ribu trba zarezati kad ju pečemo. – tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem. – pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena. – u ulje se stavi soli, može i vegete. – kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin …. – pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne. – ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma. Pozdrav !

jao!!!! vegeta na ribu?!?![smiley7]

Vegeta je po meni bezveze, ima toliko drugih dobrih začina za sve, a pogotovo za ribu! Mislim stvarno, pa odakle vegeta?!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!


Vegeta je po meni bezveze, ima toliko drugih dobrih začina za sve, a pogotovo za ribu! Mislim stvarno, pa odakle vegeta?!

– jedan od rijetkih svetskih proizvoda koje imamo.
– slažem se i drugih dobrih začina, male tajne kuhinje.
– vegete stavite u ulje za mazati ribu, ionako u vegeti ima najviše soli.

– a tek žabe punjene vegetom, mrak.
Pozdrav !

Rekli bi neki kako je vegeta jedna od najskupljih soli na svijetu 😉

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

New Report

Close