ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11]
– mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male.
– to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike.
– ribu treba što manje okretati na roštilju.
– kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku.
– veću ribu trba zarezati kad ju pečemo.
– tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem.
– pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena.
– u ulje se stavi soli, može i vegete.
– kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin ….
– pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne.
– ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma.
Pozdrav !
Izgleda da mu je stvarno prigorilo , a šta će bit sa ovima koje nije još ni okrenija ,, malo prejaka žera wiking….
– još ste dobili i sliku, a kod čovijeka ubijate svu volju za daljnje roštiljade.
– bravo maistore, sljedeći put će biti puno bolje.
Pozdrav !
Je da ima malo krupnije kosti , ali ne sumnjam da je bila odlična.[smiley2]
– kod nas ti niti jedna riba nema kosti, doduše može je se pronaći kod janjaca, kokoši …..
– za žabe nisam stručna.
Pozdrav !
wiking:
”
ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11]
”
– mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male.
– to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike.
– ribu treba što manje okretati na roštilju.
– kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku.
– veću ribu trba zarezati kad ju pečemo.
– tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem.
– pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena.
– u ulje se stavi soli, može i vegete.
– kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin ….
– pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne.
– ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma.
Pozdrav !
– eh, malo je malo
– zabranjeno je uvijek najslađe
– bez okretanja, nema ništa
– čekš da ti namigne
– o tome se treba dogovorit
– naravno ulje dobro dođe
– ako nema plamena slabo se peče
– kad se začini slađe je
– eeee ulje
– naravno da ne mislimo[smiley2]
mark1:
”
Je da ima malo krupnije kosti , ali ne sumnjam da je bila odlična.[smiley2]
”
– kod nas ti niti jedna riba nema kosti, doduše može je se pronaći kod janjaca, kokoši …..
– za žabe nisam stručna.
Pozdrav !
Od pravih riba se i očekuje što manje kosti…
wiking: ” ako cemo o ribi evo mog rostilja ljetos[smiley11] ” – mali roštilj, optička varka, ribe izgledaju velike, ali su male. – to su kvalitetne ribe i zabranjeno ih je loviti ako nisu velike. – ribu treba što manje okretati na roštilju. – kada je treba prekrenuti najbolje znamo po oku. – veću ribu trba zarezati kad ju pečemo. – tokom pečenja stalno je ružmarinom mažemo s uljem. – pečemo je na laganoj vatri, ne smije biti plamena. – u ulje se stavi soli, može i vegete. – kad smo je ispekli, maslinovo ulje, peršin …. – pa ne mislite kako ću vam otkriti sve kulinarske tajne. – ali o žabama i zmijama zbilja nemam pojma. Pozdrav !
jao!!!! vegeta na ribu?!?![smiley7]
Vegeta je po meni bezveze, ima toliko drugih dobrih začina za sve, a pogotovo za ribu! Mislim stvarno, pa odakle vegeta?!
Vegeta je po meni bezveze, ima toliko drugih dobrih začina za sve, a pogotovo za ribu! Mislim stvarno, pa odakle vegeta?!
– jedan od rijetkih svetskih proizvoda koje imamo.
– slažem se i drugih dobrih začina, male tajne kuhinje.
– vegete stavite u ulje za mazati ribu, ionako u vegeti ima najviše soli.
– a tek žabe punjene vegetom, mrak.
Pozdrav !